Mati pisze: jak tak to napiszcie jaki...
hmmmm...
a co sądzisz o Hitman'ie wg mnie całkiem całkiem sie Gens postarał
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:a nie oglądałem
księżycówka pisze:Wendigo napisał/a:
hmm... czyżby zazdrość Pań z forum o jakieś konkretne atuty Pani Jolie?
A posiada jakieś? Aktorka z niej mierna.
Nexus7 pisze:Wyglad przeslania ludziom fakt, ze naprawde potrafi grac.
Nola pisze:Nexus7 napisał/a:
Wyglad przeslania ludziom fakt, ze naprawde potrafi grac.
cos w tym jest, ale troche charyzmy jolie w sobie ma.
Marissa pisze:Nola pisze:Nexus7 napisał/a:
Wyglad przeslania ludziom fakt, ze naprawde potrafi grac.
cos w tym jest, ale troche charyzmy jolie w sobie ma.
To czy ona ma się wygląd (jako taki) i charyzmę nie oznacza że w każdym filmie nadawałaby się znakomicie. W Catwoman nie wyobrażam sobie jej wielkich lep. Catwoman powinna mieć grację, delikatność kota, a Jolie zdecydowanie tego brak - ona nadaje się jedynie do takich filmów jak TR, Aleksander itp...
Jasne, ze nie kazdy sie nadaje do wszystkiego. Marlon Brando tez by malej murzynskiej dziewczynki nie zagral, niezaleznie od tego jak dobrym byl aktorem.
księżycówka pisze:Wendigo napisał/a:
hmm... czyżby zazdrość Pań z forum o jakieś konkretne atuty Pani Jolie?
A posiada jakieś? Aktorka z niej mierna.

No i jest to dość stary już film, bo z 2000 roku bodajże...

Arietta pisze:No i polecam CLOSER - adaptacja popularnej sztuki Patricka Marbera.

proozak pisze:Lolita z Jeremy Irons'em mi się podobał to też polecam
*marzyciel* pisze:a kocha może ktoś tak film "Wielki Błękit" jak ja (choć to chyba niemożliwe jest)?
Olivia pisze:Rezerwat, jestem rozczarowana. Dla osoby, która zna życie warszawskiej Pragi z prawdziwego życia, a nie filmu, film nie zachwyca.
), a propagandę komunistyczną ograniczono do niezbędnego minimum... Troszkę nużą już wszakże oklepane ponad miarę numery z potrząsaniem kamery, lecz zdjęcia są bardzo ładne, dźwięk porządny i nawet kilka czołgów jeździ... Ogólnie solidny przeciętniak: 7/10. Do wypożyczenia lub kupienia za 39,99. Dla miłośników filmu wojennego pozycja obowiązkowa. 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 263 gości