Ale fryzurkę masz ładną i kolor (zboczona na punkcie włosów jestem, no co)
Ja wstawiam moje jedyne Peep toe jakie mam i torebkę, którą sobie kupiłam (taką zwykła chciałam na lato - ale oczywiście musiała mieć czerwone wstawki ;DD )
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:ja w takich 5-7 mogę w pracy śmigać
Yasmine pisze: To znaczy na piersiach ładnie, ale mam wrażenie, że od pasa w dół Cię strasznie jakoś poszerza
Yasmine pisze:Ale fryzurkę masz ładną i kolor (zboczona na punkcie włosów jestem, no co) .
Gosia... pisze:Yas, mój by mnie zbił za takie buty
Gosia... pisze:Po pierwsze -co ? znowu buty?!
Gosia... pisze:Beznadzieja, jak się rozmawia z kimś kto ma 150cm <jak moja teściowa>.
Gosia... pisze:Yas, mój by mnie zbił za takie buty.
Mia pisze:no od pasa w dół jest rozszerzana to chyba nic dziwnego ;-)
Mia pisze:Yas, świetne buty!
Yasmine pisze:W ogóle Ty wyglądasz o wiele ładniej w realu niż na zdjęciach.
Yasmine pisze:ak zwykle po promocji, 29,99
Mia pisze:żartujesz! są jeszcze?
Mia pisze:ale to też wina, że nie lubię zdjęć, nie pozuje, uciekam od aparatu, męczy mnie to.

Yasmine pisze:widać na tych zdjęciach właśnie, że to taki uśmiech nr 5 na potrzeby zdjęcia i generalnie masz wypisane na twarzy - odwalcie się z tym aparatem ode mnie .
Nola pisze:o, to zupełnie tak jak ja. powiedzieć, że nie lubię to mało, ja po prostu nie znoszę pozować do zdjęć. no i jestem niefotogeniczna.

.Grace pisze:Yas, jak Ty zrobiłaś te kolczyki to nie mam pojęcia, ale jestem pod wrażeniem
Sukienka prześliczna.
.Grace pisze:Dlaczego nie jesteś dziewczyną mojego brata? I dlaczego nie mam brata?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 436 gości