Wujo Macias pisze:jak go pies bedzie nosil w paszczy do szkoly.
Albo jak go (Matiego) bedzie (pies) wozil w bagazniku BMW do szkoly

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Wujku, poprawiasz mi humor w piątkowy wieczór.
SaliMali pisze:estem szczęśliwa. Taaaaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa

tarantula pisze:Miltonia pisze:To tak jak kupowac cos, bo markowe i jeszcze metke na wierzchu nosic
Bo znam jego rodowod (sklonnosci do chorob itd, wielkosc, temperament). Wiekszosc ludzi nie bierze rasowego psa dla szpanu tylko dla tego samego powodu dla ktorego wolisz wlasne rodzone dziecko niz adoptowane - przewidywalnosc.
Poza tym po to tworzono dana rase aby do danych warunkow byla zdatna (pasterskie,obronne itp), nie dla tzw szpanu.

księżycówka pisze:Ale Ty przecież nie będziesz się jeszcze dłuuugo przenosić.
. Jak do złodziejki. Ja już całkiem się wkurzyłam i mówię, że to mogę zostawić to. A on, że nie no, w drodze wyjątku to mam to wziąć.
. Mój kiedyś pracował na ochronie 3 miesiące i mówił, że oni tam wszystko dla siebie biorą - to co niby na straty też, dlatego tak walczył.
księżycówka pisze:I tam. Cubasa mnie ostatnio na obiad wyciągnął po pracy to spytałam czy by nie przygarnął jak coś, bo teraz już nie masz gdzie przecież. I powiedział, że nie ma sprawy
no u Cubusia to zawsze chetnie
palant, masz racje i nie przejmuj sie Mia pisze:Yaspalant, masz racje i nie przejmuj sie
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Mati pisze:każdemu psu może odrypać, jak już mówiłem, poprzedni pies brata, cocker spaniel, warczał na moją bratową, gdy ta chciała przewinąć leżące obok dziecko...
Mati pisze:nie rzadko jest, że pies jest prowokowany przez tępe dzieciaki, nie mówię tu o amstaffach itp. ale też o innych psach...miałem okazję widzieć jak wokół przywiązanego psa do ogrodzenia placu zabaw (właścicielka poszła do sklepu) biegały dzieciaki, darły mordę na niego i tak dalej...pies siedział i trochę nerwowo ruszał głową itd. aż w końcu nie wytrzymał, szczeknął i ruszył, a że smycz zawiązana to nim szarpnęło, matka przybiegła i właścicielke opierdala, że pies dziecko chciał zagryźć...
Yasmine pisze:Mój kiedyś pracował na ochronie 3 miesiące i mówił, że oni tam wszystko dla siebie biorą
tarantula pisze:Albo jak go (Matiego) bedzie (pies) wozil w bagazniku BMW do szkoly
Wujo Macias pisze:Jesli pies bedzie za kolkiem, a nie Mati, to mniejsze ryzyko wypadku bedzie, wiec to nie jest zly dil.
Miltonia pisze:A Mati nie ma w ogole argumentow i bardzo dobrze.
Miltonia pisze:Byly juz chyba jakies samochody, motory, bluzy czy cos takiego. Teraz czas na pieska![]()
Miltonia pisze:aaaaa, zapomnialam, sam jestes taki madry.
Miltonia pisze:Chociaz to i tak chwilowy kaprys.

Bozesz Ty moj, w zyciu!TedBundy pisze:Kto na avku? Blaszany Drwal z "Czarownika z Oz"? ;DD
Wujo Macias pisze:wiec sie przejmowac nie bedziesz i tak.
a potem odciągać kumpla, bo zaczął podrywać moją pedagog ... w sumie mogłem nauczycielkom postawić po drinku, na lepsze oceny trza jakoś zapracować
Dzindzer pisze:Czuje, że nie tylko życie ci wypełnia

jamaicanflower pisze:Ja przez niecałe 5 miesięcy pracowałam w Krówkarni, jak potocznie nazywaliśmy zakład cukierniczy, gdzie produkowano różnego rodzaju krówki, w tym witaminizowane, rzadko wypuszczane na polski rynek z powodu ich ceny (1kg - około 90 zł), galaretki i inne kubanki. Objadłam się z zapasem na cały następny rok, karmiąc przy tym symbolicznie babcie, ciotki, kuzynki i znajomych ("matki, żony i kochanki" chciałoby się rzec).

żenujący żart, nie sądzisz?
TedBundy pisze:Weekend, zasłużyłem na erotyczne immunitety, jak Anastazja P.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Yasmine pisze:bo dostanie srakę ;DD
było phiWujo Macias pisze:nie wiem gdzie jest hamulec
to nóż w plecy był, jak by pupil nauczyciela dostał jedynkę na klasówce. mnie bardziej jednak przekonuje wersja, że to solniczki są (raz w życiu zostałam zmuszona do obejrzenia fragmentu, więc też się wpowiem, a coAMX pisze:Ja wolę te jeżdżące lodówki, Daleków.
)

tam gościu pije piwo z jednej michy z kitajcami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 135 gości