Marissa pisze:No właśnie, ja jakoś nie chciałabym poznać faceta przez net. Wolałabym od razu w realu, w końcu kiedyś nie było netu.
Ale jak poznam to trudno
identycznie do tego podchodzilam:) stalo sie i juz jestem z tego powodu bardzo szcesliwa:)
Moderator: modTeam
Marissa pisze:No właśnie, ja jakoś nie chciałabym poznać faceta przez net. Wolałabym od razu w realu, w końcu kiedyś nie było netu.
Ale jak poznam to trudno

Zyczyli sobie oplate z gory za trzy miesiace - ponad 150zl, ale ja nawet z testowych dwoch tygodni nie bylam zadowolona, po tym jak glownie zagadywali mnie faceci po 50tce a jak juz sie trafil sensowny, nie mogl przestac gadac o sobie . Pierdziele, odnajduje satysfakcje w byciu singlem 
Wstreciucha pisze:po tym jak glownie zagadywali mnie faceci po 50tce a jak juz sie trafil sensowny, nie mogl przestac gadac o sobie
.
boszzzz. a o czym można pisać? ewentualnie można umówić się w realu.omg pisze:Bo co robię, co lubię, jak spędzam czas, w ogóle ich nie interesowało... ewentualnie zdjęcie.
Blazej30 pisze:boszzzz. a o czym można pisać? ewentualnie można umówić się w realu.
. A ja nie zapytam, jeśli nie wiem nawet ile mój rozmówca ma lat czy też jak wygląda.
Ja jakoś głupio bym sie czuł tak podchodzić do obcej dziewczyny i text w stylu czesc ale masz ładne oczy, dawno takich nie widzialem, pogadamy...sadze,że z liścia facet by oberwał za takie coś jak nic albo by go uznano za zoboczencaPiernik pisze:Jakie np sa te lepsze miejsca, park ? bibiloteka ? dyskoteka ?J
Piernik pisze:a jakoś głupio bym sie czuł tak podchodzić do obcej dziewczyny i text w stylu czesc ale masz ładne oczy, dawno takich nie widzialem, pogadamy...sadze,że z liścia facet by oberwał za takie coś jak nic albo by go uznano za zoboczenca
), ale mam masę świetnych znajomych do tej pory. Właśnie przez fora tematyczne choćby, livejournale itp.
.Piernik pisze:...sadze,że z liścia facet by oberwał za takie coś jak nic albo by go uznano za zoboczenca
Piernik pisze:Ja jakoś głupio bym sie czuł tak podchodzić do obcej dziewczyny i text w stylu czesc ale masz ładne oczy,
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Piernik pisze:że net własnie jest najlepszym sposobem na poznanie tej własciwej osoby..na imprezie oceniasz po wygladzie, nie da sie poznać od razu osoby..a na necie, najpierw poznajesz ta strone,,duchowa'',
Imperator pisze:Można przez internet zagadując do losowo wybranej osoby, a można np. przejechać psa nieznajomej dziewczyny, nawiązując w ten sposób KONTAKT.

bo tu nie ma żadnych tajemnic <lol2> wszyscy wiedzą jaki lubisz seks, jakich używasz prezerwatyw i kiedy był Twój pierwszy raz, co sądzisz o aborcji i bezstresowym wychowanou dzieciOlivia pisze:Piernik pisze:I kobiet nie pzonaje na zadnych sympatiach itp tylko..na forach dyskusyjnych, cos a la kafeteria
Nie wiem, jakoś siedzę tu 3,5 roku, a nie poznałam jeszcze miłości swojego życia.
;P
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 461 gości