Nie ma mowy. ;DDMarissa pisze:Powinnaś była się przyzwyczaić![]()
No i?TedBundy pisze:nie wiem czy wiecie, ale Ukraina jest bodajże jedynym państwem w UE, w którym legalnie czci się faszystów i morderców Żydów, Polaków i innych Ukraińców.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Blazej30 pisze:http://www.dziennik.pl/sw...ze_sklepow.html

A zrodlo tych rewelacji?TedBundy pisze:nie wiem czy wiecie, ale Ukraina jest bodajże jedynym państwem w UE, w którym legalnie czci się faszystów i morderców Żydów, Polaków i innych Ukraińców. Czci się i wychwala SS Galizien, SS Nachtigall itd. Ba. Prezydent w glorii i chwale te brednie wygłasza A ci nasi durnie rządowi krew pomordowanych przehandlowali za popieprzone Euro. Hipokryci niegodni splunięcia.

Wujo Macias pisze:"Sliczny" i "amstaff"- to sie wyklucza.
będę kiedyś takiego mieć i nazwę go "Pimpek"
księżycówka pisze:Nie kalkuluje sięm biorąc pod uwagę ceny benzyny.![]()

Niech bedzie: Sliczniutki amstaf to jest wtedy, gdy znajduje sie pod kolami samochodu.Mati pisze:Wujo Macias pisze:"Sliczny" i "amstaff"- to sie wyklucza.
nie znasz się Wujośliczniutki był amstaffik
będę kiedyś takiego mieć i nazwę go "Pimpek"
![]()
o kutfa! i niech mi ktoś powie, że pitbulle są niebezpieczne dla dzieci...hahahaha
Wujo Macias pisze:Sliczniutki amstaf to jest wtedy, gdy znajduje sie pod kolami samochodu.

Mati pisze:śliczniutki był amstaffik
Mati pisze:ale możliwość poznania mnie, jest silniejsza
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Racja, tak naprawde z natury jestem amstafem, ale sie tego wstydze i reaguje agresja na wszelakie tematy "okoloamstafne".Mati pisze:Wujo Macias pisze:Sliczniutki amstaf to jest wtedy, gdy znajduje sie pod kolami samochodu.
gadasz jak zakompleksiony homofob, gdy rozmowa schodzi na temat homoseksualistów
Nola pisze:mi się amstaffy podobają, ale śliczniutkimi bym ich nie określiła![]()
Nola pisze:no, to na pewno
Wujo Macias pisze:tak naprawde z natury jestem amstafem
Wujo Macias pisze:Bydleta hodowane dla wszelakich cwaniakow pragnacych sobie dodac "imidzu" tudziez dla innych bydlat (tyle, ze ludzkich).

Tak, tak wlasnie robie.Mati pisze:coś Ci się porypało Wujek...przypisujesz psy do ABSów niczym Audice i Beemkimam amstaffa i bmw 5 to znaczy, że jestem łysym karkiem
suuper

Niemozliwe?księżycówka pisze:Jutro jest.

Wujo Macias pisze:po czym powolywac sie na obserwacje rzeczywistosci.
Dzindzer pisze:umie
Dzindzer pisze:Cywilizacja III się nazywa. Zna ktoś jakąś podobnąI żeby łatwa w sterowaniu była, bo ja inaczej dziękuję. Wiem jest temat o grach, ale tam prawie same tytuły i zachwyty i nic mi to nie mówi
umowa zlecenie, zwalniam się dzisiajMati pisze:nie ma drugiej takie...
Mati pisze:nie ma drugiej takie.

Mialem nadzieje na rzetelne zrodla.TedBundy pisze:źródłem jest strefa wolnego słowa, czyli portal niezalezna.pl wraz z Gazetą Polską.

Mati może być tylko przeze mnie!Augusto pisze:mati juz wytresowany przez media
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 135 gości