złotooka kotka pisze:Ale ja tak na chwilke, bo moj tylko do swoich rodzicow pojechal i wieczorem wroci.
Ja na tydzień
potem 3 dni razem a potem znowu tygodniowa przerwa. I cholera już chyba zaczynam tęsknić
Nie tak miało być ! <boje_sie>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ale tak czy siak nie weekendy, a niedziele.TedBundy pisze:200 proc ,licząc stawka podstawowa x 2.
A nasz się mnie jakoś boiTedBundy pisze:Teraz audyt
A ja mam Windowsa i nic mi się nie rypie!Mati pisze:zrypał mi się dźwięk na linuksie...naprawiłem, a teraz mi się czcionki pozmieniałyuwielbiam pingwina... heh
Wiwat linuksy! 

Yasmine pisze:Ej koleżanka chyba ma udar, jest spieczona na raka, ma drgawki i jej niedobrze
Gosia... pisze:Objadłam się czereśni.
Też się mam nadzieję będę nimi niedługo objadać. I nie tylko czereśniami. W ramach pocieszania się zjadłam całe opakowanie lodów, ooo

i ogolnie milutko bylo. Musze tylko popracowac nad moim stanem psychicznym bo nastroje zmieniaja mi sie jak w kalejdoskopie. W ciagu kwadransa potrafie wkurzac sie, plakac, miec dolek, rozczulac sie, smiac sie z calych sil. Sama nie wiem co sie ze mna dzieje 

Gosia... pisze:ja też :d przecież zawsze będę dzieckiem swoich rodziców więc dlaczego mam nie dostawać prezentów![]()

kto oglądał dziś w TVN 24 relację z protestów kibiców przeciwko brutalności policji?
Przeszło się. To nie udar. Wapno x 2 niech wypije i się ubierze ciepło plus kefiry na ciało. Ja doszłam kiedyś do poziomu, że skóra np pod kolanami się ścięła i pomogło.Yasmine pisze:j koleżanka chyba ma udar, jest spieczona na raka, ma drgawki i jej niedobrze.
Cihaj mi tu nawet na forum pisali, że ja blokers jestemak zwani blokersi?
Ja tylko życzenia od znajomych ;DDzłotooka kotka pisze:Dostalam prezenty na dzien dziecka
dick? ;DDGosia... pisze:mój drogi i kochany < w skrócie DiK>
Gosia... pisze:Najpierw zadzwoniłabym do prywatnej służby zdrowie <czytaj mama>,a potem wedle poleceń. Ze zdrowiem mam tak, że generalnie zapobiegam niż leczę - mniej pamięciówy więcej logiki
Gosia... pisze:Objadłam się czereśni.
. złotooka kotka pisze:Dostalam prezenty na dzien dziecka
księżycówka pisze:się ubierze ciepło

Ale to żadne przegrzewanie.Yasmine pisze:przeczytałyśmy, że nie można się przegrzewać![]()
Yasmine pisze:W ogóle jest tak gorąco, że się spać nie da![]()
Jeszcze nawet upały się nie zaczęły przecież w ciągu dnia. W nocy ciepło było, a mi nawet chłodnawo się robić zaczęło. Ale on wrzuci siebie, a nie ParyżMarissa pisze:Wrzuć koniecznie, Paryż jest piękny i chętnie bym do niego wróciła na dłużej![]()
księżycówka pisze:A ja mam Windowsa i nic mi się nie rypie!
Gosia... pisze:w skrócie DiK
hehehedick? ;DD
jutro wracam do szkoły i nad tym też ubolewam ... ale są powody do radości. dzisiaj ostatni dzień w tej głupiej firmie 
księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
Wrzuć koniecznie, Paryż jest piękny i chętnie bym do niego wróciła na dłużej
Ale on wrzuci siebie, a nie Paryż
księżycówka pisze:Za 40 minut kolokwium zaliczeniowe mam ;DD
Mati pisze:księżycówka napisał/a:
A ja mam Windowsa i nic mi się nie rypie!
bo windows to jest choroba długo terminowa...komp się męczy, cierpi...

Marissa pisze:Mati, ale nie każdy chce używać linuksa, zrozum to w końcu
... no! poleciał i tyle go widziano>Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości