Olivia pisze:i na siłę stara się, by były uduchowione...
a mi się wydawało, że robił to od zawsze

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:Taaa, ja się też boję właśnie tej różnicy wieku, ale na razie jest bardzo fajnie![]()
) Taaa, ja się też boję właśnie tej różnicy wieku, ale na razie jest bardzo fajnie
.
lollirot pisze:Nie mogę wymyślić nazwy bloga dialogowegoHelp?
Blazej30 pisze:AMX napisał/a:
Yasmine napisał/a:
Skąd wzięłaś faceta młodszego ode mnie <boje_sie>
HeHe dobre
sie chłopak załapałsex + pisemne usprawiedliwienie do szkoły
<na razie> lollirot pisze:Pobluzgałyśmy z dziewczynami, ile załatwiania ze ślubem
Nola pisze:o straszne... jakoś wszyscy mają to samo i tak nie narzekają
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Taaa... I wracałam też na niego.Olivia pisze:Wyjeżdżasz ze Stadionu?![]()
Dziękować. Tym się nie dałam. Te latające i kretopodobne gorsze były, ale dałam jakoś radęBlazej30 pisze:życzę Ci by cię te żubry wodne nie zeżarły![]()
Ja też. Oddam w dobre ręce. Sympatyczny ludek i na obiad czasem iść mogę, ale on to nawet na "kolega" z pozycji "znajomy" nie awansujeMarissa pisze:I mam wielbiciela![]()
I żałuj. Świetnie byłoPrzez ta pogodę nie pojechałam nad jeziora. Nie podoba mi sie to, chociaż marźnięcie daleko od domu też mi sie nie podoba![]()
Nic mi nawet nie mów. Mi z każdego testu wychodzi wychodzą takie wyniki, że padam. To co najgorsze wyjść może jest zawsze. I wiecznie typ choleryczny. Każdy wynik jak do tych 4 typów przyrównać jaki by test nie był wychodzi jednoznacznie choleryk. A ja myślałam, że już tak nie mam, a to się tylko nasilenie zmniejszyłoAMX pisze:Po wynikach z testu na rozpoznawanie emocji, co mi wyszło oczywiście, że moje umiejętności rozpoznawania emocji są zrównoważone. Po serii testów psychologicznych, wyszedł mi obraz zrównoważonego do bólu człowieka. Straszną nudą od tego zalatuje.
Na przyszłość http://www.juwenalia.waw.pl/ co roku wszystko jest podaneGolly Gee pisze:EJ ludzie i jeszcze jedna sprawa, pomocy, gdzie jest ten koncert finałowy Juwenaliów dzisiaj? Bo ja po prostu nie wiem gdzie jechać.
Mati_00 pisze:dzień dobry. zmieniam pracę. nie będę tolerować tego, że jak przychodzę i pytam czy w czymś pomóc to słyszę "nie nie, wszystko zrobione" , a potem ta osoba leci do kierownika zmiany i gada, że ja nic nie robię. poza tym ja też chce mieć trochę wakacji, chce napisać gierkę z kumplem i nie wyobrażam sobie by od 11 do 24 siedzieć w pizzerri i zapieprzać jak posrany.
idę w tygodniu poszukać czegoś i jak się uda to bye
Jesteś słodki Bo robił. Może już mniej przyjemnie się to czytaNola pisze:a mi się wydawało, że robił to od zawsze![]()
) i w końcu do własnej wanny, a nie jakieś cudze prysznice. I pobudka rano. Tylko zapomniałam, o której mam spotkanie jutro takie waaaażne Ja już do żadnej nie wracam. Zaczęłam materiały do psychopatologii czytać - w kąt, "Cenę miłości" rozgrzebałam i jednocześnie wykopałam zaczętą "Straż! Straż!" oraz dziś zaczęłam "Proces" (wstyd przyznać, ale nowa reforma nie obejmuje, a sama nigdy wcześniej nie sięgnęłam). I generalnie nie wiem co dalej.TedBundy pisze:Wracam do lektury "Noblisty" Wolskiego.

Niestety. Moja M. to moje przeciwieństwo i oaza spokoju. Nic to nie daje. faceta też duuuużo spokojniejszego miałam - pupa. Po prostu w końcu trafię kogoś kto mnie za mordkę bam i już.Gosia... pisze:z wiekiem złagodniejesz o ile trafisz na kogoś łagodniejszego od siebie, mam przykład w domu <tata> to wiem, co mówię![]()

Marissa pisze:Fajnie że Ci fajnie

Nola pisze:a mi się wydawało, że robił to od zawsze
tarantula pisze: Jak Wam dobrze to wiek nie jest zadnym problemem (jesli jest pelnoletni )
Yasmine pisze:Skąd wzięłaś faceta młodszego ode mnie ?
Yasmine pisze:Jestem po odwiedzinach u mojego. Jechałam 4 i pół godziny po to, żeby widzieć się z nim 2. Ale się opłacało
Nola pisze:o straszne... jakoś wszyscy mają to samo i tak nie narzekają
i to jedyny dzień jak mogę sobie troszkę więcej niż nieszczęsne 4h pospać pani_minister pisze:Dziś po trzech czy czterech piwach i mojito stwierdziłam, że w takim alkoholowym humorku mogłabym nawet w burce wyskoczyć, więc sukienka przestała mnie obchodzić.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 137 gości