złotooka kotka pisze:Dla mnie zadne miasto nie jest ladne![]()
jak to
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
lollirot pisze:Sorry, ale klimat niektórych miasteczek Śląska i Zagłębia nieodłącznie kojarzy mi się z tym, co czułam w Bukareszcie - że można tam pożyć parę lat, napisać bestsellerową depresyjną powieść i popełnić samobójstwo
Mia pisze:Katowice swoją drogą to jedno z brzydszych miast na Śląsku ;P
Dzindzer pisze:Ze wszystkich miast chyba najbardziej mi sie Kraków podoba jednak

Dzindzer pisze:złotooka kotka napisał/a:
Dla mnie zadne miasto nie jest ladne
jak to
Dzindzer pisze:to chyba ostatnia rzecz jaka mi sie z tymi rejonami kojarzy
W tym opakowaniu są 3 x Extra Safe + 2 x Arouser, czyli nic nowego, tylko opakowanie mają inne 
TedBundy pisze:kwestia stereotypów![]()
TedBundy pisze:No ,ale jak ciężko wyplenic stereotyp jedności woj. śląskiego i tego,że historyczny śląsk kończy się na Brynicy?
Widzieliście Durexy dla kibiców?![]()
W ogóle nie wiem, po co to zrobili![]()
Dzindzer pisze:u mnie cięzko, bo jutro tego już nie będę pamietała
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dzindzer pisze:Babeczki kupią, bo niech sobie ich kibic widzi, jak dba i myśli nawet o jego perzedtelewizorowej pasji
Dla kibica to powinny być biało-czerwone [a dla kobiety kibica truskawkowo-śmietankowe
].Jakby to powiedzieć, wiedza na codzień średnio przydatna![]()
lollirot pisze:ale na co mi Extra Safe'y?
lollirot pisze:Dla kibica to powinny być biało-czerwone [a dla kobiety kibica truskawkowo-śmietankowe].
Dzindzer pisze:I dla zdrajców narodowych też powinny być w innych odpowiednich barwach i smakach
lollirot pisze:I dla Ślązaków i Zagłębian [?!?!? to chyba nie jest poprawne] też w różnych kolorach!

Co będzie taki zdrajca narodowy pykał w bieli i czerwieni

lollirot pisze:Postawili mi kosze kolorowe blisko

Marissa pisze:Gdybym jeszcze tylko zgłębiła tajniki html'u byłoby idealnie
lollirot pisze:HTML jest banalny. Jest mnóstwo kursów w internecie, nauczenie się to żaden problem

Chcialam w ramach odprezenia pofotografowac wszystkie zaleglosci i oczywiscie ten dzbanek upuscilam. Boli mnie glowa i mam ogolna niechec do swiata. 
TedBundy, sorry ted ale śląsk przegrywa u mnie z Mill Valey. przegrywa nawet z Krakowem, Warszawą, Wrocławiem i Gdańskiem. Dlaczego? Bo to miejsce staje się coraz bardziej miejscem dla aut a nie człowieka. Bo tu najbardziej dba się o drogi. zapomina się o ludziach. z kulturą jest gorzej niż pod ścianą wschodnią. a co do sedna czyli samej urody urody to jest jeszcze gorzej. typowe misto śląskie to przedwojenne centrum z niską, brzydką, banalną i chaotyczną zabudową obudowane wysokościowym osiedlami. zero skyline. te miasta nie mają zaplanowanych centrów.TedBundy pisze:Bytom, Dzindzerko, mógłby być pięknym miastem, gdyby w niego wiele plnów zainwestować.
lollirot pisze:Uffff, kończę dokonywać porządkowych cudów.
nawet nie chcę pisać jak on wygląda ;DD
Nola pisze:i się zastanawiam czy iść na imprezę.
Dzindzer pisze:Blazej30 napisał/a:
Bo tu najbardziej dba się o drogi
Gosiaaaaa zobacz u nich o drogi dbają chociaż
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości