jak sie pozbyc tych czarnych chrosto-punktów na twarzy powszechnie zwanymi WĄGRAMI!!
Proszę o pomoc!

Moderator: modTeam
jak sie pozbyc tych czarnych chrosto-punktów na twarzy powszechnie zwanymi WĄGRAMI!!
Proszę o pomoc!

Own3d pisze:Ok Dzięki A Macie Jakieś Metody Na Opryszczke?
Sposób działania Vratizolin działa wirusobójczo, głównie na wirusy opryszczki oraz półpaśca. Preparat wykazuje również działanie bakteriobójcze. Krem powoduje szybkie wycofywanie się zakażenia wirusowego a tym samym ustąpienie bólu.
Zastosowanie Wyprysk kontaktowy, ostry lub przewlekły. Wyprysk z powikłaniem bakteryjnym. Alergiczne i łojotokowe zapalenie skóry. Opryszczka zwykła. Opryszczka narządów płciowych. Ospa wietrzna. Półpasiec. Łuszczyca. Krostowica dłoni i stóp.

złotooka kotka pisze:Polecam wybranie sie do lekarza i powiedzenie mu, ze sie ma opryszczke. Ja dostalam lek, ktory owszem bralam dluzsza chwile, ale cholernie pomoglo. Nie da sie tego zalatwic bez lekarza!

obiecywalam sobie, ze wiecej nie pojde, ale w koncu trzeba
na dodatek sprawy nie ulatwia to, ze mam jasna cere i w ogole bardzo wrazliwa i delikatna skore
Nemezis pisze:orientuje sie ktos moze co do sposobow oczyszczania twarzy u kosmetyczki?
Nemezis pisze:oczyszczania przy pomocy igły.

Nemezis pisze:obiecywalam sobie, ze wiecej nie pojde

Nemezis pisze:ale w koncu trzeba
A irlandzkim kosmetyczkom się nie oddam 
tarantula pisze:wybieram sie za miesiac na nia ale uprzedzam drogo kosztuje-200zl, zdam relacje jak bylo
tarantula pisze:Bardzo duzo zalezy od kosmetyczki.Naprawde.
pani_minister pisze:Przy pomocy igły... cześć twarzy faktycznie igiełkami mi zwykle robią. Boli tak samo, jak zwykle (czyli jak cholera), ślady też jak zwykle.
to ja juz zglupialam - moja siostra cioteczna miala ostatnio oczyszczanie przy pomocy igielek i mowila, ze prawie wcale nie boli i ze zadnych sladow po tym nie miala... tyle, ze ona ma nieco inna cere niz ja... a ja przy swojej cerze obawiam sie, ze bede miala tak samo jak Ty... 
tarantula pisze:Podobno bardzo dobra jest mikrodermabrazja

Nemezis pisze:mam bardzo delikatna i wrazliwa skore,
Wydaje mi sie ,ze duzo zalezy od wykonujacego. Mi kosmetyczka zrobila oklad lagodzacy przed zabiegiem i maseczke z alg po, plus nalozenie kremu nawilzajacego wiec na pewno tez dzieki temu efekt byl bez niespodzianek. Wiem tez ,ze zalezy jak duze cisnienie sie stosuje w tej "maszynce", im wieksze tym WIEKSZE efekty. Jesli lekarz/kosmetyczka zastosuja za duze to wiadomo ,ze zrobia klientce "ała".
I ogólnie wyluzować się bo wągry wiążą się zwykle z tzw. typem cery tłustej, a przy cerze tego typu twarz się ponoć sporo wolniej starzeje.
(Zbigniew Herbert)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 282 gości