TedBundy pisze:ale się wstrzymam.
Oczywiście <lol2>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
tarantula pisze:Nudaaaaaaa. Chyba Olivia jest w tym temacie dobra.
O taki: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=432170Mati pisze:poka poka
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Olivia pisze:nie znoszę bankowości, inżynierii finansowej i tym podobnych
lollirot pisze:Mamy 22 cale
TedBundy pisze:Krew niewinnie pomordowanych woła o sprawiedliwość. Nie, pomordowanych to zbyt delikatne słowo. Bestialsko zarżniętych i rozczłonkowanych przez ukraińskich rezunow - zdecydowanie lepsze. Ale nie, temat jest passe. Jakie to szczęście, że jednak nie brakuje odważnych, jak ksiądz Tadeusz Isakowicz-Zaleski, którzy mają odwagę przypominać o zbrodniarzach spod znaku tryzuba.
Gosia... pisze:uuff jak to dobrze, że mam jeszcze tylko 20... <też mi jakoś tak dziwnie, wolałabym mieć mniej>
Gosia... pisze:Nie znoszę rachunkowości zarządczej
Gosia... pisze:Podatki też są fajne, ale nie lubię się wykuć na pamięć, choć wiem, że ma to przełożenie na praktykę. Dlatego tak się cieszę, że moja A. idzie na strategie podatkowe![]()
Gosia... pisze:*****
Gosia... pisze:<mały niemiluchu, w wolnym tłumaczeniu>
Gosia... pisze:więc może zostańmy przy Matim?
pani_minister pisze:Mówi się "poproszę"
Mia pisze:ak już wszystkie poukładam to wyślę![]()
Joasia pisze:O taki: http://www.ceneo.pl/showP...roductID=432170![]()
lollirot pisze:Mamy 22 cale i mnie trafia.

Zależy jaki facet-ja wiem, że mój ma tak samo jak ja i mówi czasami za dużo, ale zawsze szczerzeruneko pisze:Czy mocno należy brać pod uwagę to, co facet mówi kiedy się napije?
w Olsztynie?Marissa pisze:Ha, wstawiłam dwa ogłoszenia sprzedaży mieszkania. I tak sobie myślę, czy jeszcze kilku nie umieścić
Marissa pisze:Nola, a jaki Ty miałaś wcześniej nick bo nie kojarzę w ogóle![]()
Olivia pisze:No ale Nola to powinna wcześniej się zgłosić, a tak to nawet nie mogę spróbować pomóc...

ja w życiu złożyłem 2, zawsze skutecznieMati pisze:złożyłem CV
a ja nigdy nic, ani znajomości, ani doświadczenia. Nie kumam tego farta. Tak samo na studia, wszyscy mnie pytali jak grubą koperte podsunąłem żeby na AGH studiować na najlepszym wydziale. A ja zawsze oczy robiłem, że nic nie wiem o kopercie. Po prostu mnie przyjęli.
Bo się okazało, że po Bożym Ciele, jakoś zaczynamy godzinę później. Nikt mi mejla nie wysłał,o takiej zmianie. No nieziemski fart.
Życie kurna to bywa zabawne jednak.

Widzisz ja jestem nie tutejszy, ale na czuja pojechałem właśnie pod ten zamek jeden co znam i się udało. A jeszcze pani przed chwilą zadzwoniła z SMGKRC pytać mnie o inwestycje w stolicy, a ja w ogóle nie wiem co się dzieje w tym mieście. Mimo to jakoś wybrnołem.księżycówka pisze:A ile masz zamków w Warszawie?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
unlucky_sink pisze:Marissa napisał/a:
Ha, wstawiłam dwa ogłoszenia sprzedaży mieszkania. I tak sobie myślę, czy jeszcze kilku nie umieścić
w Olsztynie?

to proszę na PW jakieś informacje, lub linkaMarissa pisze:W Olsztynie
pokażMarissa pisze:jedynie kupiłam fajny płaszczyk na chłodniejsze dni

księżycówka pisze:Nola, a Ty na tym fitnessie chodzić 3x w tygodniu na to samo czy na różne zajęcia?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 182 gości