Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

hihi
księżycówka pisze:A czemu kupowanie wina do kolacji nazywacie alkoholową sobotą?![]()
no bo wino to alkohol
no i ogólnie najpierw miało być piwo/a ... a wpadłem na genialny pomysł winka
księżycówka pisze:Ale bym zjadła spagetti mamine <ślini się>
noooo ja teeeeż...bardziej bym tylko zjadł kebaba...oj jaką ja mam chęć na kebaba...
Nola pisze:ale o tej porze...
ja właśnie zrobiłem sobie jakieś 8 kanapek ze schabem i żółtym serem, czekam na herbatę i jem
[ Dodano: 2008-06-13, 00:48 ]
a jak się nudzicie to zapraszam na gg
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

shaman pisze:holendrzy (też ogólnie UE) jak i USA nowe moro opracowują już bez jakichkolwiek czarnych plamek.
a no proszę
shaman pisze:chcesz być niewidzialny, zmień mundur ;p
ok <browar> dzięki za info
shaman pisze:Mati. a wiesz, że naukowo dowiedziono, że ludzkie oko najłatwiej wychwytuje poruszające się czarne obiekty?
ja większość ciuchów mam czarnych/ciemnych...jestem widoczny jak chomik na patelni
- ksiezycowka
- Weteran

Dlaczego tych bakterii jest tak dużo. Olać już bakterie, dlaczego do mikrobiologii też zaliczono grzyby i ja to muszę wszystko objąć rozumem teraz.
Idę spać, ble.
Idę spać, ble.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, 01:02 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran

Młody przeca to nic jestMati pisze:wychodzę z domu o 8, wracam o 21:30 Księżycówko...
Wiem. To bezsensu, bo ja prawie zawsze patrzę z góry na drugą osobę i tylko konflikty się robiąMati pisze:nie licytujmy się kto ma gorzej, nie lubię tego..
księżycówka pisze:Ja jutro ciężka orka mnie czeka, bo muszę ogarniać jeszcze robotę specjalisty ds. personalnych, swoją i szkoleniowca. A i za asystenta ds. kadr i płac zestawienia skończyć na outsourcing (tylko kurna 5 korekt )
A ja się od 2 lat nabijam z tych posad, uważając je za cieplusie, nudne i banalne. Nie to, żebym zmienił zdanie... ;-)
Mati, zawsze mozesz założyć 2 mundury i upierać się po każdej serii, że nie dostałeś ^^ to się popularne osrtatnio robi.
Ja jutro wstaję, coś zjem, poszperam po wieściach sieciowych... no i mecz będzie... potem znowu poszperam i drugi mecz... znowu zjem, poszperam i pójdę spać. i tak od tygodnia mam. ciężkie to życie.
księżycówka pisze:Młody przeca to nic jest
13h jakby nie patrzeć...na 24h dzień...to więcej niż połowa
księżycówka pisze:Tym bardziej, że to tylko szkoła i Kazar,
do skozły nie idę na pierwsze lekcje...angielski i matma...i tak nic nie robimy...potem wychowawcza, trzeba być...potem ble ble ble...no i na końcu 2 polskie, ale muszę cisnąć z nich bo idę po wypłatę i muszę zdążyć do roboty
księżycówka pisze:Wiem. To bezsensu, bo ja prawie zawsze patrzę z góry na drugą osobę i tylko konflikty się robią
tak więc chodź, ja stawiam <browar> i wbijaj do mnie na gadu
Mati, zawsze mozesz założyć 2 mundury i upierać się po każdej serii, że nie dostałeś ^^ to się popularne osrtatnio robi.
jakie mundury? jakiej serii?

Yasmine pisze:Dlaczego tych bakterii jest tak dużo
bo nie znają telewizji to się rypią z nudów
Yasmine pisze:dlaczego do mikrobiologii też zaliczono grzyby
żeby im smutno nie było
Yasmine pisze:Idę spać, ble.
<dumnie prostuje się w krześle> nawet nie podziękowała za to, że jej odpowiedziałem na pytania

- ksiezycowka
- Weteran

Kurna i żeś i mnie i Matiego razem wziętych przebiłshaman pisze:Ja jutro wstaję, coś zjem, poszperam po wieściach sieciowych... no i mecz będzie... potem znowu poszperam i drugi mecz... znowu zjem, poszperam i pójdę spać. i tak od tygodnia mam. ciężkie to życie.
Kurna cisza już była, ja już se darowałam, a tu się okazuje, że o 1 w nocy on o mnie myśli i smsy pisze. Dziwni czasem są Ci faceci

Dzindzer pisze:Moi kibice obstawiali wszelkie wygrane Polaków, tez tak chciałam w sumie, ale ja to nie lubię kibicować tak jak wszyscy, więc postawiłam na 1:1 i znowu wygrałam 300zł. Matko kochana, to Euro to bardzo opłacalna sprawa.
Brawo Dżin
Pewnie gdyby zostało 1:0 dla Polski to byś wygrała nieco mniej
Przy 5:1 lub 1:6 to by się dopiero Dżindżer obłowiła
Kurczę postawiłem co nieco na mecz finałowy... O tegoż efekcie poinformuję 29.06 po godz. 23..
Przegranej nie przewiduję
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, 01:32 przez kws, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran

Czyli nicMati pisze:13h jakby nie patrzeć...na 24h dzień...to więcej niż połowa![]()
Tym bardziej jeśli nadal myślisz o pełnoetatowej pracy i studiach do tego.
Mati pisze:no i na końcu 2 polskie, ale muszę cisnąć z nich bo idę po wypłatę i muszę zdążyć do robotyała Księżycówko nie bij...ODŁÓŻ TEN MŁOTEK!!! AAaaaaa!!! .... <Mati zaginął gdzieś między łazienką, a przedpokojem... >
Zielona?Mati pisze:ja stawiam <browar>
E nie tam. Idę łyknąć leki (jeee... znów żremy hormonyMati pisze:i wbijaj do mnie na gadu![]()
), zapuszczę se jakiegoś hentaica z megaerotic video i też spać idę księżycówka pisze:Kurna i żeś i mnie i Matiego razem wziętych przebił![]()
ale my jesteśmy ludźmi pracy Księżycówko
to wbijasz do mnie na gg jeszcze poplotkować, czy mam je wyłączyć?
księżycówka pisze:a tu się okazuje, że o 1 w nocy on o mnie myśli i smsy pisze.
może ma koszmary
Mati pisze:jakie mundury? jakiej serii?
Źle kojarzę? To Ty się asg nie zajmujesz?
księżycówka pisze:Kurna i żeś i mnie i Matiego razem wziętych przebił
Yup. Muszę dołożyć piwko do planu dnia, bo nie wytrzymam inaczej.
Kurna cisza już była, ja już se darowałam, a tu się okazuje, że o 1 w nocy on o mnie myśli i smsy pisze. Dziwni czasem są Ci faceci
Sorry, usiadłem na komórce i tak jakoś się powciskało...
[ Dodano: 2008-06-13, 01:16 ]
Nie musisz odpisywać.
księżycówka pisze:Czyli nicTym bardziej jeśli nadal myślisz o pełnoetatowej pracy i studiach do tego.
nooo...ale ja chce wakacji...ja MUSZĘ odpocząć...może marudzę i narzekam i jestem teraz mało męski, ale ja na prawdę potrzebuje tak z tygodnia opieprzania się...
księżycówka pisze:<mlotek>![]()
<Księżycówka odnalazła Matiego czołgającego się do drzwi...po pierwszym uderzeniu zdążył pomyśleć "może jednak pójdę tylko z jednego polskiego" ... pozostałych 26 uderzeń nie czuł... >
księżycówka pisze:Zielona?
nooo baaa

księżycówka pisze:E nie tam.
buu...Księżycówka pogardziła moim zaproszeniem do rozmowy

- ksiezycowka
- Weteran

Yasmine pisze:Bakterie się nie rypią, tylko rozmnażają bezpłciowo.
no life normalnie...tv nie znają, gazet też nie pewnie... NAWET SEKSU NIE ZNAJĄ!! Boże jeśli reinkarnacja istnieje, spraw bym NIE był bakterią...
shaman pisze:Źle kojarzę?
eee...no tak trochę Ci zeszło
shaman pisze:To Ty się asg nie zajmujesz?
no tak trochę nie <browar>
- ksiezycowka
- Weteran

Ja już plany wakacyjne mam w mocnym zarysie. I dałam się namówić na 2 tygodnie zamiast tygodnia jednak. Nie wiem jak się pozbieram jak wrócę do pracy potem.Mati pisze:ja na prawdę potrzebuje tak z tygodnia opieprzania się...
O innej porze z miłą chęcią MłodyMati pisze:Księżycówka pogardziła moim zaproszeniem do rozmowy
Dlatego ja mam Marka właśnielollirot pisze:Ale poczekam na chłopa, bo i tak nie zasnę sama
[ Dodano: 2008-06-13, 01:22 ]
No w sumie to ja już prędzej niż Ty ;DDMati pisze:no tak trochę nie
Ja już plany wakacyjne mam w mocnym zarysie. I dałam się namówić na 2 tygodnie zamiast tygodnia jednak. Nie wiem jak się pozbieram jak wrócę do pracy potem.
ja mam ale dopiero pod koniec sierpnia...10 dni we Francji
księżycówka pisze:O innej porze z miłą chęcią Młody
trzymam za słowo
[ Dodano: 2008-06-13, 01:25 ]
księżycówka pisze:No w sumie to ja już prędzej niż Ty ;DD
jak mi koleś powiedział, że na cały sprzęt jakieś 2000zł bym musiał wydać to podziękowałem...chociaż teraz w GW jest grupa rekonstruująca SPAP i tak mnie kusi...no ale nie mam kasy
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran