Mati_00 pisze:i pamiętaj o klapkach i bucikach
I koniecznie szpileczki.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Mia pisze:już nie muszę oświecać.
.
http://miasta.gazeta.pl/k...98,5182485.html
Szczegolnie dla malego dzieciaka 

Wujo Macias pisze:Siedziec, bluzgac, tyja chowac w dlonie i ponownie bluzgac.
W sensie, ze znowu sobie dzis bilans 25 lat zycia zrobilem.

Czyli za 50 lat moj bilans bedzie wygladal w najlepszym wypadku tak samo. Ja nie wiem co mam z soba zrobic. Jakies pomysly sa, ale ja ich nie zrealizuje. Rosnie nam kolejny polski sfrustrowany nieudacznik.Marissa pisze:Wujo Macias pisze:Siedziec, bluzgac, tyja chowac w dlonie i ponownie bluzgac.
W sensie, ze znowu sobie dzis bilans 25 lat zycia zrobilem.
Wiesz, ale jak się robi bilans, to dobrze by było potem co nieco zmienić w swoim życiu![]()

Samo przychodzi.Marissa pisze:Wujo Macias pisze:Czyli za 50 lat moj bilans bedzie wygladal w najlepszym wypadku tak samo. Ja nie wiem co mam z soba zrobic. Jakies pomysly sa, ale ja ich nie zrealizuje. Rosnie nam kolejny polski sfrustrowany nieudacznik.
To jaki jest sens robienia takiego bilansu?

Kielkuje mi taki jeden pomysl juz. Ale to "pozniej, pozniej panie Janie kochany, pozniej".Yasmine pisze:Wujo Macias pisze:A do watku mamy Yas i mej osoby wroce, jak juz odzyskam moj komputer.
może lepiej nie ;DD
Chociaż jak Cie znam, to zaraz mi zrobisz analizę snu
jak mi się marzy od dłuższego czasu taki wyjazd do salonu spa. Masaże, maseczki, zapachy ładne

Wujo Macias pisze:Gosia... napisał/a:
Olivia napisał/a:
sygnałki bez powodu,
właśnie sobie uświadomiłam, że ostatni raz puszczałam/dostawałam sygnałki w gimnazjum. Chyba wyrzucę telefon, nie mam już z niego radości
Wkurza mnie, że co sesja jest to samo, co sesja... Wkurza mnie ból głowy i że pójdę zaraz spać na 2 godziny by wstać i się uczyć w nocy, bo dopiero wróciłam. Wkurza mnie korupcja i że dobra praca lub praca w zawodzie to tylko dzięki znajomościom i jakimś chorym układom. (co coraz częściej dostrzegam po doświadczeniach rodziny/znajomych). Jeszcze 2 lata temu dałabym głowę, że to gadanie nieud
aczników bez kwalifikacji. Nic tak nie weryfikuje poglądów jak życie. Ech
A jako kto Ty w zasadzie chcesz pracowac?

To pieknie.Gosia... pisze:Wujo Macias pisze:Gosia... napisał/a:
Olivia napisał/a:
sygnałki bez powodu,
właśnie sobie uświadomiłam, że ostatni raz puszczałam/dostawałam sygnałki w gimnazjum. Chyba wyrzucę telefon, nie mam już z niego radości
Wkurza mnie, że co sesja jest to samo, co sesja... Wkurza mnie ból głowy i że pójdę zaraz spać na 2 godziny by wstać i się uczyć w nocy, bo dopiero wróciłam. Wkurza mnie korupcja i że dobra praca lub praca w zawodzie to tylko dzięki znajomościom i jakimś chorym układom. (co coraz częściej dostrzegam po doświadczeniach rodziny/znajomych). Jeszcze 2 lata temu dałabym głowę, że to gadanie nieud
aczników bez kwalifikacji. Nic tak nie weryfikuje poglądów jak życie. Ech
A jako kto Ty w zasadzie chcesz pracowac?
Nie pisałam o sobie. Znowu próbujesz się mnie czepiać. Nie, nie oczekuję, że po studiach zatrudnią mnie w zarządzie P&G.
Wujo Macias pisze:Ale wciaz podtrzymuje pytanie- Twoj wymarzony zawod to...?
Dzindzer pisze:Ja zawsze staram sie tworzyć komplety, tak by np. do jednych spodni dobrać ze 3 bluzki, tak by nie brać rzeczy bezmyślnie.
Dzindzer pisze:o tym to Mia na pewno nie zapomni
czy ktoś może odebrać za mnie trzecie i dostarczyć do Cosmo? aaa!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 95 gości