Czy to miłość czy przyjaźń

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 09 lip 2008, 14:08

Xavi pisze:Nie musi pić wina całe życie, może go skosztować raz czy dwa razy, a z czasem to wino może się zamieni w wodę?

Cuda i półśrodki zostawiam odpowiedni Bogu i frajerom.
Awatar użytkownika
Xavi
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Xavi » 09 lip 2008, 14:11

shaman pisze:
Xavi pisze:Nie musi pić wina całe życie, może go skosztować raz czy dwa razy, a z czasem to wino może się zamieni w wodę?

Cuda i półśrodki zostawiam odpowiedni Bogu i frajerom.

W sumie to rzeczywiście, zamienić wino w wode ;p Ale czasami się zdarzają ;p
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 20 lip 2008, 07:32

James.B pisze:Widzę ze nawet jest o mnie troszkę zazdrosna, chce i bardzo lubi ze mną przebywać, lecz nie chce ze mną być.

Zazdrosna? To Twoje subiektywne odczucie. Sam sobie odpowiedziałeś,, że lubi Cię, ale nic z tego nie będzie.

I ten płacz przed Nią i Jej matką. To zupełnie Cię skreśliło. Ja wiem, że miłość jest eliksirem życia, ale to nie znaczy, że należy o nią żebrać...

Odpuść sobie, a przy następnej wybrance nie popełniaj starych błędów.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 20 lip 2008, 07:41

James.B pisze:Był nawet taki dzień ze się przed Nią i jej matką trzy razy rozpłakałem

O 3x za duzo.

James.B pisze:Sam powiedziałem że nic od Niej nie chcę lecz tylko iskierkę miłości.

To albo NIC albo WSZYSTKO. Bo jak sie kocha to na calego a nie na "iskierke".

James.B pisze:Nie potrafię bez niej żyć, jestem naprawdę zakochany, proszę o poradę =(

Potrafisz. Przejdzie.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
jaguar166
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaguar166 » 21 lip 2008, 17:49

Człowiek uczy się na błędach... Potrzeba czasu... Czas leczy rany. Teraz możesz czyc tylko ból i rozgoryczenie, ale to dla Ciebie ważna lekcja, jakich błędów juz nie warto popełniać. Jeżeli widzisz w tym swoją winę to w przyszłości będziesz wiedział jak się zachować w podobnej sytuacji... Tymczasem warto iść na piwo z kolegami ;) Bez sensu znajdować sobie kogoś na pocieszenie... Nie chciałabym być tylko "na chwilę" tak jak i pozostali ;/
Carpe Diem
Awatar użytkownika
Piernik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Piernik » 21 lip 2008, 18:45

po co dajecie mu rady typu ,,zdobądz ja'' widocznie nie pociaga jej jako facet i zdobywanie nic tu nie da, chyba ze sie od niej odizoluje na amen i ona zateskni i dostrzeze w nim kogos wiecej jednak..ale ja tak zrobilem z jedna dziewczyna i nic to nie dalo. wiec autorze...najlepiej zerwij kontakt bo sie zameczysz !
Love is beautiful
nic nie warty d
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: nic nie warty d » 31 lip 2008, 00:45

Widze,że jak zwykle panuje tutaj brak zrozumienia wobec takich ludzi jak James B.
Nie podawajcie mu rad typu "zdobądz ją",bo nigdy tego nie zrobi....już został skreślony i tyle.I tak jak pisał jeden z użytkowników najlepiej by bylo gdyby zainteresował się nowym obiektem....tyle tylko,że następnym razem musi być bardziej śmiały w obcowaniu z kobietą.A poza tym nie krytykujcie Go tak..............zachowujecie sietak jakbyście nigdy nie popełnili błędu w relacjach z osobami innej płci.A co do tego płaczu to facet był zdesperowany i tyle być może to była jego pierwsza poważniejsza <nie umiem tego nazwać>.....sprawa miłosna w jego życiu.
A jak myślisz James B czy byłeś dla niej atrakcyjny fizycznie?.....
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 05 sie 2008, 10:13

nic nie warty d pisze:Nie podawajcie mu rad typu "zdobądz ją",bo nigdy tego nie zrobi....już został skreślony i tyle.I tak jak pisał jeden z użytkowników najlepiej by bylo gdyby zainteresował się nowym obiektem....

Nie podawaj mu rad typu "zainteresuj się nowym obiektem", bo i tak tego nie zrobi, skoro jest zainteresowany akurat tym :)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Wendigo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Wendigo » 07 sie 2008, 13:59

Zrób tak:
Wyczekaj moment kiedy ona i jej matka bedą w domu same potem zakradnij się cichaczem do ich mieszkania i zaskocz ich w salonie powiedz z miną pełną pogardy i nie nawiści co obie Ci zrobiły a następnie nie płacząc wyciągnij noż i poderżnij gardło matce na oczach córki a następnie mówiąc że ją kochasz i jest Ci smutno wbij jej ten sam nóż prosto w serce. Na samym końcu wyhyl szklankę Jack'a Daniels'a z lodem, pozamykaj/pozatykaj wyszkie wyloty powietrza, odkręć wszystkie kurki od gazu w kuchni w salonie zostaw zapalonych kilka świeczek, które oczywiście wczesniej wziąłeś ze sobą palnując to wszystko i wyjdź zamykając cały ten pie censored . Odchodząc nie oglądaj śię za siebie tylko delektuj odgłosem detronizowanej przeszłości :D

a tak poważnie:
Weź swój los w swoje ręce a ręce daj w góre
złota rybka zapomnij poszła na emeryture
nie czekaj na cud z nieba to nic nie da
tylko zwycięzca dostanie złoty medal

czasem prosty tekst piosenki może być najodpowiedniejszy wobec problemu :P
Ostatnio zmieniony 07 sie 2008, 14:00 przez Wendigo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”