tylko jeszcze polskie litery mi nie chodza 
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Jak coś daj znać.Marissa pisze:Jutro nie wiem czy dam rade, bo jestem u kolezanki generalnie![]()
To ja poleciałam "nieco" lepiejMarissa pisze:Ja postanowilam jak kogos znajde to poczekam minimum 3 miesiace z sexem![]()
Bo nie rozmieniam się na drobne. Bierze taki cały pakiet - wszystko albo nicTFA pisze:Jesli sie pragnie sexu, to po co czekac, dla zasady
Nie ma opcji pośrednich To jest świetnieBlazej30 pisze:jak się ma wymagania...![]()
Ooo to kiedyś Ci zdjęcie Paputa zapodam. Moje kochane maleństwo.Yasmine pisze:Ja dostałam tylko takiego. Uwielbiam kaktusy![]()

lollirot pisze:Blazej30 napisał/a:
chzba si potne tzm kaktusem Yasmine, ktos mi pryzpomni co sie naciska gdz y yamienia sie na z na klawiatorye ?
Lewy Alt + Shift

księżycówka pisze:Wiesz, że chyba tylko Ty sensownie topy w dziale wiadomym nazywasz?

No, a nie widać?Mia pisze:to komplement jest?![]()
Mia pisze:I nie wiem co spakować! Co spakować?
Jak ja zupełnie. U nas generalnie ciepło, ale deszczowo - ja dziś biegałam w butkach, rajstopkach, spódniczce i ślicznej bluzce na ramiączka. Na wyjście płaszczyk. I spokojnie tak jest ciepło. Więc na pewno nie stos ciepłych rzeczy. Przypuszczam, że podstawowe przybory toaletowe Olivia ma. Weź to co Ci niezbędne generalnie. Pamiętaj o kapciach i ręczniku (mój były zawsze zapominał i potem pod prysznic zabierał moje butki i rozpychał, a ręcznikiem się dzielić musiałam
).

księżycówka pisze:Ja jestem mistrzem w zapominaniu dwóch rzeczy - szczoteczki do zębów i szczotki do włosów (bo to zawsze tuż przed wyjściem się używa i tak jakoś wychodzi)
+ male porzadki w szafie. Jutro dalej dzialam księżycówka pisze:szczoteczki do zębów i szczotki do włosów
księżycówka pisze:I suszaki nigdy nie biorę, bo zakładam, że to każdy ma a potem się okazuje, ze kurna nikt nie ma

księżycówka pisze:Ooo to kiedyś Ci zdjęcie Paputa zapodam.
?księżycówka pisze:a jestem mistrzem w zapominaniu dwóch rzeczy - szczoteczki do zębów

księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
Jutro nie wiem czy dam rade, bo jestem u kolezanki generalnie
Jak coś daj znać.Kontakt jakiś masz czy podać?
księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
Ja postanowilam jak kogos znajde to poczekam minimum 3 miesiace z sexem
To ja poleciałam "nieco" lepiej
Marissa pisze:Tylko mam nadzieje ze w koncu jakiemus sie spodobam...
Kod: Zaznacz cały
A fatal MySQL error occured:
Table 'cns_log' is marked as crashed and should be repaired
select max(uid) from cns_log WHERE ip='1473233720' AND proxy='-1'

Marissa pisze:No ja watpie czy 3 miesiace wytrzymam, ale sie postaram![]()
Tylko mam nadzieje ze w koncu jakiemus sie spodobam...

Marissa pisze:No ja watpie czy 3 miesiace wytrzymam, ale sie postaram

TedBundy pisze:Marissa pisze:No ja watpie czy 3 miesiace wytrzymam, ale sie postaram
co to jest trzy miesiąceNiektórzy potrafili czekać nawet z rok, albo i dłużej. Trudna sprawa, ale w pełni mogę zrozumieć takie podejście niektórych.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 200 gości