są inne sposoby. przecież ludzi bez pieniędzy nie zostawią.Yasmine pisze:no, ale poczta wydaje emeryturę i rentę dziadkowi i babci![]()
witaj Augusto,

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ze niby jakie? Ze luzna refleksje zapodalem?księżycówka pisze:Dobre pytanie. Czemu wałkujesz takie tematy?Wujo Macias pisze:jakiej w sumie pyty az tak walkuje sie fakt, ze dana panna ma taki a taki tylek/ brzuch/ nogi ?

Że niby powyższe i nie mówię tylko o mojej osobie, a w ogóle tutaj.Wujo Macias pisze:Ze niby jakie?
Ty mnie dobrze zrozumiałeś dziś? 1) Nie mamy w ogóle. 2) Za chamstwo i nic więcej to uważam i tak też będę traktować.Wujo Macias pisze:Te, jak sie juz mamy siebie czepiac, to robmy to z glowa a nie na chama.![]()
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Nie tyle jedno coś. Średnio każda wypowiedź Twoja w stosunku do mnie od ładnych paru miesięcy się na siebie nakłada i no.. urosło. I nadal lubię tak swoją drogą czego nigdy nie ukrywałam. A co do drugiej części - dlatego też uważam Cię za koszmarnego hipokrytę.Wujo Macias pisze:Ja wiem, ze Ciebie zabolalo costam, co napisalem. Coz, swojego czasu tez lubilas niektorym dowalic, tak to juz bywa.
Tu się zgodzę.Wujo Macias pisze:Cejrowski zdecydowanie zlagodnial
wspaniała persona i tyleDzindzer pisze:księżycówka napisał/a:
Nola napisał/a:
a samego cejrowskiego nie lubię
Ja też nie
ja tez nie lubię, drażni mnie bardzo
to gdzie wyjzedza do irlandii czy do azji wkoncu?Łiii, byliśmy pożegnać exa, bo wyjeżdża do Irlandii ciułać na rok w Azji.
Dzindzer pisze:księżycówka pisze:Nola napisał/a:
a samego cejrowskiego nie lubię
Ja też nie
ja tez nie lubię, drażni mnie bardzo
Augusto pisze:to gdzie wyjzedza do irlandii czy do azji wkoncu?

Wujo Macias pisze:Augusto napisał/a:
ted jak bylo we francji?
Arabusy go okradly. Fajki zabrali a takze egzemplarz "Pana Tadeusza".
Całe życie piaskiem w oczy ;DD
Pilas!Gosia... pisze:Wujo Macias pisze:Augusto napisał/a:
ted jak bylo we francji?
Arabusy go okradly. Fajki zabrali a takze egzemplarz "Pana Tadeusza".
o rety. Macias jest zajęty, więc nawet nie mogę już publicznie wyznawać mu miłościCałe życie piaskiem w oczy ;DD
dobranoc w takim razie!
Ja też nie. Mati będzie pilny jak Yas!Gosia... pisze:podejrzewam, że Macias Twojego również nie życzy Matiemu ;DD
Ty to przypuszczam mógłbyś mnie raczej uczyćshaman pisze:Ja też chce! Nudzi mi się po tych studiach. yyy, tzn. stódiah chciałem napisać. Kwalifikuję się? tfu... Kfalyfkóiem siem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości