i kto to mówi?TedBundy pisze:jakaś taka pogarda dla zwykłego człowieka pracy tutaj się często pojawia.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

i widać niestety jak niektórzy wąsko patrzą. Coś Ty się tych wyjezdnych tak uwziął? bo znasz tam p[are takich przypadków. Widzisz, ja też znam, takich, którym tam wiedzie się całkiem nieźle, pracują na ciekawych stanowiskach, a w Polsce grosze zarabiali. A Tobie już argumentów zaczyna brakować.TedBundy pisze:A niektórzy sami, jak opuszczą ten piękny kraj, latają na szmacie za parę euro

unlucky_sink pisze:upalnie wręcz a ja mam zapalenie gardła i tchawicy do tego temperatura 38,5 , zdycham.
jakaś taka pogarda dla zwykłego człowieka pracy tutaj się często pojawia.
TedBundy pisze:Dla robotnika, listonosza, pani w okienku. Dlaczego?
TedBundy pisze:Miejskie legendy![]()

Wysiadywanie na 3/4 etatu za 700 netto to hańba.
trzeba myśleć trochę bardziej szeroko niż tylko egoistycznie o własnej d.....
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Miejskie legendy
pani_minister pisze:Zawsze wiedziałam, żem stworzenie mityczne![]()
pani_minister pisze:I tak Poczta Polska ma najgorsze wskaźniki w szybkości i solidności dostarczanych przesyłek.

pani_minister pisze:wg Ciebie taki strajk magicznie podniesie pensje z 700 do 2 tysięcy
Dzindzer pisze:szanuje to, że ktoś chce robić to czego ja bym nie tknęła

Mam podobne podejście. Niektórzy taką pracę lubią i innej nie chcą. Niektórym brak ambicji i/lub umiejętności na więcej. Inni się przyzwyczaili. Innych wiek dyskredytuje czy zdrowie. Ich wybór. Ja się cieszę, że ma mi kto rano sprzedać razowca na śniadanie, p. J. kubki pozmywa w pracy, p. sprzątaczka posprząta, p. z metra pupę zawiezie do Śródmieścia z 12-15 minut, kurierzy przesyłki przywiozą/dowiozą migiem, listonosz listy przyniesie itp. itd. Ktoś musi w takich miejscach bowiem pracować żeby inni mogli robić swoje.Dzindzer pisze:uważam, że każda praca jest potrzebna, szanuje to, że ktoś chce robić to czego ja bym nie tknęła

a ja ci odpowiem tak - bo to banda nierobów i oszustów. kolejny, po PKP, moloch który można zmienić tylko za pomocą napalmu. gdyby ktoś za średnio 2400 brutto robił takie numery dawno zaliczyłby glebęTedBundy pisze:jakaś taka pogarda dla zwykłego człowieka pracy tutaj się często pojawia. Dla robotnika, listonosza, pani w okienku. Dlaczego?

Nerwowy jestem dziś strasznie. Przez pewne osoby w robocie.

Masz dokładnie to co ja. A potem kolega co siedzi obok się nadziwić nie może że epitetami sypie odnośnie pracowników naszychtarantula pisze:Najbardziej denerwuje mnie nieudolne kierownictwo i lenistwo vel glupota pracownikow. Dorosli ludzie, niby skonczone studia i co?G...! To wola o pomste do Nieba.

ja bym wolał tam orkę z Książkiewicz. ot taka mała dygresja. tylko o czym ma z nimi dyskutować? o przemianach w służbie zdrowia? o ich rolach w filmie? o coś się bidulki wybić nie mogąWujo Macias pisze:Niejeden chcialby jej zaorac poletko

Wujo Macias pisze:a durne spoleczenstwo lyka i rozkminia.
C.. Ot co.
.

lollirot pisze:Nie rozumiem tylko, jak można nie wydawać rent i emerytur? <boje_sie>
Wujo Macias pisze:Kobieta dobrze sie z soba czuje? Niejeden chcialby jej zaorac poletko? No to WTF? A tu co jakis Pudelek czy inny SuperFuckt debatuja nad jej tluszczem, a durne spoleczenstwo lyka i rozkminia.

"Wojewodzkiego" ogladam ( tzn. robie notatki, ale ja mam podzielnosc wiec moge i ogladac i machac dlugopisem) i taka uwaga: Jest Liszowska na kanapie i wciaz walkowany jest temat jej tuszy. Niby Kuba cukruje, ale wciaz wokol tego krazy. I teraz tak ( a swoja- tak, lubie Kube. Formula sie wyczerpuje, program coraz bardziej zjada swoj ogon, ale zasadnico Powiatowy calkiem symptaycznie prowadzil ten swoj show przez wiele lat.)- z jakiej w sumie pyty az tak walkuje sie fakt, ze dana panna ma taki a taki tylek/ brzuch/ nogi ?
Kobieta dobrze sie z soba czuje? Niejeden chcialby jej zaorac poletko? No to WTF? A tu co jakis Pudelek czy inny SuperFuckt debatuja nad jej tluszczem, a durne spoleczenstwo lyka i rozkminia.
C.. Ot co.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 179 gości