Na szafie w ciemności się ukryłMati pisze:mów, gdzież ci jest ten stwór, a utłukę skurczybyka i przyniosę Ci jego łeb!
I łba nie chcę. Zabić i trupa wywalić!
[ Dodano: 2008-06-27, 01:24 ]
To miało z 5 cm
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Na szafie w ciemności się ukrył
księżycówka pisze:Na szafie w ciemności się ukrył![]()
księżycówka pisze:I łba nie chcę. Zabić i trupa wywalić!
księżycówka pisze:To miało z 5 cm

księżycówka pisze:Odwołuję!
Poszłam się wykąpać, wracam a bestia nie dość że żyje to zmieniła lokalizację na złączenie ściany i sufitu nad półką z książkami. <boje_sie>

Yasmine pisze:Chciałam wyrazić, że błądziłam dzisiaj 2 godziny po Katowicach i nienawidzę babek z UŚ z biblioteki. Są gorsze, niż najgorsze babki w dziekanacie
złotooka kotka pisze:Ja przez caly rok szkolny/akademicki wstaje 5.00 (max 5.15 jak nie jem sniadania,jestem spakowana etc.) Juz 8 lat Nie rozumiem dlaczego mialabys sie nie klasc, normalna pora.
Dziś jest trochę lepiej, ale no, wesele 

A to nadal gdzieś tu jest <boje_sie> Nawet komputer olałam i tak chodził z nie dopisanym postem do rana. Ściemniasz znów! Chcę zobaczyć trupa!Mati pisze:dobra Księżycówko, robala utłukłem. książki sobie sama poukładasz i mam nadzieję, że nie masz do mnie żalu o te poobijane szafki i rozmazane "coś" na ścianie...aha! super glue jest w kuchni na stole...
Błażej Twoje żarty nie są w ogóle zabawne tylko żenujące. Ja byłam naprawdę przerażona.Blazej30 pisze:a podobno rozmiar nie ma znaczenia![]()

księżycówka pisze:Błażej Twoje żarty nie są w ogóle zabawne tylko żenujące. Ja byłam naprawdę przerażona.
AMX pisze:Głupie pytanie,ale Mia.Czy ty aby przypadkiem nie byłaś wczoraj w Katowicach około 20 (plus minus 10 minut) pod żabką(fontanną) ?
Mia pisze:akiegoś sobowtóra
księżycówka pisze:A w finale obstawiam Niemców
księżycówka pisze:"Potop"
Mia pisze:czemu nie powiedziałaś, że jedziesz?Ja cały dzień w pracy siedziałam. W centrum
![]()

Martinoo pisze:U mnie w pracy The Police na full i tance od rana.
AMX pisze:Na pewno niezły by był to widok jak bym wyskoczył do tej dziewczyny z tekstem "Cześć Mia"

Yasmine pisze:A po drugie to ja myślałam, że Ty gdzieś wyjeżdżasz, bo pisałaś że się pakujesz
AMX pisze:Swoją drogą,to bardzo dobrze,że akurat śpieszno mi było i nie chciałem uciąć pogawędki.Na pewno niezły by był to widok jak bym wyskoczył do tej dziewczyny z tekstem "Cześć Mia"
Yasmine pisze:ja się tam pakuje w ten sam dzień, co wyjeżdżam, więc źle główkowałam
księżycówka pisze:Ściemniasz znów! Chcę zobaczyć trupa!![]()

A ja się kręcę w kółko i nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Bo co, że niby mogę sobie książkę przeczytać? I mogę potworzyć bez wyrzutów sumienia, że coś trzeba napisać/oddać/przeczytać/zdać? No ja nie wiem, czy pamiętam, jak się czyta coś dla przyjemności O_o

złotooka kotka pisze:A ja się kręcę w kółko i nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Bo co, że niby mogę sobie książkę przeczytać? I mogę potworzyć bez wyrzutów sumienia, że coś trzeba napisać/oddać/przeczytać/zdać? No ja nie wiem, czy pamiętam, jak się czyta coś dla przyjemności O_o
Bardzo znam Twoj problem. Zawsze po sesji mnie to dopada <lol2>
Nie, żeby narzekała na codzień, ale... te wielkie, ciepłe, pachnące latem krople na prawie gołe ciało, no po prostu jakby mnie kto oblał chęcią do życia dodatkową
Tak sobie szłam powoli, żywej duszy nie było, bo wszyscy się pochowali, niosłam te siaty ogórków i było cudownie. A mina sąsiadki z parteru, która wyglądała przez okno - bezcenna
Yasmine pisze:Chociaż teraz to mnie czeka tłumaczenie z angielskiego jakieś 40 artykułów(a myślałam, że przygoda z tym językiem się skończyła), bo oczywiście w polskich czasopismach wszystko musi być okrojone, albo w ogóle nie ma nic na temat nowych badań w mikrobiologii.
taka specyfika zawodu. w Polsce nic sie nie pisze o nowych badaniach i wszystko dociera z opóźnieniem. Jak piszesz to tylko do zagranicznych pism bo tylko te mają odpowiedni prestiż i punkty. Życie <browar>Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 93 gości