[ Dodano: 2008-05-24, 12:37 ]
Ale nafikałam. Dwa ostrzeżenia jednocześnie miałam może raz przez te 3 lata na forum O_o
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Bo je wciskam na fotologa, ale raz, że to fotolog, to jeszcze kuurcze moje młodsze kuzynki mają adres, a ja tam o seksie od tyłu 

nie będę Cię oszukiwał - bez zadatków na słodkiego brutala, alkocholika i seryjnego mordercę rozrywany nie będzieszAMX pisze:Cóż jestem emocjonalnie zrównoważonym i przewidywalnym człowiekiem.
Hmm, ciekawe czy tacy mają branie

Blazej30 pisze:AMX napisał/a:
Cóż jestem emocjonalnie zrównoważonym i przewidywalnym człowiekiem.
Hmm, ciekawe czy tacy mają branie
nie będę Cię oszukiwał - bez zadatków na słodkiego brutala, alkocholika i seryjnego mordercę rozrywany nie będziesz

powiedzmy sobie szczerze - 90% powodzenia to uroda. reszta to adrenalina. I szczypta wspólnych tematów do rozmowy. zrównoważeni faceci są nudni...AMX pisze:skoro posiadanie partnerki mi nie grozi
i pamiętać by zmieniać rękę by bicepsy równo rosłyAMX pisze:pozostaje tylko wziąść się za siebie

Blazej30 pisze:powiedzmy sobie szczerze - 90% powodzenia to uroda. reszta to adrenalina. I szczypta wspólnych tematów do rozmowy. zrównoważeni faceci są nudni...
Blazej30 pisze:i pamiętać by zmieniać rękę by bicepsy równo rosły
.A bicepsy to na siłowni wyrobięBlazej30 pisze:powiedzmy sobie szczerze - 90% powodzenia to uroda
dzisiaj nadal się relaksuję, bo jutro czeka mnie mnóstwo roboty. mam 2 opcje- albo umawiam się z koleżanką albo siedzę w domu i oglądam fimy. na razie się zastanawiam co wybrać, a póki co zdążyłam zrobić obiad AMX pisze:Masz rację, już nigdy więcej nie będę skakać na spadochronie,przyrzekam. O skałach nawet nie wspominam. Rzucam to

TedBundy pisze:AMX napisał/a:
Masz rację, już nigdy więcej nie będę skakać na spadochronie,przyrzekam. O skałach nawet nie wspominam. Rzucam to
i to nie jest głupieOstatnio ciekawą teorię słyszałem. Takie historyjki, mimo że prawdziwe, dla niektórych kobiet zalatywać mogą niepotrzebnym lansem, w stylu, "kim to ja nie jestem". Osobiście nie jestem do tej teorii przekonany, ale podobno lubią spuszczać na drzewo w ten sposób argumentujących panów. Cóż,dziwny bywa ten świat.
. Zresztą,znasz mnie. Ciepłe kapcie i gazeta w ręku to nie dla mnie.Świat tyle fajnych rzeczy oferuje, zamieniać to na święty spokój a adrenalinę podkręcać grami komputerowymi. Mało kusząca propozycja.Wujo Macias pisze:No nie! Znowu ona!
Olivia pisze:Mia, nie owijaj w bawełnę ani nawet jedwab, tylko napisz, o ile ten koleś jest młodszy od Ciebie...
Marissa pisze:Możemy obstawiać
Ja daję 5 lat młodszy
ale luz, jak masz takie akcje to daj sobie spokój.Marissa pisze:Zaryzykowałam. I nie żałuję
Może nawet się przekonam?
Mia pisze:Marissa napisał/a:
Możemy obstawiać
Ja daję 5 lat młodszy![]()
![]()
Mia pisze:Marissa napisał/a:
Zaryzykowałam. I nie żałuję
Może nawet się przekonam?
Dawaj
Marissa pisze:Tu chodzi o Paulo Cohelo - "Pielgrzym" bardzo mi się nie podobał, a wczoraj kupiłam sobie "Czarownicę z Portobello" i nawet mi się podoba

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 186 gości