toż przeca małe sklepiki są otwarteZaq pisze:Ale nie jestem katolikiem i przepełnia mnie gniew, bo sklepy są nieczynne a ja spędzę cały dzień na serkach topionych.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Twierdzisz, że lepiej wiesz jaki ja tryb życia prowadzę od lat, bo trochę ze mną pogadałeś przy jednym z gorszych moich okresów? Zabawny jesteśWujo Macias pisze:Tyle, ze wplyw na Twoje zdrowie ma caloksztalt, ktory raczej byl do dupy.
Wiem. Kurna cała Warszawa zamkniętaZaq pisze:przepełnia mnie gniew, bo sklepy są nieczynne

bezbożnicaYasmine pisze:<co?>
powiodło mu się czy poszłoby mu lepiej gdyby kominiarkę włożył?Marissa pisze:I oczywiście jazda swatania mnie z kumplem faceta mojej koleżanki

coś jak jawnogrzesznica. dawniej takie na kolanach do Częstochowy szłyMarissa pisze:A co to w ogóle jest![]()
czyli brzydki był. ale koleżanka. ładnego nie miała?Marissa pisze:Nie powiodło.

Blazej30 pisze:Marissa napisał/a:
A co to w ogóle jest
coś jak jawnogrzesznica. dawniej takie na kolanach do Częstochowy szły
Blazej30 pisze:czyli brzydki był. ale koleżanka. ładnego nie miała?
Wujo Macias pisze:Sex and violence?

A kto teraz ma niby lekko?Imperator pisze:Niechże se ludzie w niedzielę odpoczną. Ci w sklepach naprawdę maja nielekko.![]()
Też lekko nie mam, a oni jak weekendy robią to w tygodniu wolne mają <no jeśli to porządna praca>
A ja chcę kurna mieć gdzie kupić najniezbędniejsze rzeczy w niedzielę i już. I chociaż jedna czy dwie placówki jakiejś sieci POWINNY być czynne dyżurnie. Byliśmy autem - gdziekolwiek byśmy podjechali, ale wszędzie nieczynne
To samo mi matka powiedziała. Spytałam po chwili "A skąd Ty wiesz kobieto, że to święto jest?" "Z TV" I mnie od bezbożnic wyzywaćBlazej30 pisze:bezbożnica![]()
PFC pisze:A jesteś pewien, że to się wydarzyło naprawdę? <rotfl2>

księżycówka pisze:Byliśmy autem - gdziekolwiek byśmy podjechali, ale wszędzie nieczynne
księżycówka pisze:Zgłaszać się ludzie na modów, zgłaszać cholera!

księżycówka pisze:Ooo... ale mi kosmetyki, a nie żarcie potrzebne.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 83 gości