Blazej30 pisze:TFA pisze:jak jeszcze rozumiem ze brunet i opalony, tak nie rozumiem co tu ma tutaj wzrost i budowa do rzeczy. Dobrze ze jeszcze nie dopisalas ze bogaty i inteligentny.
chwastek pisze:a co ma do tematu bogactwo i inteligencja?
widać że blondynka
kurcze, błażej, gdybym dopisała że bogaty i inteligentny to dopiero niektórzy panowie stąd mieliby używanie … i za chwilę pełno byłoby w tym temacie uwag co do pewnych typów kobiet co to wzdychają tylko do pewnych typów mężczyzn i że w gruncie rzeczy wszystko i tak sprowadza się do tego, że to tylko mężczyźni piękni, dobrze zbudowani, bogaci, inteligentni zawsze mają wzięcie (niezależnie od odcienia różu koszuli jaką mają na sobie)… a na biedne_misie to żadna spojrzeć nie chce … i że to takie niesprawiedliwe jest … och i ach …
a skoro nie dopisałam, że bogaty i inteligentny to znaczy, że nie pomyślałam w ten sposób … nie mieszczę się w waszym wyobrażeniu (twoim i tfa) o kobietach? żebyście wiedzieli jak nie lubię sprawiać innym przykrości … ale w tym przypadku to silniejsze ode mnie
no tak, jeszcze musi miec 20 cm w gaciach to juz na pewno ma zwiazek z rozowym kolorem
jak miło was podpuszczać jest
a skoro napisałam, że dobrze zbudowany i wysoki to znaczy, że tak sobie wyobraziłam mężczyznę dobrze wyglądającego w różowej koszuli … i bardzo mylicie się, twierdząc, że budowa ciała nie ma nic wspólnego z tym, czy dobrze wygląda się w jakimś kolorze, czy nie.
To tak jak z białym, na grubym kiepsko wygląda
a i czarny kolor potrafi ująć wagi szczupłemu i wysmuklić dodatkowo osobę wysoką
No ale wlasnie ten typ urody na to nie pozwala, jezeli juz mamy byc konsekwentni to brunetkom rozowy bardziej pasuje, tak jak brunetom i dziwi mnie ze wiekszy lans jest na rozowe blondynki niz brunetki.
pozwolę sobie zacytować w odpowiedzi to, co już zostało napisane ale jak widać nadal niezrozumiałe pozostaje:
A jasnych odcieni włosów i różów jest od cholery ( pomijam tu nawet odcienie ciepłe i zimne), tak jak możliwości noszenia tego
tfa, odpychajace są dla ciebie dziewczyny śliczne jak laleczki? - ok.
aż chce się zapytać o cenę
błażej, o cenę czego chciałbyś zapytac?