Marissa pisze:I siuu do anglika z powrotem
rozumiem Cię w pełni
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
E ruszyło go, że go internetowo adoptowałam, a mi wstyd za te jego 1,6 zł z Telepizzy. ;PWujo Macias pisze:Patrzecie go, jak sie wycwanil.
To jak ja zupełnieYasmine pisze:Wykłady sobie niektóre nudne opuszczam, ale nigdy nie ćwiczenia (no chyba, że angielski ;DD ).
A zdjęcia mi zrobiłaś ?Marissa pisze:księżycówka, kupiłam tą kurteczkę
U mnie tak samo Cieszenie się, że wyjdę punktualnie było przedwczesne. Dziś zaliczyłam 11 h w robocie. Jutro pewnie do 12 dobije I zmusili mnie do wolnego 2 maja Bezsens kurna. Ja chcę wtedy do pracy, bo potem z niczym nie zdążę. A i tak nigdzie nie wyjadę, bo wiedząc że wolnego mieć nie będę porobiłam trochę planów na miejscu w WarszawieMarissa pisze:Boże, cały dzień przed komputerem
Nic dziwnego, że moja figura jest jaka jest
księżycówka pisze:porobiłam trochę planów na miejscu w Warszawie
księżycówka pisze:I zmusili mnie do wolnego 2 maja
księżycówka pisze:E ruszyło go, że go internetowo adoptowałam, a mi wstyd za te jego 1,6 zł z Telepizzy. ;P
Olivia pisze:Zaczynam martwić się o Ciebi
księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
księżycówka, kupiłam tą kurteczkę
A zdjęcia mi zrobiłaś ?
księżycówka pisze:Cieszenie się, że wyjdę punktualnie było przedwczesne. Dziś zaliczyłam 11 h w robocie. Jutro pewnie do 12 dobije I zmusili mnie do wolnego 2 maja Bezsens kurna. Ja chcę wtedy do pracy, bo potem z niczym nie zdążę. A i tak nigdzie nie wyjadę, bo wiedząc że wolnego mieć nie będę porobiłam trochę planów na miejscu w Warszawie
Jak i ja. Sęk w tym, że na samo zamknięcie nakłada się masa innych spraw na wczoraj i jest problem. Jakbym miała tylko zamkniecie bym dała radę, a tak to po prostu nie wiemMarissa pisze:to muszę jutro siedzieć i siedzieć aż zamknę miesiąc...
O pyszne jedliśmy ostatnio z CubasąOlivia pisze:Uduszę, jak gofry kocham!
księżycówka pisze:Poza tym Cubasa to Cubasa, a nie jakiś tam typowy facet
Marissa pisze:Ja już mam przy sobie
Marissa pisze:Ale za to chętnie się spotkam
Olivia pisze:księżycówka napisał/a:
O pyszne jedliśmy ostatnio z Cubasą
O a ja dawno w sumie nie jadłam.
Eeeej, dobre. Mnie czyms takim panna by zachwycila na nastepne 2 lata. Lubi takie akcje.lollirot pisze:Uwielbiam czasem tak na chwilę zawiesić logikę - właśnie mój napuścił sobie pełną wannę wody i polazł coś robić, a ja weszłam do tej wanny jak stałam - w dżinach i koszulce. Przyjemnie
lollirot pisze:a ja weszłam do tej wanny jak stałam - w dżinach i koszulce. Przyjemnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości