Jestem dwudziestoparolatkiem, z moja dziewczyna jestem juz od dluzszego czasu. Postanowilismy, ze na dniach wypadaloby zaliczyc tzw. 'pierwszy raz'
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Moderator: modTeam
Durex Classic są ok na pierwszy raz.stefan3000 pisze:I tu moje pierwsze pytanko - jakie wybrac?
Gdzieś gdzie się sprzedają i nie trzymają ich w jakimś syfie po 10 lat. Apteka, Rossman, cokolwiek.stefan3000 pisze:gdzie najlepiej kupic?
Jesteś pewien, że jesteś gotowy na sex skoro głupich gumek zakupić się wstydzisz? Jak Ty nie możesz to niech ona kupi, jaki problem? Albo po prostu niech dotrze do Ciebie, że wszyscy z większą czy mniejszą pasją i zaangażowaniem się pitolą jak króliki i jest to normalne - pani aptekarka i ludzie z kolejki też. Więc nie ma się czego wstydzić.stefan3000 pisze:jakos nei moge sie przelamac by podejsc do okienka i poprosić o 'to', a gdy jeszcze byliby jacys ludzie w kolejce to juz w ogóle... ;/ Ja z ta sprawa wygląda u Was?
Przed wlezieniem w nią i wytryskiem.stefan3000 pisze:No i pytanko jeszcze takie, kiedy w ogóle powinienem go zalozyc?
stefan3000 pisze: tu moje pierwsze pytanko - jakie wybrac?
stefan3000 pisze:Odnosnie gumek jeszcze - gdzie najlepiej kupic?
stefan3000 pisze:jakos nei moge sie przelamac by podejsc do okienka i poprosic o 'to', a gdy jeszcze byliby jacys ludzie w kolejce to juz w ogóle... ;/ Ja z ta sprawa wyglada u Was?
stefan3000 pisze:No i pytanko jeszcze takie, kiedy w ogóle powinienem go zalozyc?
stefan3000 pisze:o i czy powinienem to zrobic sam, czy podac go do zalozenia swojej partnerce?
stefan3000 pisze:Jeszcze takie lamerskie pytanka, to ile jest gumek w zwyklej paczuszce
stefan3000 pisze:i z ciekawosci jaki to wydatek te durexy+-
Nie no, loozikshaman pisze:stefan3000 pisze:A cwiczenia maja polegac na tym ze sobie mam w wolnych chwilach zakladac?
A myślałeś że co? Banany hodować?
stefan3000 pisze:A prawda to, ze zeby dziewczyna mogla isc do ginekologa do zbadania w celu porady odnosnie tabletek antyk. (...) musi byc wczesniej rozdziewiczona z gumka?
3. Plus minus 8 zł.stefan3000 pisze:to ile jest gumek w zwyklej paczuszce (3?) no i z ciekawosci jaki to wydatek te durexy+-.
Tabletki to hormony mające często masę negatywnych skutków dla organizmu kobiety. Lekarz musi stwierdzić czy ona w ogóle może ja brać, zrobić badania i dopiero może jej je zapisać <tak to na receptę jest, to nie apap>stefan3000 pisze:w ogóle chodzi sie do nich po takie porady czy samemu proboje?
Nie. Co ma pochwa do przełyku?stefan3000 pisze:musi byc wczesniej rozdziewiczona z gumka?
Wujo Macias pisze:Z drugiej jednak jest cos takiego jak cisnaca gumka, wiec tu z kolei pojawia sie mysl- "Durex Elite".
TedBundy pisze:Gumka jest na tyle elastyczna, że nie ma siły, by jej nie założyć
Heh, ile ludzi - tyle opiniiksiężycówka pisze:To moje ulubione. Dziesiątek ich używałam i nigdy nic mi nie pękło. I są najlepszeYasmine pisze:Chciałam tylko napisać, co myślę o elite, bo miałam okazję używać i pękły.
stefan3000 pisze:Heh, ile ludzi - tyle opiniiksiężycówka pisze:To moje ulubione. Dziesiątek ich używałam i nigdy nic mi nie pękło. I są najlepszeYasmine pisze:Chciałam tylko napisać, co myślę o elite, bo miałam okazję używać i pękły.Jednak chyba na 1 raz zabiore te classic, nazwa najbardziej pasuje (wiem ze beznadziejna argumentacja
).
Wlasnie filmik krece, zaraz bedzie na youtube i zapodam linkiem...Nepalczyk pisze:Jakbyś miał jakieś problemy z zakładaniem to weź cyfrówkę ze sobą i podrzucaj screeny jak zakładasz, postaramy się na bieżąco udzielać wskazówek.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości