księżycówka pisze:To wychodzi na to, że stuydentów prof. tez nie szanują wkładając jeansy i T-shirty ;DD
yyy, no nie wiem, ale u mnie w garniakach profesorowie chodzą

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
dokładnie mam tak samo, jest to pokazanie szacunku i podejścia do wykładowcy. Zdarzały się u nas przypadki, jak u AMX, że ktoś został wyproszony za nieodpowiedni strój. Często nawet na zaliczenia u nas chodzimy ubrani elegancko.Yasmine pisze:I na pisemne i na ustne elegancko się przychodzi. Wiadomo, że na ustne to już obowiązkowo, ale ja bym się źle czuła jakbym na egzamin w japonkach poszła. Jakoś tak bez szacunku to dla mnie.

U nas na zajęcia najczęściej też. Ale kiedy sesja i nie normalne zajęcia to sobie na luzie przyjść na egzaminy potrafią też.Yasmine pisze:yyy, no nie wiem, ale u mnie w garniakach profesorowie chodzą
Ale na dziennych u mnie jest tak samo.Marissa pisze:Ale może na zaocznych już pozwalają sobie na odrobinę luzu?

To chyba cała salę by wyprosić musieli, bo każdy podobnie ubrany ;DD Bardziej głupio to mi się zrobiło jak prof. podszedł do mnie, nachylił się i spytał jak idzie, a od koleżanki wiedziałam, że pomimo prysznica, szczotkowania bardzo intensywnego zębów, zjedzonego śniadania dalej ode mnie czuć, że ja po imprezie jestemGosia... pisze:U mnie by Cię wyprosili
Ja też. Tym bardziej, że sobie wymyśliłam jutro przyjść godzinę wcześniej do pracy papiery ogarnąć zanim zaczną drzwiami i oknami ludzie walić. A będą na pewno po całej serii "błędna karta. czekam na korektę. wypłata wstrzymana"Nola pisze:idę spać

Olivia pisze:I nawet niektórzy już mają swoich wrogów, antypatie i inne takie.
Olivia pisze:Pewnie popłynęła z tym swoim lovelasem i zapomniała o całym świecie...

Ale co tam, idę...
Mia pisze:niż to co ja przeżywałam w piątek w domu
księżycówka pisze:Nola napisał/a:
wstaliśmy
Już dawno...
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Olivia pisze:To była po prostu pechowa noc... Najgorsza w moim życiu, jeszcze do siebie nie doszłam do końca...
lollirot pisze:Całkiem możliwe, chociaż u mnie tragedie się nie działy, ale jednak

;DDNola pisze:no i ? znów chciałaś się przyczepić?
Zazdroszczę. Też muszę, ale czasu brak. Teraz na chwilę wpadłam tutaj spóźniona, zaraz spotkanie i sruuu dalej zapitalać.Nola pisze:kurde, muszę siedzieć w domu na tyłku i się uczyć
Zbanowany przecież.Olivia pisze:Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie ukrywa się tanebo?
Mia pisze:a co się u Ciebie działo poza tym, że się denerwowałaś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości