Zegarki
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
mariusz pisze:Wg mnie zegarki zaczynają się dopiero od 300 zł... Za 1000 zł mozna juz powiedzieć ze ma się zegarek.
Ja mam elektroniczny zegarek Casio za 120zl (w hurtowej cenie) i jedzie od poczatku na tych samych bateriach, a mam go juz ok. 6 lat. Oprocz tego, ze po ok. 5 latach pekl mi pasek to wszystko jest z nim wporzadku.
Co innego, ze juz mi sie nie podoba.
Jak uzbieram troche kash to kupie sobie srebrny.
a ja mam zegarek za 20 zeta i dopoki sie nie spoznia to mi pasuje, przynajmniej jak mi go ktos ukradnie to nie bede rozpaczal
Ja balem sie, ze ktos mi ukradnie zegarek przez ok. rok. Potem juz mi minelo.
Za to opowiem jak ukradli zegarek synowi mojej znajomej.
Podcieli go od tylu, skopali i zdjeli mu zegarek - to sie nazywa profesjonalizm. To brzmi brutalnie, ale nie lubie leszczy, ktorzy do Ciebie podchodza i mowia "Zdejmuj zegarek".
w ogóle nie lubie przemocy i zlodziejstwa.
cytrynka pisze:szczerze mowiac tak sie przyzwyczailam do zegarka ze wskazowkami na reku ze nie umiem na inny juz patrzec i czytac godziny
Mnie juz zegarki elektroniczne, w ktorych czyta sie godzine sie znudzily. Zmienil mi sie gust.
mariusz pisze:Zegarki elektroniczne sa dobre dla dzieci.
Tak, ale takie na ktorych czyta sie godzine. Sa takie, ktore maja wskazowki. Sa nawet fajne, ale i tak teraz bardziej podobaja mi sie klasyczne.
fireman pisze:Caly czas ten Swatch i Swatch.
To solidna firma??
Bo ja tylko slyszalem o zegarkach Casio Wstyd sie przyznac.
Tzn slyszalem o Swach'ach, ale nie wiem czy te zegarki sa dobre.
I jak z stoja z cenowo??
Nazwa pochodzi od słow: Swiss Watch. Są to jedne z najlepszych zegarków. Przy swatch'ac casio to tandeta. No i jeszcze dobre są Tissoty. (Też szwajcarskie) Mam w domu Tissota z lat 30 i on jeszcze działa, nic się snie spoźnia... Po prostu jak nówka. Chjodzi bez zastrzeżeń. A zegarek należał do mojego wójka.
A cenowo: najprostrze modele mozna kupić spokojnie za ok 100 zł. A najdroższe.. .chyba nie ma granicy. Widziałem Swatcha wysadzanego brylantami za coś ok 30 000 funtów... PRZESADA!!
Tylko bez takich Casio moze nie specjalizuje sie w zegarkach, ale w elektronice jako takiej, a ze zegarek jest elektroniczny... Poza tym, jak juz porownywac, to bierzesz zegarek casio za 200 zl i swatcha za 200zl. Bo wiadomo ze te z gornej polki sa zawsze lepsze (jak wszystko) a casio takich nie robi. Poza tym casio nie podrabiaja a inne takPrzy swatch'ac casio to tandeta
Wróć do „Wszystkie inne tematy”