A na podyplomówce to dużo zajęć jest?
sprawdź sobie siatki godzin, ocenisz sama
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

no no- krtaniDzindzer pisze:]współczuje, zwłaszcza zapalenia gardła. Zdrowiej słonko
a czy on nie miał matury w tym roku?księżycówka pisze:Mati nauczę Cię do matury z polskiego

Wujo Macias pisze:To nawet ja juz pamietam- Mati jest w technikum

unlucky_sink pisze:kupiłam leków za ponad 100zł-muszę wyzdrowieć...
a czy on nie miał matury w tym roku?

Mnie też-obliczyłąm, że w tym roku wydałam: prawie 2 tysiące na lekarstwa ;DDDzindzer pisze:nienawidzę wydawać na lekarstwa, cholera mnie bierze w takich sytuacjach
a o mnie to nie zapytasz?Dzindzer pisze:A właśnie Mati, jak poszło Kami
hmmm a u nas spokojnieDzindzer pisze:Byłam wysłać paczki.
Mijałam pocztę i czuje niesmak, kupa starszych ludzi czekających przed poczta, bo rzekomo mieli otworzyć, Ci ludzie stali od ponad 2 godzin, bo ciągle ich zbywano.

księżycówka pisze:Ty to przypuszczam mógłbyś mnie raczej uczyć A Mati nawet jeśli solidnej wiedzy do matury z tego nie wyniesie (wszystko zależy od wkładu własnego) to chociaż nauczy się być bardziej systematycznym, a to mu się i na studiach przyda
Dzindzer pisze: ale na witaminki i i inne cudeńka z apteki uwielbiam

Rozumiem, że szczylem przestaje się być jak skończy się 24lata?Wujo Macias pisze:To Ty jestes szczyle... Znaczy, ekhm. Tegoroczna maturzystka? No prosze...

No spojrz na Wuja- 24 ma (a juz za chwileczke, za momencik 25) i od razu widac, ze djrzaly, dorosly, powaga pelna.unlucky_sink pisze:Rozumiem, że szczylem przestaje się być jak skończy się 24lata?Wujo Macias pisze:To Ty jestes szczyle... Znaczy, ekhm. Tegoroczna maturzystka? No prosze...
a o mnie to nie zapytasz?
shaman pisze:Witaminki z apteki? To złoooo jest. No, chyba że w Twojej aptece sprzedają świeże owoce.

Dzindzer pisze:le sobie owoców nakupiłam. Mam wielkiego smaka na arbuza, ale arbuz był za ciężki, więc nie kupiłam.

Macias pisze:To Ty jestes szczyle... Znaczy, ekhm. Tegoroczna maturzystka? No prosze...
Mia pisze:Ale faaajny wieczór! No, to jednak związek![]()
unlucky_sink pisze:i doszła do mnie sukienka-cudowna
lollirot pisze:Myślałam, ze Unlucky jest 87 O_o

ja jestem 88Wujo Macias pisze:(a rocznik '89).
uroczeWujo Macias pisze:Ja troche wine na kosciol zrzucam, bo ona pobozna jest. I na starych, bo pod kloszem ja chowali. Gnoje...
Więc polski ustny na 100%, angielski rozszerzony na 100%Dzindzer pisze:To jak mojej chorej gwiazdeczce poszło
Mało tego, zapytam jeszcze co masz w planach jeśli chodzi o dalsze kształcenie.

Kiedys poderwalem taka Laure, ona rocznik '88 wlasnie byla. Tzn. wlasciwie specjalnie podrywac nie musialem, bo moj urok (o tym kilka linijek nizej) zadzialal sam. Nawet ladna i zgrabna, ale rozpuszczone to to bylo, dziwnie sie ubieralo i do tego niewiele mowilo. 1988 jednak nie jest rocznikiem robionym pod Wuja.unlucky_sink pisze:ja jestem 88Wujo Macias pisze:(a rocznik '89).
Jak caly ja.unlucky_sink pisze:uroczeWujo Macias pisze:Ja troche wine na kosciol zrzucam, bo ona pobozna jest. I na starych, bo pod kloszem ja chowali. Gnoje...!
księżycówka pisze:o ile Mati chce.
księżycówka pisze:Mati będzie pilny jak Yas!
Wujo Macias pisze:Mati jest w technikum. Technikum spozywcze, profil warzywny, specjalizacja dodatkowa: grzybobranie.
Dzindzer pisze:A właśnie Mati, jak poszło Kami![]()
unlucky_sink pisze:a o mnie to nie zapytasz?
ja myślałem, że Ty z 21-23 lata masz 
unlucky_sink pisze:ja jestem 88
Wujo Macias pisze:To jednak nie jest rocznik robiony pod Wuja.

2 razy pudłoMati pisze:czyli do technikum poszłaś...tudzież siedziałaś rok
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tak, ale wolałabym KatowiceNola pisze:]wrocław jest cudowny

Leb Ci oderwalo i caly rok przelecial, zanim sie znalazl i przyszyli! Nie ma opcji zebym zle wydedukowal.unlucky_sink pisze:2 razy pudłoMati pisze:czyli do technikum poszłaś...tudzież siedziałaś rok
Nola pisze:fajnie
Wujo Macias pisze:Ted- '83 to w ogole ewenement. Tylu inteligentnych, atrakcyjnych i w ogole zajebiaszczych ludzi od zarania dziejow sie nie urodzilo, co w tym roku.
unlucky_sink pisze:Więc polski ustny na 100%, angielski rozszerzony na 100%
unlucky_sink pisze:jeszcze się zastanawiam![]()
Nadal nie wyświtla mi się temat "Wyraź to. Czymkolwiek to jest."
Mati pisze:a ang ustny i polski na 90%
TedBundy pisze:Normalne w większości wymarły po 1983
Nola pisze:e tam, ja najbardziej lubię '85 i '86.
Mia pisze:Burza u mnie, a u Was? w sensie się błyska i pada!
księżycówka pisze:Ja też nie. Mati będzie pilny jak Yas!
Wujo Macias pisze:Nawet ladna i zgrabna, ale rozpuszczone to to bylo, dziwnie sie ubieralo i do tego niewiele mowilo

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 201 gości