tyko żeby nie było z tego kolejnej spawy Agatyksiężycówka pisze:Dzisiejsze wieczorowo-całonocne plany
jakiYasmine pisze:Że mam temat pracy licencjackiej i mi się podoba
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

tyko żeby nie było z tego kolejnej spawy Agatyksiężycówka pisze:Dzisiejsze wieczorowo-całonocne plany
jakiYasmine pisze:Że mam temat pracy licencjackiej i mi się podoba

Marissa pisze:księżycówka napisał/a:
Już? Nie za wcześnie?
Ja też już mam.

Nie wyobrażam sobie w połowie 2 roku wybierać tematu pracy. Wtedy to w sumie dla mnie dopiero się studiowanie zaczynało sensowniejszeNola pisze:za wcześnie?! ja mam od 3 m-cy chyba, a można było sobie wybierać jakoś w lutym już.
A ty 2 rok jesteś?Marissa pisze:Ja też już mam.

Blazej30 pisze:jakijaki
Nola pisze:no Yas, pochwal się tematem :-)
księżycówka pisze:Już? Nie za wcześnie?![]()
Yasmine pisze:3 rok strasznie zawalony jest i jak teraz sobie materiały nazbieram i potłumacze (bo to w większości artykuły po angielsku) to będę miała łatwo i się wyrobie ze wszystkim.

Zaliczenie tej durnej wkurzającej porąbanej nudnej nieciekawej psychopatologii za koleżankę na 3,5 i za siebie na 4.

statistica pisze:To jest jeden z najważniejszych przedmiotów, nawet jak zamierzasz brnąć w obrzydliwe rzeczy związane z psych typu zarządzanie i inne badziewia.
W ustach przyszłego psychologa nawet jakiegoś HRowca pieprzonego - to że psychopatologia jest durna brzmi po prostu tragicznie.
I świadczy to o poziomie tej osoby........ tragicznym (bo nie chce przeklinać)
statistica pisze:Niedawno się tu zarejestrowałam, i nieładnie tak od razu bluzgać
AMX pisze:Ted to ty?
![]()

Rany podniecać się czymś takim
) i z czystej ciekawosci pytam czy ksiezycowka studiuje zaocznie i na jakiej uczelni bo wydaje mi się że jak ktoś kto studiuje na uniwerku to tak nie powie bo sie skompromituje takim sformulowaniem po prostu...

statistica pisze:ale jak do kogoś kto nie jest wart porównania ze mną to ja sobie nie życzę heheh

statistica pisze:psychopatologa to coś co mnie najbardziej cieszy (i dla jakiegokolwiek psychologa powinna być przynajmniej troche ciekawe - bo mowienie że durna jest) i z czystej ciekawosci pytam czy ksiezycowka studiuje zaocznie i na jakiej uczelni bo wydaje mi się że jak ktoś kto studiuje na uniwerku to tak nie powie bo sie skompromituje takim sformulowaniem po prostu...
Aż miałam łzy w oczach...

księżycówka pisze: torba podróżna też.

Taka walizka na kółkach po prostu. Na mniejszy bagaż to mam torbę, ale ciężko będzie na lotnisku z wielką torbą która trzeba dźwigać.Mia pisze:jaka kupiłaś? pokażesz? bo mi brakuje takiej na wyjazd na 3-7dni![]()
księżycówka pisze:Taka walizka na kółkach po prostu.
księżycówka pisze:ale ciężko będzie na lotnisku z wielką torbą która trzeba dźwigać.

księżycówka pisze:66 cm.
księżycówka pisze:Niekoniecznie to Chorwacja będzie, ale generalnie nie wyobrażam sobie autokarem choćby i ze złota.

50 zł, czerwona (choć tak jakby w róż ciemny ciut ciut wpada).Mia pisze:to chyba taka jak moja właśnie. A jaki kolor? Za ile kupiłaś?
Ja wolę jechać na krócej nawet, ale po ludzku. Jak pomyślę, że do Chorwacji bym miała 30 h autokarem jechać to mi po prostu słabo. Średnio znoszę autokarowe podróże. No chyba, że nocąMia pisze:zwykle wołałam oszczędzić na transporcie, żeby więcej poszaleć na miejscu
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 429 gości