Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Rzeczywiście po avatrach utożsamia się tą inną osobe. Jak spojrzałam na nowy avatar Mysiorka to zastnawiałam się kto to taki nowy a potem okazało się, że to Mysiorek. na pewno rzuca się w oczy ten nowy avatar.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
No to O.K. Wybierzcie mi nowy!!!
Poważnie!
Co Wam się kojarzy z moją postacią (oprócz starego), postaram sie zaakceptować.
No!
Nie no ...już jak mamy wybierać, to już niech zostanie ten co masz, bo do tego już też zaczynam się przyzwyczajać. Juz lepiej nie zmieniaj teraz. Ale i tak najbardziej będzie mi się z Tobą kojarzył ten, co miałeś na początku . Pozdrawiam

Maverick pisze:A jak sie podoba moj nowy avatarek?:diabel2:
własnie kciałam się tu wpisać. Hmm poprzedni <zdjecie> oddawał Ciebie, byłeś na nim spokojny, poważny, tak jak w Twoich postach. Ten jest dzieciecy, ale fajny.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
A mnie sie Dragon Ball podobal! To swietny film. Zwlaszcza postac Son Goku (tego ktorego mam na avatarze) jest swietna. Optymista, dobry itd. Jak obejrzalem sobie odcinek DB to jakos mialem humor caly dzien. Nastrajalo mnie to optymistycznie. No ale trzeba na to spojrzec inaczej niz przez pryzmat glupawej bajki, bo takowa nie jest.
A na avatarze Goku jest wsciekly, uwalnia swoj gniew, lecz go kontorluje. Potrafi go skierowac w strone ku temu odpowiednia, umie nad nim panowac i go wykorzystac. Poza tym podoba mi sie postac ssj czyli to jak maja takie fajne zolte wloski
A wiecie co jest najlepsze? To ze uwazam, ze to co w tej "bajce" jest wcale nie jest takie znow nierealne. Z zycia wziete. Konkretne archetypy zachowan itd. No i to ze jak sie chce to sie moze
Poza tym wierze ze w czlowieku jest chi, energia ktora mozna w pewien sposob kontrolowac. Sila zyciowa.
A na avatarze Goku jest wsciekly, uwalnia swoj gniew, lecz go kontorluje. Potrafi go skierowac w strone ku temu odpowiednia, umie nad nim panowac i go wykorzystac. Poza tym podoba mi sie postac ssj czyli to jak maja takie fajne zolte wloski
A wiecie co jest najlepsze? To ze uwazam, ze to co w tej "bajce" jest wcale nie jest takie znow nierealne. Z zycia wziete. Konkretne archetypy zachowan itd. No i to ze jak sie chce to sie moze
Poza tym wierze ze w czlowieku jest chi, energia ktora mozna w pewien sposob kontrolowac. Sila zyciowa.
Nie mam swojego zdjęcia w kompie,ale pewnie gdybym je miała,to zamieściłabym je tutaj zamiast avatara,który mam.To świetny pomysł.
Jednak mój avatar bardzo mnie przypomina.Włosy takiej samej długości,lecz nie czarne,a c.brąz.Twarz tej babeczki z rysuku też bardzo przypomina moją,więc miałam szczęście,że trafiłam tutaj na taki avatar :564:
Jednak mój avatar bardzo mnie przypomina.Włosy takiej samej długości,lecz nie czarne,a c.brąz.Twarz tej babeczki z rysuku też bardzo przypomina moją,więc miałam szczęście,że trafiłam tutaj na taki avatar :564:
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Maverick pisze:A jak sie podoba moj nowy avatarek?:diabel2:
1 post z topica :
Witam,
poniewaz nie wiadomo czemu kochacie pisac nie tam gdzie trzeba i bardzo ciezko Wam zalozyc nowy topic to zrobie to za was
Mysle, ze lepiej miec w avatarze swoje foto, forum bedzie wtedy bardziej kameralne
A co Wy na to? Pierwsze foto zamiescilem ja, potem nie pamietam kto byl po mnie, chyba Krzys, a teraz coraz wiecej ludzisk dolacza
Pozdrawiam
no to jak w koncu ma byc ?
moj avatar tez z kreskowki - Futurama aka "przygody Fry'a w kosmosie" za ktore TV4 dostalo becki ze o 15:30 puszcaja taki zdemoralizowany serial
bender mnie zawsze rozbawial - fajny typ jak na blaszaka
e tam dragon ball
potem za duzo tych kosmicznych wojownikow bylo
nie ma to jak general dajmos (naparzajace sie wilekie roboty)
i gigi la trottola (taki maly kurdupel co sie slinil jak widzial biale majteczki damskie)
yattamani i podobne roboty niespodzanki tygodnia
banda drombo hehe
a i tak nic nie pobije pasjonujacych meczy kapitana cubasy - wieceize w japonii maja te zajebiscie wielkie boiska co jak sie biegnie od bramki do bramki to widac krzywizne ziemi ?
ludzie ogladaja te bajki a potem sa nieco dziwni:
http://www.kwoon.com/theater/FanimeCon.mov
potem za duzo tych kosmicznych wojownikow bylo nie ma to jak general dajmos (naparzajace sie wilekie roboty)
i gigi la trottola (taki maly kurdupel co sie slinil jak widzial biale majteczki damskie)
yattamani i podobne roboty niespodzanki tygodnia
a i tak nic nie pobije pasjonujacych meczy kapitana cubasy - wieceize w japonii maja te zajebiscie wielkie boiska co jak sie biegnie od bramki do bramki to widac krzywizne ziemi ?
ludzie ogladaja te bajki a potem sa nieco dziwni:
http://www.kwoon.com/theater/FanimeCon.mov
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
No bylo, ale mimo wszystko mialo to swoj urok.e tam dragon ball potem za duzo tych kosmicznych wojownikow bylo
Taaa, to byla klasykanie ma to jak general dajmos
Biale majteczki Anny rulezgigi la trottola
No baaaa i tak nic nie pobije pasjonujacych meczy kapitana cubasy
Taaa, to bylo coswieceize w japonii maja te zajebiscie wielkie boiska co jak sie biegnie od bramki do bramki to widac krzywizne ziemi ?
Ehhh, stare dobre czasy
Wróć do „Wszystkie inne tematy”