księżycówka pisze:Blazej30, każdy odpowiada na takim poziomie na jakim go stać. Nie nabijaj sobie guza.
Co wy macie jakies kołko wzajemnego wsparcia?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:Chodzi mi o to, że nie mam karty kredytowej i że mogę chodzić po sklepach i robić sobie debet .

Blazej30 pisze:wymiękasz po tygodniu?

wielka różnica. masz już prawa do emerytury?Mati pisze:nie po tygodniu, tylko po 3, prawie 4
to nie daj robić z siebie maskotki. i co cię obchodzą ich fochy. jak się biorą za kłaki to na własny rachunek. nie daj się wrabiać (a mówiłem że japonki kastrują)Mati pisze:tylko przestałem lubić tą pracę. nie podoba mi się atmosfera panująca między grupami, a ja jestem chamsko pomiędzy, bo pracuje raz z jednymi, raz z drugimi dziewczynami.
Mati pisze:kierownik wrócił w pon z urlopu i do mnie wczoraj z pretensjami.
jasne. teraz jest tak dobrze że wywiesi kartkę i zaraz ktoś się znajdzieMati pisze:"mam szukać kogoś nowego czy chce pan zostać"
zresztą czym mu podpadłeś taka robotaMati pisze:ja liczę, że pan siedzi w domu i czeka na telefon i jak zadzwonię to liczę, że pan przyjdzie do pracy wtedy panie Mateuszu, a nie, że mi pan powie, że nie chce albo nie może" ...

Blazej30 pisze:wielka różnica. masz już prawa do emerytury?
nie daj się wrabiać (a mówiłem że japonki kastrują)
Blazej30 pisze:jasne. teraz jest tak dobrze że wywiesi kartkę i zaraz ktoś się znajdzie
pff.Blazej30 pisze:resztą czym mu podpadłeś
najpierw sami mnie odsuwają od pewnych czynności (chociażby kasa) a potem mają do mnie pretensje. smutne... aha. i że na starym grafiku miałem wolne 11 lipca, to sobie ustaliłem wtedy wyjazd z Kami na te domki, a on zrobił nowy grafik wg. niego miałbym tam mieć II zmianę, to przyszedłem i mówię, że proszę dać mi wolne, albo I zmianę bo mam wyjazd...lol. że jak dla niego to ja mogę pracować dzień w dzień po 12h i być na każdy telefon
i jego nie obchodzi, że ja mam wakacje
Blazej30 pisze:taka robota
Mia pisze:obra, zbieram sie do pracy
Mia pisze:Zaczynam zbierac napiwki
Mia pisze:Na razie to wychodzi 20-30zl dziennie
Mia pisze:Ale możesz wybrać kasę z kredytu, tak samo przecież działa, tylko bez karty.
Mati pisze:koleżanka w jeden dzień raz uzbierała 150zł z napiwków![]()
lollirot pisze:Ale mi włosy urosły, do łopatek <zdziwko> Wytnę to dziś w pień, dziadostwo.

nie ma kopii wszystko wcieło. word ma taki plik w ostatnio używanych ale odnaleźć o nie możezłotooka kotka pisze:zaladuj wczesniejsza kopie i zabieraj sie za robote. Szybciej nadrobisz straty.

Blazej30 pisze:nie ma kopii wszystko wcieło.

lollirot pisze:Ale mi włosy urosły, do łopatek <zdziwko> Wytnę to dziś w pień, dziadostwo.

nimam <chlip>

Blazej30 pisze:powiedz mi jak może zniknąć cały plik i kogo należy za to wyeliminować.

złotooka kotka pisze:Wreszcie zaczelam robic wymiankowego cusia.
złotooka kotka pisze: Mam treme, bo robie dla osoby ktorej do piet nie dorastam.

Jestem taka glodna, ze chyba z garnkiem polkne 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 175 gości