Yasmine pisze:jak na zakupy do Wrocka jechałaś to pewnie widziałaś.
ano ;DD
niedobrze mi już od nauki, chyba nauczę się na pamięć tej kobyły z gramatyki opisowej

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

A bo ja wiem. Wiesz w auto swoje jeszcze się włoży na bank przecież. Zależy tez ile to wyniesie. Teraz ciężko i ocenić ile będę mieć kasy na to, a przed zimą auto bym chciała mieć.Mati pisze:a ile jesteś w stanie wydać na auto? do ilu?
TFA pisze:Duzego penisa na noc

zrobione z pompą przecietniactwo, ogladasz czekając tylko az Gibson wyjdzie i krzyknie " I am William Wallace","Patriota" leci. Podobno świetny film, więc jednym okiem oglądam.
cześć, Augusto, długo Cię nie było 
Teraz już nie idą w zaparte i nie wmawiają, że to Niemcy zabijali w Katyniu, tylko przyznają, iż robiło to NKWD ale zaznaczają, że była to sprawiedliwa zemsta za to, że Polacy dali po dupie ruskim w wojnie polsko-bolszewickiej. Taka wersja ma być lansowana w podręcznikach historii.Mati pisze:a jakie są nowe wytyczne? bo ja nie w temacie...
Zaq pisze:że była to sprawiedliwa zemsta za to, że Polacy dali po dupie ruskim w wojnie polsko-bolszewickiej.
Zaq pisze:Taka wersja ma być lansowana w podręcznikach historii.
no bo chyba nie wystosowali pisma do Polski, że tak ma być, aż takich przekrętów to nie ma...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości