Mati pisze:aha, Chwastek jak następnym razem będziesz coś do mnie pisać, to proszę pisać moje imię z dużej litery. aha. i "Ciebie" też piszę się z dużej chyba
Chciałeś poprawić, a sam natrzaskałeś byków ;DD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:aha, Chwastek jak następnym razem będziesz coś do mnie pisać, to proszę pisać moje imię z dużej litery. aha. i "Ciebie" też piszę się z dużej chyba
Wujo Macias pisze:Ńie scinaj, slabo Ci w krotkich.
Yasmine pisze:Marzą mi się takie za piersi, a narazie to nawet do sutków im daleko

Rata kredytu najczęściej jest równoważna cenie wynajmu. Ba, bywa i niższa.
U mnie innej opcji nie ma. Zreszta o czym ja gadam, mnie nawet na wynajecie pokoju na razie nie stac, co dopiero kredyty.TedBundy pisze:Wynajem mieszkania to jednak ostateczność. Spłacasz jakiemuś kmiotowi jego hipoteczny, gdy on chleje drinaRata kredytu najczęściej jest równoważna cenie wynajmu. Ba, bywa i niższa.

jest parę aleTedBundy pisze:Rata kredytu najczęściej jest równoważna cenie wynajmu. Ba, bywa i niższa.
Marissa pisze:I dziewczyny? Licencjat już piszecie jak jeszcze rok Wam został?
Nienormalne
Nola pisze:takie dlugie to juz mi sie nie podobaja. jak mam zawsze troche za ramiona.

TedBundy pisze:Spłacasz jakiemuś kmiotowi jego hipoteczny, gdy on chleje drina
TedBundy pisze:Ba, bywa i niższa.
AMX pisze:ale wystarczy dobrze poszukać i można dostać dość tanie lokum w dobry stanie.
A ja nawet nie wiem co chcę spakować
Dzindzer pisze:Dlaczego nazywasz kogos kto wynajmuje mieszkanie kmiotem
Skąd ta pogarda
dlatego.

Mati pisze:nie wiem czy przez 5 lat można spłacić mieszkanie

pani_minister pisze:Oczywiście, że można. W takim Krakowie na przykład miesięczna rata wyniesie Cię wtedy plus minus 10 tysięcy złotychW ogóle w większych miastach teraz dochód z wynajmu rzadko wystarcza na całkowitą spłatę kredytu, nawet takiego na 25 lat o stosunkowo niskich ratach. Musisz mieć wkład własny albo dokładać co miesiąc
![]()
szkoda, że nie złoty, no ale na ciężkiego rywala trafiliśmy 
Dzindzer pisze:Jaki kredyt Ci ten koleś przez 5 lat spłaca![]()
Dzindzer pisze:Sorki jestem po 7 drinkach i nie załapałam
. Wyjazd o 2, ale trzeba się chyba trochę kimnąć, bo kupa drogi do Normandii. Bądźcie grzeczni. Może zajrzę na chwilkę w tygodniu, zobaczę.

a są takie dwupokojowe z łazienkąDzindzer pisze:lub w kartonie po zamrażarce, duży jest i wygodny
szoł mast go łonDzindzer pisze:Sorki jestem po 7 drinkach i nie załapałam

Blazej30 pisze:jakieś straty w userach po ostatnich burzach![]()
Wujo Macias pisze:Nie wiem jak Wy,ja bym na to nie wpadl.Mati pisze:Dzindzer pisze:Jaki kredyt Ci ten koleś przez 5 lat spłaca![]()
no kupujesz mieszkanie i je wynajmujesz. a koleś co miesiąc Ci płaci i Ty tą ratę wpłacasz jako ratę za kredyt.

TedBundy pisze:Wynajem mieszkania to jednak ostateczność. Spłacasz jakiemuś kmiotowi jego hipoteczny, gdy on chleje drinaRata kredytu najczęściej jest równoważna cenie wynajmu. Ba, bywa i niższa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości