AlkoholikW ogóle to piwa chce, chce, bo się skończyło !

Wujo Macias pisze:Jakbym w koncu cos z tym zrobil to bym seidzial cale dnie, rysowal i co rusz wrzucal cos na digarty, devianty, blogi i na forum.
Gosia... pisze:Wrócił tercet egzotyczny

Olivia pisze:Czyli równowaga w przyrodzie pozostała zachowana.
Olivia pisze:Gosia... napisał/a:
Wrócił tercet egzotyczny
Gosia, zauważ jedną rzecz. Żona swego męża w temacie "Co Was cieszy?" chwali swoją pracę, a agna w "Co Was wkurza?" na nią psioczy.

Gosia... pisze:Po co ja się tak przejmuję tym

TedBundy pisze:Parę dni temu mi odbiło i zaszalałem z centymetrem krawieckim
TedBundy pisze:Ale zdarzają się dyskusje, po których pozostaje walić czołem o stół z rozpaczy.
Dzindzer pisze:a widzisz, jednak dałeś sie znęcić tej durnocie jaką rzekomo jest mierzenie
Dzindzer pisze:ale w kompleksy nie wpadłam, to może jeszcze nie jestem stracona
zgadzam się z Tedem, w pełni się zgadzam, też mam ochotę czasem czytając dyskusje walić głową w stół/ ścianę. Szczególnie dyskusje w których Ted bierze udział.TedBundy pisze:Ale zdarzają się dyskusje, po których pozostaje walić czołem o stół z rozpaczy. Jak w życiu
Przynajmniej niektórympatrząc na niektórych użytkowników zaczynam w to wątpićTedBundy pisze:nie martw się, z wiekiem przychodzi dojrzałość i zrozumienie tekstu pisanego

TedBundy pisze:nie martw się, z wiekiem przychodzi dojrzałość i zrozumienie tekstu pisanego
TedBundy pisze:też jestem młody

lollirot pisze:Ted zmierzył sobie przyrodzenie dla zabawy konwencją
lollirot pisze:A kiedy przychodzi dystans, mija nadmuchane ego i ślepa nienawiść na poziomie przeciętnego kibola?
Olivia pisze:Na co też wpływ ma to, że jesteś zwierzęciem seksu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 203 gości