Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

kurcze wyglądam jak przez okno
... idę się szybko myć i spaaaać. jeszcze tylko 3 dni i łiiiikeeend...w dodatku fajny weekend, bardzo fajny
ale tak jak mi się chce spać to chyba nikomu się nie chce
bye bye <browar>
ale tak jak mi się chce spać to chyba nikomu się nie chce
bye bye <browar>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

Grace
Augusto pisze:lollirot napisał/a:
Nola napisał/a:
nie ma to jak zimny prysznic
A w życiu! Ja nawet w upały biorę gorący
ja tez,
A ja nawet zimą biorę zimny
5 dzień jak tylko otwieram gg przychodzi mi ta sama wiadomość od pewnej osoby. I albo gg szwankuje albo ta osoba kłamie mówiąc, że nie wysyła mi codziennie tego samego
Kolka nadal mnie łapie. W ogóle nie kumam dlaczego
Poczekam na Yas jak skończy sesję. Chciałam się z moją psiapsiółą umówić, a ta mi pisze, że nie może bo sesja. Zapomniałam, że od pon się zaczęła. Dla mnie ta sesja to jedyne wakacje jakie mam , ale co tam. A może nawet nie jak uwalę ostatnie kolokwium
O ile na ten krakowski deszcz sie zgadzam o tyle na nasz łódzki nieeeee, no dobra niech se leje u Gośki, ale nie na Teofilowie.
I co
Rozkopano nowa ulice (nie wiem jak bardzo), rozkopano na tyle, ze tramwaje nie jeżdżą. Dobra nie marudzę już może chociaż tramwaje przez to przestana wypadać z tych koślawych torów
To sobie dalekooo poszłam, bo az pod samymi oknami siedzę na kocu. Ale co tam, trawa jest, słońce jest, koc jest, do tego nawet net jest
I co
Rozkopano nowa ulice (nie wiem jak bardzo), rozkopano na tyle, ze tramwaje nie jeżdżą. Dobra nie marudzę już może chociaż tramwaje przez to przestana wypadać z tych koślawych torów
To sobie dalekooo poszłam, bo az pod samymi oknami siedzę na kocu. Ale co tam, trawa jest, słońce jest, koc jest, do tego nawet net jest
-
Grace
Dzindzer pisze:dobra niech se leje u Gośki, ale nie na Teofilowie
to całkiem wykonalne
Tylko troszkę chce deszczu, bo nie lubię generalnie.
Dzindzer pisze:tramwaje przez to przestana wypadać z tych koślawych torów
swoją drogą to ja od Ciebie słyszę o tych wypadających z torów tramwajach. W centrum chyba by nie pozwolili na takie rewelacje, w końcu Kropiwnicki ma siedzibę w city centre, a nadal twierdzi, że poruszanie się komunikacją miejską odbywa się bez zarzutu
Gosia... pisze:W centrum chyba by nie pozwolili na takie rewelacje,
o wypadaniu w centrum nie słyszałam.
Gosia... pisze:a nadal twierdzi, że poruszanie się komunikacją miejską odbywa się bez zarzutu
yyyyy
ciekawe kiedy ostatnio miał okazje kozystac z tej komunikacji
Gosiu to życze ładnego ciepłego, miłego truskawka deszczu, ale w okolicach Twoich truskawek
Och! Jak cudownie lunęło minutę po tym, jak podlałam roślinki na balkonie i pół godziny przed tym, jak muszę wyjść z domu ;DD Ale przynajmniej spłucze te cholerne pyłki. Mój pogański taniec przywołujący deszcz pomógł 
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Gosia... pisze:5 dzień jak tylko otwieram gg przychodzi mi ta sama wiadomość od pewnej osoby. I albo gg szwankuje albo ta osoba kłamie mówiąc, że nie wysyła mi codziennie tego samego![]()
Nie kłamie, bo ja mam to samo. Tylko ja ciągle dostaję wiadomości właśnie od księżycówki i Mii.
A propos Mii, tak dla sprostowania. Jest wypłacalna i oddaje zaciągnięte długi.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Deszcz dziś to dobry znak.
Jeśli jutro nie będzie padało to wygram piwo - założyłem się z kolegą, że jutro nie będzie padać. ;P
Tak wskazał weather.icm.edu.pl - dziś ma padać, jutro nie.

Jeśli jutro nie będzie padało to wygram piwo - założyłem się z kolegą, że jutro nie będzie padać. ;P
Tak wskazał weather.icm.edu.pl - dziś ma padać, jutro nie.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
złotooka kotka
- Weteran

Ueee, juz mi mozg paruje od dlubania projektow na zaliczenie.
Nieodwolalnie potrzebuje dluzszej przerwy, obiadu itp. bo siedze nad tym od rana.
I jeszcze jestem zla, bo rozwalilo mi sie dzis krzeslo. Znowu kilka stow bedzie w plecy, bo musze miec na czym siedziec przed kompem. Najgorsze, ze nie mam pojecia jakie kupic zeby bylo wygodne, trwale i nie koszmarnie drogie
Nieodwolalnie potrzebuje dluzszej przerwy, obiadu itp. bo siedze nad tym od rana.
I jeszcze jestem zla, bo rozwalilo mi sie dzis krzeslo. Znowu kilka stow bedzie w plecy, bo musze miec na czym siedziec przed kompem. Najgorsze, ze nie mam pojecia jakie kupic zeby bylo wygodne, trwale i nie koszmarnie drogie

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- pani_minister
- Administrator

- Maniak

wpłacasz im na kontolollirot pisze:Jak są pobierane opłaty za wystawienie aukcji na allegro?
[ Dodano: 2008-06-11, 16:10 ]
ja tez tak mamGosia... pisze:5 dzień jak tylko otwieram gg przychodzi mi ta sama wiadomość od pewnej osoby. I albo gg szwankuje albo ta osoba kłamie mówiąc, że nie wysyła mi codziennie tego samego
Ty tez chcesz bana?Olivia pisze: propos Mii, tak dla sprostowania. Jest wypłacalna i oddaje zaciągnięte długi.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
pani_minister pisze:Za pomocą gróźb zawieszenia konta
E... jak mam konto ze 4 lata, tak jeszcze nic nie zapłaciłam i nikt mi nie groził

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
- unlucky_sink
- Maniak

mi przyszło po 3 latach pismo, że mam zapłacić, bo sprawa trafi do sądu , po 3 takim piśmie ruszyłam 4litery i uregulowałamlollirot pisze:E... jak mam konto ze 4 lata, tak jeszcze nic nie zapłaciłam i nikt mi nie groziłAle sprzedawałam coś może ze 3 razy
Ostatnio zmieniony 11 cze 2008, 16:56 przez unlucky_sink, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Ale mam skurcz żołądka, aż mnie zgina jak chodzę. Przypuszczam, że to żadne zatrucie, bo nie jadłam nic nadzwyczajnego, a poza tym dawno bym siedziała w pokoju zwierzeń.
Jak do jutra mi nie przejdzie, to idę do lekarza, ale może ktoś ma jakieś przypuszczenia, co to może być?
Jak do jutra mi nie przejdzie, to idę do lekarza, ale może ktoś ma jakieś przypuszczenia, co to może być?
"Miarkuj złość.