Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 25 kwie 2008, 00:50

Nola pisze:no zauważyłam

w pracy też mam dwie dziewczyny właśnie w Twoim wieku ;)

Nola pisze: chyba minął mi okres takiej trochę "smęcącej" i melancholijnej muzyki

a ja popasowuje muzykę do aktualnego nastroju, tak po prostu. I bardzo lubię jak ktoś mnie zaraża nowymi rzeczami płytami/piosenkami/koncertami.

Będę dziś:
a) nadrabiać książkowe zaległości
b) nadrabiać blogowe zaległości
c) przygotowywać część materiału do nauki na jutro
tak, będę.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2008, 00:54

Augusto pisze:
Yasmine pisze:wszyscy lecą na moją współlokatorkę, wolna, długie włosy, szczupła bardzo bardzo. Od pewnego czasu to w męskim towarzystwie w ogóle się czuje olewana jak z nią jestem.
ma profil na gronie lu w naszej klasie? zarzucialbys linkiem, ocenilibysmy czy faktycznie ladna

z buzi ładna, ale nie żadna rewelacja. I nie ma profili, a nawet jakby miała to nie będę niczym zarzucać. A tak całkiem już poza tym to jest cholernie niefotogeniczna, wiec nie oddaje to za nic, to jak wygląda naprawdę.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 25 kwie 2008, 00:54

Wujo Macias pisze:170cmowy predator
konus, konus, konus
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 25 kwie 2008, 00:54

Yas, spokojowo. Juz niedlugo bedziecie razem biec przez lake i spiewac:

http://youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg

Mowie Ci. Postawilem tarota ( tzn. w sensie, ze jego tez) i tak wyszlo.

Nie konus, tylko moja specjalizacja jest walka w niskich pomieszczeniach.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 00:55 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 kwie 2008, 00:54

Yasmine pisze:Nie wiem czy to o to chodzi, ale może...
Bardzo możliwe. Też miałam taką dobrą koleżankę jeszcze w gimnazjum. Razem z moją M. taką zgrabną trójkę tworzyłyśmy. Tylko, że E. była niesamowicie atrakcyjna i wszyscy dostawali ślinotoku (łącznie ze mną i moją M. <hahaha> ) i też jakoś tak dziwnie mi było. Co prawda byli faceci , którzy jej nie chcieli (bo i niesamowicie łatwa była, a z żadnym facetem nie zrywała, bo nie umiała więc zazwyczaj w tak zwanym międzyczasie dowiadywał się dany człowiek, że ona ma już kolejnego), ale to nie byli tacy faceci. Fakt, że co najmniej połowa, bo zauważeniu pustoty jej i przeleceniu chciała być potem ze mną mnie już w ogóle rozbrajał. Używany towar mnie nigdy nie interesował. ;DD Jak się nasze drogi rozeszły pod tym m.in. względem poczułam się dużo lepiej i pewniej. To nie chodzi o to, że ona jest w czymś lepsza/ładniejsza - to Ty możesz w niej to wiedzieć właśnie i przez to czuć się gorzej i to otoczenie odbiera bardzo bardzo. Nie przejmuj się, bo nie masz czym. Wyglądasz przecież świetnie <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2008, 00:56

Wujo Macias pisze:Yas, spokojowo. Juz niedlugo bedziecie razem biec przez lake i spiewac:

http://youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg

Mowie Ci. Postawilem tarota ( tzn. w sensie, ze jego tez) i tak wyszlo.

pocieszyłeś mnie ;)

dobranoc.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 25 kwie 2008, 00:56

Yasmine pisze:Mi się włączył już w poniedziałek, ale momentami przechodzi.

ja mam skoki nastroju straszne, we wtorek wszystko mnie wkurzało, jeszcze mnie rwyrzuciła babka z tej inwentaryzacji, w środę od rana byłam cała w skowronkach do wieczora, dziś rano zaczęłam się przejmować trochę tym, że w sumie przykro mi, że ktoś mi powiedział, że mnie kocha, a ja tego nie odwzajemniam, potem wściekłam się na mojego ex, że jest kompletnie niewrażliwy na literaturę (w sumie zawsze był), a po powrocie z kina to już tylko siedzę i smętnych piosenek słucham...

Yas, a co do atrakcyjności, to przestań, bo wpędzisz tu resztę kobiet w depresję ;-)
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 01:01 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2008, 00:58

księżycówka pisze:To nie chodzi o to, że ona jest w czymś lepsza/ładniejsza - to Ty możesz w niej to wiedzieć właśnie i przez to czuć się gorzej i to otoczenie odbiera bardzo bardzo. Nie przejmuj się, bo nie masz czym. Wyglądasz przecież świetnie <browar>

Dziękuje <wzruszyłam się>
Ona nie jest ani głupia, ani łatwa, dziewica nawet heh i ją lubię naprawdę, myślę że nie daje jej odczuć, że mogę być zazdrosna, ale właśnie towarzystwo to może zauważać.
Awatar użytkownika
Martinoo
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Martinoo » 25 kwie 2008, 00:59

Mia pisze:ja mam skoki nastroju straszne, we wtorek wszystko mnie wkurzało, jeszcze mnie rwyrzuciła babka z tej inwentaryzacji, w środę od rana byłam cała w skowronkach do wieczora, dziś rano zaczęłam się przejmować trochę tym, że w sumie przykro mi, że ktoś mi powiedział, że mnie kocha, a ja tego nie odwzajemniam, dziś wściekłam się na mojego ex, że jest kompletnie niewrażliwy na literaturę, a po powrocie z kina to już tylko siedzę i smętnych piosenek słucham...

Dziołcha chyć sie jakiejś roboty bo mosz za dużo wolnego czasu na gupoty. <aniolek>
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 25 kwie 2008, 00:59

Yasmine pisze:dziewica nawet heh
skad wiesz? mowila?
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 25 kwie 2008, 01:00

Yasmine pisze:dziewica nawet heh.
Fu!
W ogole glupie baby sa. Ma faceta a smeci, ze sie wolna kolezanka bardziej podoba.

Augusto pisze:
Yasmine pisze:dziewica nawet heh
skad wiesz? mowila?

Yas rzucila okiem, gdy ta siedzac w rozkroku depilowala sobie strefy intymne.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 01:02 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 25 kwie 2008, 01:00

A ja siedzę, spać mi sie nie chce, wrzuciłam w winampa pół dysku i kazałam mu losować (aktualnie - Rubik i Quo vadis [:D] ). Coś bym zrobiła, ale tyłka mi się ruszać nie chce, więc pewnie skończy się tylko na zrobieniu kanapki. A potem dam się wnieść na górę do łóżka, niech się Suońce postara, w końcu cały czas twierdzi, że wcale gruba nie jestem.

Choć jak go znam, to się wymiga. Ale wtedy będzie musiał mnie udobruchać inaczej :D
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 01:00 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 kwie 2008, 01:01

Augusto ja też jestem <dajeserce>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2008, 01:03

Mia pisze:ja mam skoki nastroju straszne, we wtorek wszystko mnie wkurzało, jeszcze mnie rwyrzuciła babka z tej inwentaryzacji, w środę od rana byłam cała w skowronkach do wieczora, dziś rano zaczęłam się przejmować trochę tym, że w sumie przykro mi, że ktoś mi powiedział, że mnie kocha, a ja tego nie odwzajemniam, dziś wściekłam się na mojego ex, że jest kompletnie niewrażliwy na literaturę, a po powrocie z kina to już tylko siedzę i smętnych piosenek słucham...

no ja tak samo, tylko u mnie często bez powodu to tez jest. Wkurzam się, zaraz się śmieję, mam ochotę płakać i karuzela. Myślę, że zmienna pogoda ma na to wpływ. Ostatnio na meteorologii na wykładzie facet mówił, że pogoda to ma na nas decydujący wpływ i nawet nam mówił, kiedy najlepiej sięgać po używki, a kiedy to niebezpieczne jest, i kiedy człowiem ma doła, tak że nawet ma myśli samobójcze.

Mia pisze:Yas, a co do atrakcyjności, to przestań, bo wpędzisz tu resztę kobiet w depresję ;-)

Spróbuję przestać, chociaż trudno mi. Nigdy w życiu nie wątpiłam tak w swoją atrakcyjność jak teraz, masakra. Nie wiem co mi się dzieje.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 25 kwie 2008, 01:03

Martinoo pisze:Dziołcha chyć sie jakiejś roboty bo mosz za dużo wolnego czasu na gupoty.

właśnie też zuważyłam, że jak pracuje to nie skupiam się tak bardzo na emocjach.
W niedziele, w moim klubie, jest moja impreza powitalna <aniolek>
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 25 kwie 2008, 01:04

księżycówka pisze:Augusto ja też jestem <dajeserce>
co jestes? :?
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 25 kwie 2008, 01:04

No, bo jakby ktoś zapomniał, to mam depresję, tak? I, kurna, gdzie liczne pocieszenia na prv? :D
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2008, 01:06

Wujo Macias pisze:Ma faceta a smeci, ze sie wolna kolezanka bardziej podoba.

a co ma facet do tego ?! Chociaż... może to dlatego, że wolna jest tak na nią lecą. Wolny towar w końcu.
Augusto pisze:skad wiesz? mowila?

dziewczyny chyba rozmawiają o takich rzeczach, no nie ? Tym bardziej koleżanki dobre, współlokatorki.

[ Dodano: 2008-04-25, 01:06 ]
lollirot pisze:No, bo jakby ktoś zapomniał, to mam depresję, tak? I, kurna, gdzie liczne pocieszenia na prv? :D

kocham Cię pijaną !
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 25 kwie 2008, 01:07

Yasmine pisze:Nie wiem czy to o to chodzi, ale może...
wszyscy lecą na moją współlokatorkę, wolna, długie włosy, szczupła bardzo bardzo.

hmm, ja zazdrosna o atrakcyjność swoich koleżanek tak często nie jestem. bywam oczywiście, ale o wiele większy problem mam z ambicją - nie umiem się w ogóle nawet "kolegować" z kimś, kto ma takie same ambicje jak ja, dąży do tego samego,itp.
Augusto pisze:ma profil na gronie lu w naszej klasie? zarzucialbys linkiem, ocenilibysmy czy faktycznie ladna

ciekawski jak zawsze... wklej swoją fotkę, to może Yas będzie dobra i pokaże Ci koleżankę ;P
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 25 kwie 2008, 01:08

Yasmine pisze:dziewczyny chyba rozmawiają o takich rzeczach, no nie ?
mozliwe, bo chlopy w ogóle

kocham Cię pijaną !
tez se popilem, tez mnie kochasz? umowisz sie ze mną ? jesli tak jestes czwarta w kolejce po jawce, anonimie i moon
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 25 kwie 2008, 01:09

Yasmine pisze:Spróbuję przestać, chociaż trudno mi. Nigdy w życiu nie wątpiłam tak w swoją atrakcyjność jak teraz, masakra. Nie wiem co mi się dzieje.

Przestań, przestań, bo nie masz sobie nic do zarzucenia :)

Augusto pisze:co jestes?

dziewicą jest no! nie widziałeś?

Yasmine pisze:a co ma facet do tego ?!

właśnie Maciej :> każda kobieta lubi czuć się atrakcyjna, nie ważne czy jest wolna czy zajęta.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2008, 01:09

Nola pisze:hmm, ja zazdrosna o atrakcyjność swoich koleżanek tak często nie jestem.

ja nigdy nie byłam ! Nigdy w życiu ! Mi się kobiety podobają przecie. Tym bardziej to dziwne.

Ej dobra, serio idę spać, bo jutro mam najnudniejszy wykład na świecie, trzeba się wyspać, żeby na nim nie spać.
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 25 kwie 2008, 01:10

Wujo Macias pisze:Yas rzucila okiem, gdy ta siedzac w rozkroku depilowala sobie strefy intymne.

heh, no to samo chciałam napisać !

a w ogóle to smutno mi się przez Was zrobiło ! <foch>
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2008, 01:10

Mia pisze:bo nie masz sobie nic do zarzucenia :)
szło by się kłócić ;DD
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 25 kwie 2008, 01:10

Augusto pisze:czwarta w kolejce po jawce, anonimie i moon
Galu?

Yasmine pisze:
Mia pisze:bo nie masz sobie nic do zarzucenia :)
szło by się kłócić ;DD
No, cycki ma male.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 01:11 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Martinoo
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Martinoo » 25 kwie 2008, 01:11

Mia pisze:właśnie też zuważyłam, że jak pracuje to nie skupiam się tak bardzo na emocjach.
W niedziele, w moim klubie, jest moja impreza powitalna <aniolek>

Ok wpadne, szykuj TEQUILA BodyShot`a.
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 25 kwie 2008, 01:11

Wujo Macias pisze:Augusto napisał/a:
czwarta w kolejce po jawce, anonimie i moon
Galu?
jakas tu taka byla, pod dziwnym nikiem, (ale raczej wiekowa forumowiczka po mowila do mie per tanebo) co chciala sie ze na umowic
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 01:12 przez Augusto, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 25 kwie 2008, 01:11

Nola pisze:a w ogóle to smutno mi się przez Was zrobiło !

najpierw zbiorowe solarium, teraz zbiorowa depresja ;)

Yasmine pisze:szło by się kłócić

cicho tam babo gupia ;P ja bym chciała Twoją figurę, piegi i rzęsy!

[ Dodano: 2008-04-25, 01:12 ]
Martinoo pisze:Ok wpadne, szykuj TEQUILA BodyShot`a.

taaa :P
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 25 kwie 2008, 01:12

Uwaga! Wszyscy się chowamy, bo zaraz Ted wpada!

Rany, swoją drogą fajnie z wami posiedzieć. Naprawdę się rodzinnie robi, chociaż z rodziną nigdy tyle nie wypiłam, co z wami :)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 25 kwie 2008, 01:12

Mia pisze:
Yasmine pisze:szło by się kłócić

cicho tam babo gupia ;P ja bym chciała Twoją figurę, piegi i rzęsy!
No, mi mozesz dac swoje stringi...<obslinil sie oblesnie, niczym japoniec wrzucajacy drobne do automatu z uzywanymi majtami>

Wróć do „Śmietnik”