lollirot pisze:Gosia... napisał/a:
bo temat wałkowany jest przez wielu ludzi na tym forum. l
A niesłusznie, bo to w końcu sprawa między SaliMali a Mią
o tym też już było.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Olivia pisze:Sromotnie zaniedbałam angielski
Olivia pisze:Nawet mój kochany rosyjski zaniedbany
Mia pisze:tylko denerwuje mnie sam fakt, że to samo imię znów.
Mia pisze:zauważyłam, po planach![]()
Mia pisze:hmm teraz to faktycznie żadna róźnica, te 4 czy 5 lat.
Gosia... pisze:myślę, że na pewno by słuchał 18latka![]()

czyli zostałeś tzw rodzynkiemMati pisze:ekipa bardzo fajna, same dziewczyny,
tylko uważaj
kobiety lubią manipulować
nie daj się owinąć jakiejś wokół paluszka 
Yasmine pisze:ja się nigdy z czymś takim do tej pory nie spotkałam.
Yasmine pisze:No u mnie 10 facetów i 40 bab. A baby przejebane są![]()
księżycówka pisze:ale z kobietami to średnio czuje, że ma o czym gadać.
księżycówka pisze:które tu teżwydaje mi się mocno zniewieściałe tak swoją drogą
księżycówka pisze:Ja do takich rzeczy podchodzę ostrożnie i jeśli wiem, że umiem to czego mam się bać?
no ja niestety mam w sesji jeden taki egzamin, co do którego nigdy nie mogę powiedzieć umiem.Gosia... pisze:Olivia,właśnie jak Ci FCE poszedł? A może już CAE?
Gosia... pisze:A ja niemiecki... W wakacje muszę znaleźć czas, choćby po nocach, żeby przypomnieć, bo nie chcę iść od września na kurs od poziomu A2 <boje_sie>
2 dni po imprezie zostawiłam portfel o koleżanki w torbie, a dzisiaj zapomniałam wziąć pieniędzy na aerobik a miałam kupić nowy karnet ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Nola pisze:bo który normalny facet wchodziłby na forum? ;DD jakoś gadki na forum do kobiet mi pasują, do facetów już nie bardzo.

Yasmine pisze:Mia, ja dzisiaj do tego sklepu jakoś nie doszłam
Olivia pisze:SaliMali, tak z czystej ciekawości, ile Mia jest Ci winna?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
SaliMali pisze:nie chodzi o kwotę, ona dobrze o tym wie, tylko o sam fakt i ściemnianie co chwilkę, a przyjaciółka Ci nie powiedziała? 60 zł
Proszę nie censored mnie dziewczynko, bo nie wiem jak taka hipokrytka może potem spokojnie w lustro spoglądać [ cenzura, bo niewarto ]![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

dla studenta to nie jest mała kwota
SaliMali pisze:a z tego co ja wiem dopiero wczoraj wieczorem napisała, że będzie dzisiaj wysyłała. Jak go odeśle to nie bedę chciała pieniędzy- na które czekam od stycznia.
SaliMali pisze:do teraz żałuję
Gosia... pisze:Swoją drogą naliczyłabym srogie odsetki, więc od stycznia do teraz kwotę powiększyłabym o inflację, koszt alternatywny, moją osobistą kreatywność i straty moralne A co trzeba się cenić
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mati pisze:przynajmniej nie ma możliwości, że przypadkiem się pomylisz
Mati pisze:no widzisz. co się chłop przejmuje...jak to dla niego aż taki problem to dawaj go tu do mnie na rozmowę
Mati pisze:ogólnie to pozytywnie
lollirot pisze:Popieram. To znaczy cieszę się, że kilku jest tu, ale jakoś sobie nie wyobrażam mojego całe szczęście
Mati pisze:Gosia... napisał/a:
myślę, że na pewno by słuchał 18latka

Gosia... pisze:koleżanka tej dziewczyny mojej psiapsióle opowiadała
lollirot pisze:ale jakoś sobie nie wyobrażam mojego

pani_minister pisze:Po dwa dni odpoczynku od forum dla zaangażowanych (i forum od zaangażowanych), tak na ochłonięcie.
nie obraziłam Cię, nie użyłam ani razu wulgaryzmu. a już wiele razy pisałaś, że na ten temat rozmawiała nie będziesz. Niekonsekwencję małą widzę. Tym razem Olivia zaczęła, ja tematu ciągnąć nie chciałam.Mia pisze:i nie dam się sprowokować, nawet obraźliwymi postami
taaaaak, tak jak i na Maciasa masz przecież, czym straszysz wiecznieMia pisze:mimo, że haczyki na Ciebie też mam, dokładnie zdajesz sobie z tego sprawę, i tak wyszło na moje
Mia pisze:zazdrości
czego ja mogę zazdrościć Tobie? jedynie tego, że dla Ciebie 60 zł to nic praktycznie nie jest. Dopiero w maju zaczęła się kosa, do maja spokojna byłam, pomimo wmawiania mi co chwilkę, że kasa została wysłana.Mia pisze:szczególnie jak po tylu rozmowach, w których nie dało sie dojść do porozumienia i każda ze stron uważa, ze druga ściemnia![]()
a dla mnie nie na tyle mała, żeby jakiejś obcej dziewczynie darowaćMia pisze:dla mnie mała i w czasach studenckich też była mała.
ile? 2? mówiłam, że mi nie potrzebny i wolę pieniądze, ale będę się cieszyła jak cokolwiek dostane, bo jakoś nie wiem czemu, nie wierze, że gorset został wysłany.Mia pisze:a ile razy chciałam wcześniej, a to dziewczynka zmieniała zdanie, hę?
AMX pisze:Nie będzie już igrzysk dla ludu. Oooooo

rozumiem że jak nie dzieje się nic, a przejedzie ciągnik z rozrzutnikiem gnojówki to jest to fajneTedBundy pisze:AMX napisał/a:
Nie będzie już igrzysk dla ludu. Oooooo
a szkodaWreszcie się coś działo w tym "smutnym jak ta p.... mieście"
czytam list zawiera wiadomość:"biorę udział w konkursie - zajrzyj na tą stronkę" 

Spoko. Teraz wrócimy do kwestii Twego życia seksualnego pewnie <rotfl2>TedBundy pisze:a szkodaWreszcie się coś działo w tym "smutnym jak ta p.... mieście"
![]()
Blazej30 pisze:wchodzę dziś na konto sympatii a tam list od jakiejś 17-tkiczytam list zawiera wiadomość:"biorę udział w konkursie - zajrzyj na tą stronkę"
![]()

Blazej30 pisze:że jak nie dzieje się nic, a przejedzie ciągnik z rozrzutnikiem gnojówki to jest to fajne
księżycówka pisze:Spoko. Teraz wrócimy do kwestii Twego życia seksualnego pewnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości