Penis a naskórek
Moderator: modTeam
Penis a naskórek
Witajcie...ostatnio , od paru dni zauwazylem ze z mojego penisa zluszcza sie skora....ale nie jakies drobne lusczenie tylko na calym zoledziu jest suchy i sie sypie skoraNie wiem czego to moze byc powodem.Na obrzezach napletka tez schodzi skora ale to co sie dzieje na zoledziu to jest dramat.Czasem nawetr takie glebsze popekania widac i caly biay ze schodzacej skory jest.Co to moze byc...pomocy!!
A lot of people ask me.. am I afraid of death..
Hell yeah I'm afraid of death [..]
Look, I can't change the way I think
And I can't change the way I am...
- ksiezycowka
- Weteran
Tylko skad...syf na pewno nie , uczulenie byc moze...tylko na co.Nigdy czegos takiego nie mialem.Mam 1 partnerke niezmienna od roku , jej nic nie jest.Przypomnialem sobie ze tak mi sie zaczelo dziac jak uzylem gumek z mietą - a kazdy zna funkcje miettowych rzeczy.Moze to wina tego?Bo nic innego nie przychodzi do glowy.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez matsquad, łącznie zmieniany 1 raz.
A lot of people ask me.. am I afraid of death..
- ksiezycowka
- Weteran
Jest możliwe, że przytarłeś wawrzona w ciasnej pochwie (źle nawilżonej) lub dziewczyna robiąc Ci loda zapomniała, że zębami nie należy traktować wrażliwych miejsc. No i teraz skóra złazi jak przy otarciu czy odparzeniu. Oczywiscie zawsze pozostaje głowne podejrzenie co do jakiejś choroby np. grzybicy.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”