Gorzko-Slodka pisze:No,no ambitny temat
Dzięki... staram się jak mogę
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Wierz mi Marcin ze idzie i to pez zadnego kremu, na sucho. Tam skora nie jest taka wrazliwa.Xavier pisze:Mhm... Jakoś nie wyobrażam sobie golenia czegoś o tak nieregularnym kształcie jak moszna. Może stosuje jakiś krem?
Jarek pisze:Najgorzej jak faceci chcą naśladować kobiety i to pod każdym względem. To może wydepilujecie sobie jeszcze buźki i zaczniecie nosić podpaski (a nóż się coś zdarzy) , żeby się całkiem do nich upodobnić :570:
Martyna pisze:Jakiego kremu w ogóle użyłeś? Są specjalne do bikini, więc moze od tego nie zrobił byś sobie krzywdy
jeszcze delikatniejsza i w ogóle bo nowiutka hehe

Maverick pisze:Od depilowania penseta sa kobiety, to ich domena.
Bo trzeba bylo robic maszynka a nie paskudna chemia smarowac. Facet zes czy baba? Jak facet to ostrze w dlon i do roboty, a nie jakies pachnidla i inne pskudztwa na jaja lac

2-3 dezodorantow hmmmm nie raz zdarza sie ze kobieta lize wszedzie faceta - nawet pod pachami - widac feromony jednak sa 

tr3sor pisze:Jajka zostaly wygolone ;>, i tez zadnych podraznien ^^. Ale jakos glupio sie czuje
, ciekawe czy mojej pani sie spodoba ;P
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 552 gości