mam nadzieję, że zejdzie w praniu.
A jutro mój pierwszy wypad z nim do kina
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

To nie piwo dla mnieMia pisze:redsa w wersji budżetowej
Czyściłam listę na gg jakiś czas temu. Nie mam Cię. Ale i tak nic nie znalazłam.Mia pisze:jak znajdziesz jakieś takie fajne dla mnie to wrzuć linka na gg ;P
A owszemMati pisze:w takim razie na pewno skusisz się na zieloną herbatę
Ha właśnie dlatego nie noszę piżam! ;PPMia pisze:kurcze poplamiłam farbą piżamę

Wujo Macias pisze:Pewnie na serbsko- argentynski dramat o mlodym rolniku i pisarce, ktora przyjechala na lato w okolice jego gospodarstwa. Romans byl tylko kwestia czasu, leczy gdy Rosaline wrocila do miasta, mlody Rosito zrozumial, ze laczace ich uczucie to cos wiecej. Rozdarcie miedzy miloscia a poczuciem obowiazku (gdyz Rosito byl ostatnim zyjacym czlonkiem rodu. Owo rozdarcie symbolizuja widly rzucone na szose) doprowadza do tragedii- bohater po spozyciu duzej ilosci alkoholu wpada pod pociag (co noc wybieral sie na lokalny wiadukt kolejowy, by patrzec na przejezdzajace pociagi i dumac o swej lubej).
Smutna informacja dociera do Rosaline. Nastepuje wzruszajaca scena panicznego biegu przez miasto. Rzecz jasna mloda kobieta rowniez wpada pod kola i ginie. Symboliczna klamra, jest ujecie torow tramwajowych w obiektywie kamery.
A to wszystko i tak nie ma znaczenia, bo 5 minut pozniej ziemie rozpizdza kometa.
Macias co Ty oglądasz, że takie rzeczy Ci do głowy przychodzą? Nieźle, Poczta Główna puściutka przez strajk
lollirot pisze:Nie rozumiem tylko, jak można nie wydawać rent i emerytur? <boje_sie>
Mati pisze:więc trzymajcie proszę kciuki <browar>
Olivia pisze:Ale co z moim zwrotem z PIT?
Dzindzer pisze:obrzydliwe to zważywszy na to, ze renty i emerytury są mizerne
Dzindzer pisze:Cytat:
Nieźle, Poczta Główna puściutka przez strajk
czy to taki strajk w Krakowie czy w całej Polsce
Z podróży z Chin prezenty nam przywiozła, boże jaki to kochany człowiek! Na pożegnanie zaniosłam jej kwiaty dzisiaj, śliczne słoneczniki.
Gosia... pisze:Dziwni mnie tak płytkie ocenianie problemu...
Gosia... pisze:pensje na poczcie również... walczą o swoje, jak widać stosując nawet chwyty poniżej pasa.
Gosia... pisze:jak tu się nawet wiadomości nie słucha/ogląda.
Gosia... pisze:tyle kierowców jeździ na czerwonym, bez krępacji, bez zastanowienia
Gosia... pisze:Nie mówię, że mnie się nie zdarza na lekko różowym przejechać,
Truskawki, arbuzy, czereśnie i w ogóle
Codziennie można jeść coś innego
Idę szamać arbuziaka i wypić kawę. Dzindzer pisze:Gosia... napisał/a:
Nie mówię, że mnie się nie zdarza na lekko różowym przejechać,
moze głupie pytanie, ale jak to na różowym![]()
)Dzindzer pisze:Gosia i wiesz co Limankę będą kopać
lollirot pisze:A w ogóle jestem wniebowzięta, bo rozpoczął się owocowy raj!

lollirot pisze:Idę szamać arbuziaka i wypić kawę.
złotooka kotka pisze:Ale pewno jeszcze drogie (
złotooka kotka pisze:Dla mnie taka kombinacja mogloby sie skonczyc jedynie z glowa w muszli.
Dzindzer pisze:tez zauważyłam, jeden mnie mało na pasach nie rozjechał, na takich za światłami
złotooka kotka pisze:45zl/kg
lollirot pisze:3,5zł/kg

lollirot pisze:Dzin, wbrew Twoim klątwom i ględzeniu zjadłam wczoraj pierwszego pomidora ze świeżą bazylią
lollirot pisze:Truskawki, arbuzy, czereśnie i w ogóle
Gosia... pisze:tak się mówi)
Gosia... pisze:Nie lubię ogólnie Bałut
Gosia... pisze:Czad po prostu
Gosia... pisze:Widziałam kiedyś jak kierowca skręcając na warunkowym trąbił na pieszych

lollirot pisze:Dziś widziałam za 3,5zł/kg![]()
złotooka kotka pisze:OW! To ja chce!
Winni są nie pracownicy poczty, a rząd

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 137 gości