Olivia pisze:Pocą to się nogi nocą.
a czasami pod jajami, raz do roku w kroku

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia pisze:Pocą to się nogi nocą.

TedBundy pisze:a czasami pod jajami, raz do roku w kroku
Wujo Macias pisze:lojalnosc
Wujo Macias pisze:Czy to oznacza, ze jestem bardziej polski niz np. Roger? Albo Oli?
TedBundy pisze:wbrew pozorom, tamte realia mnie w sumie tyle interesują co świńskie łajno
TedBundy pisze:Interesuje mnie tylko to,że ktoś mocno dyma ziomka, który swoją lojalność udowodnił przez lata.
oczywiście jeszcze trochę musi tych "zdrajców narodu" wyjechać, z tej ukochanej, nie dającej prawie szans na godne życie ojczyzny.
ja póki co zostaje, i zostać mam zamiar i swoją przyszłość planuje w Polsce, ale kto wie co będzie za lat pięć 
Olivia pisze:Mnie to nie cieszy, bo efekt jest taki, że sporo dobrych pracowników wyjechało
Olivia pisze:a z tych, co zostali, mało jest tych naprawdę dobrych.

i w tym momencie mam ochotę rzucić dowodem wojewodzie w twarzMati_00 pisze:ja póki co zostaje, i zostać mam zamiar i swoją przyszłość planuje w Polsce,
to jedyne co mi zostało poza autosexemDzindzer pisze:Bo narzekanie jest klawe i takie polskie
więc proszę nie dyskredytować narzekactwa
TedBundy pisze:wbrew pozorom
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TedBundy pisze:Interesuje mnie tylko to,że ktoś mocno dyma ziomka

Blazej30 pisze:i w tym momencie mam ochotę rzucić dowodem wojewodzie w twarz![]()
pani_minister pisze:zmywaków nie ma tyle milionów na Wyspach, ilu Polaków wyjechało. Ktoś musi pracować gdzieś indziej

TedBundy pisze:Olivia napisał/a:
Pocą to się nogi nocą.
a czasami pod jajami, raz do roku w kroku
>TedBundy pisze:Wujo Macias napisał/a:
lojalnosc
nigdy się na nim nie zawiodłem. Nigdy.
bo Ty pogode dla Bydgoszczy przewidywałaś i nie pomyliłaś się ani troszke, albo dla mojej wsi przynajmniej. Zimno u nas od rana, bez swetra cieplego nie ma co z domu wychodzićGosia... pisze:Kolana mnie oszukały, bo jest ciepło. Pogodynką to ja nie będę,zatem wyjmuję swój magiczny ołówek i skreślam pogodynkę z listy zawodów, które mogłabym wykonywać.
Blazej30 pisze:więc proszę nie dyskredytować narzekactwa
Olivia pisze:Ehhh, jak mam PMS'a, to lubię zmywać.
Gosia... pisze:Dżin nie wiesz kiedy ten cyrk łódzki się skończy?
SaliMali pisze:Gosia... napisał/a:
Kolana mnie oszukały, bo jest ciepło. Pogodynką to ja nie będę,zatem wyjmuję swój magiczny ołówek i skreślam pogodynkę z listy zawodów, które mogłabym wykonywać.
bo Ty pogode dla Bydgoszczy przewidywałaś i nie pomyliłaś się ani troszke, albo dla mojej wsi przynajmniej. Zimno u nas od rana, bez swetra cieplego nie ma co z domu wychodzić
Dzindzer pisze:Gosia... napisał/a:
Dżin nie wiesz kiedy ten cyrk łódzki się skończy?
nie mam pojęcia, ale czuje, że oni sie z okazji wiosny jeszcze zaczną rozkręcać
Leży w Bydgoszczy na półce 

jutro to może byc mało ważne http://www.dziennik.pl/nauka/article173 ... swiat.htmlYasmine pisze:pod akademikiem byłoby to niebezpieczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 126 gości