Yasmine pisze:księżycówka napisał/a:
Od łyka Reddsa mnie mdli nawet
Ja uwielbiam.
ja kiedyś nawet pijałam, teraz prawie w ogóle. nie lubię piwa zbytnio.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Joasia pisze:Mi w tym roku szykują się 2 albo 3. Spoko Yas, jeszcze się nachodzisz.
Nola pisze:nie lubię piwa zbytnio.

Yasmine pisze:bo ludzie często piją, chociaż im nie smakuje, żeby się narąbać
Yasmine pisze:le teraz pije jakiegoś Żywca Portera, tak słyszałam, że mocne, ale nie miałam pojęcia,że aż tak ! 9,5 % skubany ma.

Nie znam takichYasmine pisze:ludzie często piją, chociaż im nie smakuje, żeby się narąbać
księżycówka pisze:Jakiegoś? <boje_sie>
księżycówka pisze:ale on ma tak właśnie smakować i ludzie właśnie ten smak cenią![]()
księżycówka pisze:Nie znam takich
Nola pisze:ja alkohol lubię właśnie średnio, piję głównie dla nastroju

Nie znam. Noli nie znam i poznawać bym nie chciała zbytnio.Yasmine pisze:to już znasz![]()
Bardzo się pogorszyła już lata temuYasmine pisze:piję tylko Warkę Strong(ulubiona bo słodka)
DobreYasmine pisze:Lecha
Ujdzie.Yasmine pisze:Tyskie, Żywca normalnego
Od Portera? <boje_sie> Se nie wyobrażam.Yasmine pisze:Wypiłam pół i mi się w głowie kręci.
Ty to faktycznie słabą głowę mieć musisz
Nawet z naszego forum z tego co mi się kojarzy to Impek, Mysiorek i Charlie lubią ;PPYasmine pisze:Aaa, nienormalni ;DD

księżycówka pisze:Nie znam. Noli nie znam i poznawać bym nie chciała zbytnio.

księżycówka pisze:Bardzo się pogorszyła już lata temu
księżycówka pisze:Ale tylko zielony.
księżycówka pisze:Może Okocim Palony by Ci zasmakował?
księżycówka pisze:Od Portera? <boje_sie> Se nie wyobrażam.Ty to faktycznie słabą głowę mieć musisz
![]()
księżycówka pisze:Impek, Mysiorek i Charlie lubią ;PP
księżycówka pisze:Dałam się pokusie i wykręciłam do M. i co? I poczta się włącza. Kurna jestem skazana na naukę!

A piłaś ją 10 lat temu?Yasmine pisze:nie zauważyłam ;DD
DobreYasmine pisze:Nie piłam w ogóle.
E chyba idę po lody do sklepu ;DDYasmine pisze:jesteś skazana ! Do nauki, już.
Brak prawa jazdy, brak autaunlucky_sink pisze:Księżycówko samochodem![]()
To nie zachęca ;DDunlucky_sink pisze:własnie mi sąsiad powiedział

ja mam w lodówceksiężycówka pisze:E chyba idę po lody do sklepu
myslałam, ze już zdałas prawo jazdy ... dziwneksiężycówka pisze:unlucky_sink napisał/a:
Księżycówko samochodem
Brak prawa jazdy, brak auta
proszę?księżycówka pisze:unlucky_sink napisał/a:
własnie mi sąsiad powiedział
To nie zachęca

księżycówka pisze:No co Ty! Od 2 lat zdaję już i jeszcze nie
obronię Cięksiężycówka pisze:No boję się tych sąsiadów!

księżycówka pisze:Dobre lody

jacy to są źli? ;DDMarissa pisze:I ja nie wiem co jest. Ja to chyba naprawdę lubię złych facetów, a dobrych to omijam szerokim łukiem

unlucky_sink pisze:Marissa napisał/a:
I ja nie wiem co jest. Ja to chyba naprawdę lubię złych facetów, a dobrych to omijam szerokim łukiem
jacy to są źli? ;DD

Marissa pisze:Taki co tylko ruchańsko w głowie.
naprawdę takich lubisz ?Marissa pisze:Taki co nie ma poukładane w głowie.
Taki, co to nie zmienia skarpet przez tydzień, a przez kolejne 4 tygodnie je pierze, a przez kolejne 5 tygodni wiszą i się suszą.
Taki, co nie chce zarabiać, a siedzieć na utrzymaniu rodziców - chociaż ma takie warunki, że mógłby podjąć pracę, ale po co? Jak rodzice dadzą co miesiąc kaskę i na mieszkanie, i na jedzonko.
Taki co zdradza swoją kobietę w pokoju obok.

Tylko spytałam, bo z tego co piszesz wynikało, że to nie źli faceci, ale ofiary losuMarissa pisze:unlucky_sink, widzę że humor dopisuje.

unlucky_sink pisze:Marissa napisał/a:
unlucky_sink, widzę że humor dopisuje.
Tylko spytałam, bo z tego co piszesz wynikało, że to nie źli faceci, ale ofiary losu
Dzindzer pisze:Wczoraj po półtorarocznym okresie niepalenia zapaliłam fajeczka. I co
I czułam się fatalnie, i bleee mi było. Dziwneeeee

Ja jeszcze niedawno paliłam mocne, ostatnio mój mnie poczęstował takimi i też czułam się fatalnie, prawie zwróciłam obiad... Teraz przeżywam fascynację cienkimi słabymi-bo mają taki ładny designDzindzer pisze:Wczoraj po półtorarocznym okresie niepalenia zapaliłam fajeczka. I co
I czułam się fatalnie, i bleee mi było. Dziwneeeee
aż miło się pali nie co chwilęNola pisze:co chwilę robisz jakieś zakupy

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 175 gości