agna 24 pisze:podjechalismy wczoraj po ta lodowke kolo 18.00 i bez problemu dali mi kredyt

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

http://www.euro.com.pl/foto/9356834/9356834_3.jpgBlazej30 pisze:jaką?agna 24 pisze:dzwonilam do szefowej i dopiero dzis dala dyrektorowi moja rezygnacjea chcesz zobaczyc jaka?

urzadzam kuchnię mniej wiecej w tym stylu...Dzindzer pisze:Agna śliczna lodówka

no i dobrze.Blazej30 pisze:bo blazej jest jak winoagna 24 pisze:stary ale jary. brawo
właśnie wysłałem CV biura maklerskiegoagna 24 pisze:roboty nie zmieniasz?

To faktDzindzer pisze:Egoistka
Dżin udanych wakacji, dużo słońca i seks turystyki
Stać mnie na gest?
Yasmine pisze:Sprzątałam kilka godzin mój pokój. Wyrzuciłam 23 reklamówki na śmietnik. Miałam tyle rzeczy (nazbierało się i w domu i z Opola przywiezione), że postanowiłam wyrzucić pół pokoju. Aż mi lepiej i miejsce jest w końcu, żeby brzuszki ćwiczyć

Marissa pisze:Ostatnio byl urywek w Oprze, jak to ludzie przez kilkanascie lat zbierali smieci i nic nie umieli wyrzucic. Nazbieralo sie tego kilka ton smieci, pod sterta smieci znalezli nawet jedzenie z 94 roku
Dzindzer pisze:Agna pilnuj lodówki, bo jak Yas sie tam gdzieś w okolicy zakręci ...
Yasmine pisze:Dzindzer napisał/a:
Agna pilnuj lodówki, bo jak Yas sie tam gdzieś w okolicy zakręci ...
No
Agna, pilnuj sie. Lodówki to moja specjalność
Nola pisze:dziewczyna podobno w ogóle się nie myła, śmierdziała tak, że wiadomo było, że idzie zanim pojawiała się w zasięgu wzroku ;DD widzisz Yas, Twoja świętojebliwa chyba az taka straszna nie była

Marissa pisze:Ostatnio byl urywek w Oprze, jak to ludzie przez kilkanascie lat zbierali smieci i nic nie umieli wyrzucic. Nazbieralo sie tego kilka ton smieci, pod sterta smieci znalezli nawet jedzenie z 94 roku

Ted pisze:Miał moc pisania Broniewski

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości