Wątek rękodzielniczy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jawka, i nic nie widać Znaczy jestem sobie w stanie wyobrazić, bo wiem, jak takie korale wyglądają, ale mimo wszystko
Koral, kryształ, srebro i elementy posrebrzane:
Odpust w moim ulubionym połączeniu kolorów [no, jednym z kilku]. Ametyst, Szmaragd Nilu, srebro i elementy posrebrzane:
Noc Kairu, szkło, srebro i elementy posrebrzane:
Więcej mi się nie chce focić, bo to męka, żeby oddać kolory, jak chmury i śnieżyca za oknem.
Przy okazji wrzucam jeszcze decu. Herbaciana taca dla teścia-geografa:
Koral, kryształ, srebro i elementy posrebrzane:
Odpust w moim ulubionym połączeniu kolorów [no, jednym z kilku]. Ametyst, Szmaragd Nilu, srebro i elementy posrebrzane:
Noc Kairu, szkło, srebro i elementy posrebrzane:
Więcej mi się nie chce focić, bo to męka, żeby oddać kolory, jak chmury i śnieżyca za oknem.
Przy okazji wrzucam jeszcze decu. Herbaciana taca dla teścia-geografa:
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Haro pisze:Sorry, ale zadna z rzeczy, ktore tu pokazujecie nie podoba mi sie,
Twoje święte prawo, ja mam z Tobą to samo w temacie o ciuchach Tylko mnie nie uderz, testosteronie
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
-
- Weteran
Wklejam tu swoje prace, żeby pokazać co robię. Jakiekolwiek uwagi, krytyka interesują mnie na forum craftladies, bo tam konstruktywnie mi wygarną, co jest tak, a co nie tak. No, tu jeszcze się Złocią przejmuję, bo ma jakieś pojęcie na temat, na który się wypowiada
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:Twoje święte prawo, ja mam z Tobą to samo w temacie o ciuchach Tylko mnie nie uderz, testosteronie
SaliMali pisze:bo para kolczyków nie kosztuje 200 zł?
Nie, nie dlatego <wrr> Dlatego, ze nie podoba mi sie styl "Chlopi" Reymonta. Stare fotografie kolorowane, jakies szmaty udajace torebki. To nie dla mnie.
Zauwazylem ostatnio, ze moda poszla w kierunku, ktory absolutnie mi sie nie podoba. Ciuchy w kolorach kazde z innej parafii, jakies groszki, swetry robione na drutach, powrot lat 40-50-60 do lask. Dziewczyny ubieraja sie i przyozdabiaja rzeczami jak totalne bezguscia. Juz wole elegancki styl ubierania sie i przyozdabiania. Jakas mala, czarna, lakierowana, gustowna torebeczka z elementami srebra, jakis obcisly, czarny lub bialy golfik lub dyskretna bluzeczka z malym dekoltem, kolczyki ringi srebrne, oczy pomalowane delikatnie w odcieniach czerni. a nie jakies zielone z czerwonym na zoltym i fioletowym...
[ Dodano: 2008-03-26, 12:34 ]
To bardzo niedobrze. Przyjmij rowniez opinie ludzi nie siedzacych w temacie a jedynie oceniajacych to, co widza, nie to, jak powstawalo i czy szew poszedl Ci o kilka stopni w lewo, a powinien w prawo.lollirot pisze:Wklejam tu swoje prace, żeby pokazać co robię. Jakiekolwiek uwagi, krytyka interesują mnie na forum craftladies, bo tam konstruktywnie mi wygarną, co jest tak, a co nie tak. No, tu jeszcze się Złocią przejmuję, bo ma jakieś pojęcie na temat, na który się wypowiada
Spoko, przecież nikt Ci nie zabrania mieć własnego zdania, ale po kij uporczywie je wciskasz w temacie z zasady przeznaczonym dla tych, których on interesuje? Żeby komuś sprawić przykrość, czy żeby, śladem Teda, powiadomić wszystkich po raz trzeci co myślisz, bo a nuż ktoś jeszcze nie doczytał i jest duchowo ubogi? W temacie się nie dogadamy i to nie tylko tym, a, poza pogodą, pewnie żadnym, bo filozofie życiowe mamy na dwóch różnych biegunach, ale POOO COOOO ładujesz się tu z butami? Ja Ci nie piszę wprost, co sądzę o Twoim stylu i zasadach, bo mam odrobinę taktu. Ale skoro Ty lubisz używać słowa wieś, to rób to do woli Ja już pisałam, czyja opinia mnie interesuje.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2008, 12:42 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
pudełeczko ładne, deseczka super, woreczek lawendowy obleci, o kolczykach się nie wypowiadam, bo w bazarowo-cepeliadowych klimatach nie jestem. Ale doceniam trud wykonania
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Ja Ci nie chce sprawic przykrosci tylko wyrazic swoje zdanie. Robie to dobitnie. Skoro Cie to nie rusza, to czemu sie obruszasz?
A co, chcesz mnie wygonic z wlasnego tematu? Nie badz smieszna. Wszedlem, zobaczylem, ocenilem - zrobisz z moim zdaniem co chcesz. Mozesz nim sobie tylek wytrzec albo zrobic z niego torebke lub kolczyki - nie dbam o to.
A co, chcesz mnie wygonic z wlasnego tematu? Nie badz smieszna. Wszedlem, zobaczylem, ocenilem - zrobisz z moim zdaniem co chcesz. Mozesz nim sobie tylek wytrzec albo zrobic z niego torebke lub kolczyki - nie dbam o to.
Ale gdzie ja komu wciskam swoje zdanie? Gdzie napisalem "Te kolczyki sa brzydkie, i tak macie myslec!"?lollirot pisze:po kij uporczywie je wciskasz
No ale ja Ci pisze, jak widzisz w tym problem to sie pogniewaj albo pomodl za mnie. Widocznie nie mam taktu i lubie byc szczery.lollirot pisze:Ja Ci nie piszę wprost, co sądzę o Twoim stylu i zasadach
Wies wies wies wies wies wies wies wies...lollirot pisze:Ale skoro Ty lubisz używać słowa wieś, to rób to do woli
lollirot pisze:Już, potupałeś? To załóż wisioreczki i idź robić off-top w jakimś niemoim temacie
A to bylo bogate
lollirot pisze:idź robić off-top w jakimś niemoim temacie
Tak, moge juz? Pozwalasz mi?
Skoro nie sluzy Ci subiektywna opinia, to po co wrzucasz tutaj swoje "dziela"? Nie zdajesz sobie sprawy, ze w ten sposob narazach sie na krytyke ze strony forumowiczow? Jesli nie, to biedne w tym temacie jest tylko Twoje myslenie. Powodzenia w dalszych pracach!
Myślę, ze na większą naraża się ktoś kto robi takie błędy ortograficzneHaro pisze:Nie zdajesz sobie sprawy, ze w ten sposob narazach sie na krytyke ze strony forumowiczow?
To dopiero wstyd.Haro pisze:wciogaja
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Haro pisze:Gdzie napisalem "wciogaja"?
Tu:
Haro pisze:To sa ruchome piaski, im dluzej w nich stoisz tym mocniej Cie wciogaja i tym ciezej jest z nich sie wydostac.
Ale, na Boga, nie łapmy się za słówka.
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:le po kij uporczywie je wciskasz w temacie z zasady przeznaczonym dla tych, których on interesuje? Żeby komuś sprawić przykrość,
szkoda, że ty jakoś nigdy tego nie bierzesz pod uwagę przy wysyłaniu postów, a pouczasz innych...
Ta taca jest śliczna, jak się takie coś robi? <nie będę zadawać pytań bardziej szczegółowych, które mi się nasuwają, bo nie chcę się kompromitować>
Gosia... pisze:Ta taca jest śliczna, jak się takie coś robi?
Malujesz farbką, przyklejasz papier do decu z motywem, ja jeszcze malowałam złotem brzegi. Potem wiele, wiele warstw lakieru i voila.
Dzięki, Gosiu <browar>
[ Dodano: 2008-03-26, 22:31 ]
Jeszcze komplet: podstawki pod szklanki + obrączki na serwetki [uwielbiam je robić na każdą okazję, uwielbiam, jak prezentują się na przystrojonym stole]. Temat był wiosenny, więc kolor też jest taki:
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
a ja wpadłam, żeby napisać, że uwielbiam noc kairu mam przepiękny komplet, oprawiony w srebrze bransoletka+pierścionek+kolia właśnie z tym kamieniem i naprawdę jest efektowny cyknę fotkę, jak siostra będzie miała dobry humor
Pudełeczko mi się też bardzo podoba, w ogóle uwielbiam pakować prezenty w pudełka, z bibułką w środku, zwykle tylko słono za to płacę
Pudełeczko mi się też bardzo podoba, w ogóle uwielbiam pakować prezenty w pudełka, z bibułką w środku, zwykle tylko słono za to płacę
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Loli
Masz talent
A ja zrobiłem malutką róże z marmurów:
http://img296.imageshack.us/img296/6398/rozala2.jpg
Masz talent
A ja zrobiłem malutką róże z marmurów:
http://img296.imageshack.us/img296/6398/rozala2.jpg
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Andrew pisze:nr. konta na które przelac mam kasę
Za kasę to żadna przyjemność tworzyć Manufaktury jeszcze nie mam
Ale co, chcesz różowo-niebieskie? I na jaki telefon?
[ Dodano: 2008-03-27, 09:50 ]
No, chyba że chciałbyś inne kolory, to wtedy musiałbyś mi przelać parę groszy za wełenkę, bo ja jestem spłukana przez biżuterię
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
ja się dopiero uczę i to biedne jest, ale zawsze jakieś rękodzieło nie . Te cytryny, to były pierwsze i strasznie krzywe. Biedronki i żabki są jeszcze przed wypiekiem. 3 pary kolczyków u góry są zawieszone na szklance i one już po wypieku i lakierowaniu. Ogólnie to brak mi pomysłów ostatnio, a mam czas wolny, więc mogłabym poszaleć .
-
- Weteran
Biedronki najfajniejsze ;DD, dostalabym spazmow widzac je na zywo (mam biedronkofobie )
Biedronki najfajniejsze ;DD, dostalabym spazmow widzac je na zywo (mam biedronkofobie )
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Yasmine, to fimo?
nie, zwykła modelina, w sumie to fimo spotkać nie umiem. Miała być podobno w Empiku (tak na pewnym forum przeczytałam), ale nie było. Modelina, ale ta najlepsza z Astry, fajna, tylko uboga w kolory
złotooka kotka pisze:dostalabym spazmow widzac je na zywo (mam biedronkofobie )
Wróć do „Wszystkie inne tematy”