lollirot pisze:Nola napisał/a:
bo który normalny facet wchodziłby na forum? ;DD jakoś gadki na forum do kobiet mi pasują, do facetów już nie bardzo.
Popieram.
Pewnie, że popierasz. Ktoś przecież musi zarabiać ;DD
Ej WTF, już drugi dzień mnie kolka złapała

Ale to taka, która mi w chodzeniu przeszkadzała. Napiłam się rano tylko łyka wody. Znam siebie i wiem, że nie mogę rano jeść ani pić, ale jak wracam z biegu, a przed wyjściem nic nie zjem ani się nie napiję, to mi słabo. Chyba po tym łyku powinnam z pół godziny odczekać. To może być sposób, prawda? Zna się ktoś? (Macias się zna, ale on zalatany teraz więc mi nie odpowie)
[ Dodano: 2008-06-10, 09:55 ]Dzindzer pisze:księżycówka napisał/a:
Teraz wrócimy do kwestii Twego życia seksualnego pewnie <rotfl2>
jak by było do czego

żenujące są te twoje zagrywki. Tym bardziej, że jestem modem nie powinnaś rozpoczynać i kontynuować kłótni. Nie dociera do ciebie, że to jego prywatna sprawa?
[ Dodano: 2008-06-10, 09:57 ]Nola pisze:Gosia... napisał/a:
A ja niemiecki... W wakacje muszę znaleźć czas, choćby po nocach, żeby przypomnieć, bo nie chcę iść od września na kurs od poziomu A2 <boje_sie>
od niemieckiego to ja też jestem ;DD no kurde, przydałoby się zrobić jakiś certyfikat - ja myślę o KDS/GDS albo o DAF.zobaczymy, jak będzie ale chciałabym zrobić jeszcze w tym roku albo na początku następnego.a Ty jaki chcesz mieć, cos tam pisałaś, ale nie pamiętam...
Ja bym chciała Beruf Deutsch. Tak samo jak Business English, dla mnie dużo ciekawsze jest pisanie raportów niż opowiadań no i słownictwo wchodzi mi do głowy szybciej, bo w pracy mogę używać i w szkole.