Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

- Weteran

- Maniak

- Maniak

- Maniak

Pewno, ze nie. Ja pewnie zejde niedlugo na raka pluc czy czegos zwiazanego z trawieniem.Yasmine pisze:Wujo Macias pisze:Ale ja nie choruje co chwila.Yasmine pisze:Wujo Macias pisze:Malo snu i fajki i kawa zamiast posilkow? Cos sie zmienilo w tej kwestii?
odezwał się prowadzący wzorowy tryb życia
to Cię wcale nie usprawiedliwia
A co gorsza na razie nic nie zostawilem po sobie. W sensie, ze komiksow sensownych jeszcze nie cisnalem.
Jak juz cisne, to moge isc do piachu.

"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran

Nie, nic się nie zmieniło. Od prawie miesiąca nie tykam kawy, jem tak jak jadłam (o ile zdrowie pozwala) 3-4 posiłki dziennie i sypiam po jakieś 6 h (góra o 1 się kładę) w tygodniu i do 12 h w weekendy. Czyli zupełnie nic się nie zmieniłoWujo Macias pisze:Malo snu i fajki i kawa zamiast posilkow? Cos sie zmienilo w tej kwestii?
Aktualizuj swoje dane zanim zaczniesz z tyłka rady rzucać. Ja jeśli nie w jakimś wypadku z powodu własnej nieuwagi to obstawiam raka wątroby lub gardła, krtani czy czego tam być może.Wujo Macias pisze:Ja pewnie zejde niedlugo na raka pluc czy czegos zwiazanego z trawieniem.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Julita
księżycówka pisze:Wiesz tak żeś nicka wymyśliła, że nawet Augusto by się kapnął kto pisze
Julita napisał/a:
ej nooo
w ogole mialam podroz z przygodami, nie dosc, ze na lotnisku wywalili mi kosmetyki, bo lecialam gdzies ostatnie 10 lat temu i oczywiscie wlozylam kosmetyczke do podrecznego, lot sie spoznil dwie godziny, fanastycznie
[ Dodano: 2008-05-10, 23:54 ]
księżycówka pisze:<żółwik reanimacja!> Pewnie, że tak <browar>
no baaaa
Ostatnio zmieniony 10 maja 2008, 23:59 przez Julita, łącznie zmieniany 1 raz.
no kutfa!! uwielbiam tą robotę
i napiwki 
i napiwki 
Ostatnio zmieniony 11 maja 2008, 00:32 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
-
złotooka kotka
- Weteran

- Weteran

Nie no masakra. Czyżbym znów osiągnęła szczyt naiwności, zakładając że pitolnę cały raport przy 1 przyłożeniu? Przecież jutro koszmarnie nie będzie mi się chciało już tego robić, a mam 2/3 już, a w poniedziałek muuuuszę w pracy wszystko podrukować, bo w domu nie mam jak, a cholera wie jak ze zdrowiem będzie do zjazdu
Kończę kolejną stronę interpretacji wyników i już po prostu nie mogę dalej
[ Dodano: 2008-05-11, 02:28 ]
Nawet były już zlazł z gadu i poszedł spać, czyli nawet towarzysza w tym siedzeniu nie mam.
Jeszcze tylko podsumowanie obu badań, ocena sytuacji, prognozy na przyszłość, sprawdzić wszystko i kooooniec!
Idę palić i przypominać sobie co jej tam wyszło w poprzednim badaniu, bo nic nie pamiętam
Kończę kolejną stronę interpretacji wyników i już po prostu nie mogę dalej
[ Dodano: 2008-05-11, 02:28 ]
Nawet były już zlazł z gadu i poszedł spać, czyli nawet towarzysza w tym siedzeniu nie mam.
Jeszcze tylko podsumowanie obu badań, ocena sytuacji, prognozy na przyszłość, sprawdzić wszystko i kooooniec!
Idę palić i przypominać sobie co jej tam wyszło w poprzednim badaniu, bo nic nie pamiętam
Julita, a czemu Ty nie piszesz ze swojego konta?
[ Dodano: 2008-05-11, 05:53 ]
A tydzień temu z Mią o tej porze kładłyśmy się spać.
księżycówka pisze:Julita napisał/a:
aniolki cubasy wymiataja
<żółwik reanimacja!> Pewnie, że tak <browar>
[ Dodano: 2008-05-11, 05:53 ]
A tydzień temu z Mią o tej porze kładłyśmy się spać.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Wujo Macias
- Maniak

O faktycznie, od krotkiego czasu costam sie zmienilo.księżycówka pisze:Nie, nic się nie zmieniło. Od prawie miesiąca nie tykam kawy, jem tak jak jadłam (o ile zdrowie pozwala) 3-4 posiłki dziennie i sypiam po jakieś 6 h (góra o 1 się kładę) w tygodniu i do 12 h w weekendy. Czyli zupełnie nic się nie zmieniłoWujo Macias pisze:Malo snu i fajki i kawa zamiast posilkow? Cos sie zmienilo w tej kwestii?Aktualizuj swoje dane zanim zaczniesz z tyłka rady rzucać.
Tyle, ze wplyw na Twoje zdrowie ma caloksztalt, ktory raczej byl do dupy. Wiec mozesz sobie od miecha lub dwoch byc nawet veganka, tylko co z tego, jesli poprzednie miechy/lata wygladaly nedznie. "Zbierasz co zasialas" tudziez na odwrot.
Julita? Bana jej! Albo banan! Takiego ->
. Nie wiem jheszcze tylko, gdzie jej wpakowac..."księżycówka, napisałem Ci priva"
Gdybym był katolikiem, to serce me w tej chwili przepełniałaby radość, z tego, że biedne wyzyskiwane kasjerki dostaną dzień wolnego i będą mogły polecieć do kościoła aby paść na kolana i śpiewać pieśni pochwalne Najwyższemu. Ale nie jestem katolikiem i przepełnia mnie gniew, bo sklepy są nieczynne a ja spędzę cały dzień na serkach topionych.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"