nie mów że ci mama zabrała <boje_sie>pani_minister pisze:Ile człowiek ma czasu, jak ma bana na laptopa

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

pani_minister pisze:Międzynarodowy Dzień bez Komputera
pani_minister pisze:czy jestem do takiego wyrzeczenia zdolna

A ja jestem, ale nie w Warszawie. Jak tu jestem to bez neta jak bez ręki. Ale jak gdzieś jadę to mi niepotrzebne zupełnieMati_00 pisze:ja bez sprawdzania wiem, że nie jestem![]()

runeko pisze:lolli, Ty się na Ukraińcach znasz, mam szansę go przepić?

fajnie jest 

księżycówka pisze:Widzę, że naprawdę dziś moc jest z Tobą!
ale co z tego skoro nadal jestem głodna... w ciągu tych 4 dni zjadłam około 20 cheesburgergów,2 pizze i jeszcze parę innych rzeczy. lol, boję się wejść na wagę 
ciążaNola pisze:zjadłam przepyszny obiadale co z tego skoro nadal jestem głodna... w ciągu tych 4 dni zjadłam około 20 cheesburgergów,2 pizze i jeszcze parę innych rzeczy. lol, boję się wejść na wagę

Jawka pisze:jest tu kto?
Nola pisze:jestem przeszczęśliwa. odpoczęłam, zapomniałam o wszystkich sprawach i mam mnooooostwo energii

Wujo Macias pisze:to pod mixem "dosbox plus d-fend" nie ruszy?

No to Lolii opowiadaj, co tam u Ciebie?

lollirot pisze:Trochę choroba psychiczna, mam nadzieję, że uleczalna, bo wyskoczę przez okno. Wczoraj o 3 w nocy mój o mało na pogotowie mnie nie wiózł po zastrzyk uspokajający.

tak się kończy ćpanie, niestety.

lollirot pisze:Cytat:
tak się kończy ćpanie, niestety.
I brak patriotyzmu, wiem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 154 gości