Nola pisze:no i mam nowe buty
Ja też.
I mam całe nogi w bąblach
I nie mam się na kim wyżyć
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Wszyscy mi to mówią, ale centymetr i waga mówią co innego. No chyba, że zdefiniujemy jakoś "ostatnio". Od naszego spotkania co byłam na Śląsku - no, ze 4 kg w dół poszły raptem. Od miesiąca waga stoi praktycznie.Blazej30 pisze:księżycówka, ostatnio strasznie straciłaś na wadze.
Zdjęcia kłamiąBlazej30 pisze:przynajmniej na zdjęciach.
NIe jesteś mamutMarissa pisze:jak Ty jesteś gruba to ja jestem mamut
Masz bardzo podobną figurę do mojej przecież
Ostatnio widziałam reklamę jakiś plastrów na bąble od szpilek właśnie. Ciekawe czy to działa?Marissa pisze:I mam całe nogi w bąblach![]()

księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
I mam całe nogi w bąblach
Ostatnio widziałam reklamę jakiś plastrów na bąble od szpilek właśnie. Ciekawe czy to działa?
jak Ty jesteś gruba to ja jestem mamut
NIe jesteś mamutMasz bardzo podobną figurę do mojej przecież
Chyba że patrzysz na wzrost 

Marissa pisze:Tak Błażej, mi tylko seks w głowie. Mam censored jak Renia i 24/24 myślę o seksie

Widzisz ile mamy wspólnych cech. Ja od 3. Teraz już całkiem z wyboruMarissa pisze:Dzięki, ale ja od miesiąca w czystości żyję
Podadzą ten szał krakowskich kobiet w TV? ;DDImperator pisze:Mi dziś spodnie prawie spadły...![]()
Gdzie?Golly Gee pisze:Rok temu też byłaś.
Schudłam z 12 kgGolly Gee pisze:Jeśli nic się nie zmieniło, to już nie przesadzaj.
Dzięki, ale ja od miesiąca w czystości żyję
Widzisz ile mamy wspólnych cech. Ja od 3. Teraz już całkiem z wyboru![]()

Mi tak wszyscy mówią.Marissa pisze:A tak naprawdę obawiam się, że jeśli któryś mi się spodoba, to ten celibat szybko pójdzie w odstawkę.
Bzdura jakaś. Ja w tym jednym momencie po 3 miesiącach to bym chciała kuuurna, że nie pytaj. Ale to nie oznacza, że bym zrobiła. Nie lubię być zła na siebie i żałować łamiania własnych zasad czy postanowień. Poza tym - mam okazję na seks może, ale te opcje mi bardzo średnio odpowiadają.Marissa pisze:A w tym momencie naprawdę tego nie chciałabym.
A tak naprawdę obawiam się, że jeśli któryś mi się spodoba, to ten celibat szybko pójdzie w odstawkę.
Mi tak wszyscy mówią.Bzdura jakaś.
księżycówka pisze:Ja w tym jednym momencie po 3 miesiącach to bym chciała kuuurna, że nie pytaj.
żeby było inaczej niż z moimi byłymi 
Jeszcze -8 w planie idealnym jest ;DDGolly Gee pisze:No teraz po -12kg to już chyba przegięcie
PamiętamGolly Gee pisze:Ty takie rzeczy notujesz, że znasz datę czy znalazłaś to na forum?
Jak mojemu byłemu. A mi wręcz póki co wraca choć to nie to co było, bo przez sporyokres czasu było równe 0.Marissa pisze:gdy nie mam możliwości pokochania się - libido spada do 0

Racja! Zasady zoobowiazuje, wiec nie robmy z szamba perfumerii! No i najwazniejsze, ze ten pan nigdy juz nikogo nie zabije.TedBundy pisze:Poperfumowanie gówna nie zamieni go we fiołka.księżycówka pisze:puszczalska szmira, lecąca na auta szmira, pozwalająca za siebie płacić w restauracjach szmira itp. itd. ?
Puknales? Gratulacje!Martinoo pisze:[:D]
Optuje wiec za stworzeniem grupy "mamuciece z forum". Tudziez "agnieszkowe mamucice". Moge byc ojcem dyrektorem grupy.Marissa pisze:Blazej30 pisze:księżycówka, ostatnio strasznie straciłaś na wadze. przynajmniej na zdjęciach.
Bo się odchudzała![]()
Ale fak, jak Ty jesteś gruba to ja jestem mamut, dziękuję za uwagę
Imperator pisze:Kiedy pragniesz seksu i swędzi cię nora
Jedź do Krakowa, do Imperatora

No dobrze, ale łącznie -20kg od tamtego co widziałem brzmi tragicznie w efekcie końcowym. Dzieci z Afryki mi na myśl przychodzą... Kurna czepiłem się, że zaczeła się dyskusja o kilogramach a sam się w nią wdałemksiężycówka pisze:Dawno mnie nie widziałeś więc nie przesadzaj
9 miesięcy? Nie wiedziałem, miałem przerwy w forum i nie ślędzę wszystkich szczegółów na bierzącą. Ale z tą datą to mnie zaskoczyłaś Wujo Macias pisze:Moge byc ojcem dyrektorem grupy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 95 gości