A ogólnie lepiej mieć jak nie mieć
Ja tam korzystam z tego, że zwykle faceci tak myślą i tę myśl realizują...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Olivia pisze:A ja autobusem po specjalnym pasie.

Jesli sa dwie osoby o podobnych mozliwosciach, ale jedna ma prawko, druga nie- wezmie sie ta z prawkiem. W tym sensie pisalem.księżycówka pisze:Wujo Macias pisze:Nawet nie w sensie podrozowania, ale jako wpis w CV.Proszę Cię
Do jakiej pracy? Niczego co by mnie mogło zainteresować nawet.

Wujo Macias pisze:Bo pojechac gdzies szybko

złotooka kotka pisze:Ale moze to tylko PMS
księżycówka pisze:Szybciej metrem niż w korkach
<czyli darmowy cyrk na kółkach
>

Gosia... pisze:jedz dużo owoców, warzyw
Gosia... pisze:mało śpij
Ja wlasnie przyczyny zlego samopoczucia szukam w za malej ilosci snu (ostatnio 3-4h/dobe) sysy pisze:tylko ze po przyzwyczajeniu do posiadania prawa jazdy i auta, trudno sobie nawet pomyśleć jak bez tego mozna sie obyć.
Olivia pisze:po prostu ja nie czuję orgazmu na myśl prowadzenia auta jakoś...
złotooka kotka pisze:Gosia... napisał/a:
mało śpij
malo?Ja wlasnie przyczyny zlego samopoczucia szukam w za malej ilosci snu (ostatnio 3-4h/dobe)
złotooka kotka pisze:owocow srednio
Wujo Macias pisze:księżycówka napisał/a:
Wujo Macias napisał/a:
Nawet nie w sensie podrozowania, ale jako wpis w CV.Proszę Cię
Do jakiej pracy? Niczego co by mnie mogło zainteresować nawet.
Jesli sa dwie osoby o podobnych mozliwosciach, ale jedna ma prawko, druga nie- wezmie sie ta z prawkiem.
, ale np dla jakiegoś bankowca to też?

Gosia... pisze:złotooka kotka napisał/a:
owocow srednio
nie lubisz?
Gosia... pisze:Dla mnie brak snu i stres to najlepsze pobudzające środki.

Nieistotne. Wazne, zeby pracownik mogl uzyc samochodu, gdy zajdzie taka potrzeba. Wiecej umie- jest bardziej wartiosciowy.księżycówka pisze:Wtedy się bierze taksówkę na firmę i jedzieWujo Macias pisze:w kazdej robocie nagle moze cos wyskoczyc i prawo bedzie potrzebne. Bo pojechac gdzies szybko, bo cos innego.

Gosia... pisze:Wypadające z torów tramwaje
Gosia... pisze:Dżin, Dżin - czy Ty to słyszysz - WE świecie ludzie metro mają a my? Wypadające z torów tramwaje<czyli darmowy cyrk na kółkach
>

Cały czas rozumiem przecież. Tylko to dla mnie bzdura z lekka. Prawda toto z pewnością w niektórych pracach czy firmach, ale jak pisałam raczej np mnie zupełnie nie interesujących. I nie zyskuje na wartości. Po prostu jest to dla tej samej osoby wygodne czy to w pracy czy nie.Wujo Macias pisze:Nieistotne. Wazne, zeby pracownik mogl uzyc samochodu, gdy zajdzie taka potrzeba. Wiecej umie- jest bardziej wartiosciowy.
Zrozumialy?![]()
Też bym chciała, ale czasu brak, a w sobotę rano trza wstaćDzindzer pisze:Wreszcie piątek, wreszcie będzie można iść na jakąś imprezę alkoholową.
Wujo Macias pisze:Nieistotne. Wazne, zeby pracownik mogl uzyc samochodu, gdy zajdzie taka potrzeba. Wiecej umie- jest bardziej wartiosciowy.
Zrozumialy?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości