Pokaż swoją twarz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak

Haro pisze:Wujo: Zaszczyt nad zaszczytami, hehe. Oczywiscie zartuje, milo uslyszec takie slowa, dziekiBy the way, facet do trzydziestki musi wyhodowac taki brzuch, zeby mu sie kufel nie zsuwal
Jestem na jak najlepszej drodze
Pamietaj - "Kto nie ma brzucha, ten slabo rucha!"
Augusto - Ja moge szpanowac klata, tez w sumie nie narzekam. Chcesz?
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- Wujo Macias
- Maniak

middleweight
- Pasjonat

- Maniak

Haro pisze:Byla robic jakis probny makijaz na studniowke i okropnie Jej sie to foto ani efekt nie podobal. Ja mam nieco odmienne zdanie.
mi tez sie makijaz nie podoba
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak

- Weteran

Wujo Macias pisze:Wskaz palcem kto i odwroc na moment wzrok.
moon <haha>. PRzecie wczoraj pisała taak w wyraź to.
Wujo Macias pisze:A gadamy tu, bo na gronie nie ma jeszcze tematu o Twoich fotach. O.

owszem, nie brzydko, ale inaczej. mi tam sie wlosy Yas bardzo podobaja, ale najlepiej niech nosi je rozpuszczone, bo ma czym sie pochwalicJawka pisze:Brzydko nie, tylko jakoś tak inaczej.
Mnie się podoba- taka grzeczna dziewczynka.
co do tego, ze grzecznie wyglada to nie do konca sie zgadzam - ona zawsze ma takie podejrzane ogniki w tych wielkich oczyskach... Nemezis pisze:owszem, nie brzydko, ale inaczej. mi tam sie wlosy Yas bardzo podobaja, ale najlepiej niech nosi je rozpuszczone, bo ma czym sie pochwalicJawka pisze:Brzydko nie, tylko jakoś tak inaczej.
Mnie się podoba- taka grzeczna dziewczynka.co do tego, ze grzecznie wyglada to nie do konca sie zgadzam - ona zawsze ma takie podejrzane ogniki w tych wielkich oczyskach...
Eee dziękuje bardzo mi miło
Tylko zastanawiam się jak, gdzie,kiedy, co ... Ty mnie na gronie widziałaś ?Poza tym, Ty jesteś na gronie. Ja nie kojarzę
.- Wujo Macias
- Maniak

księżycówka pisze:JaWujo Macias pisze:Wskaz palcem kto i odwroc na moment wzrok.
A moglem sie domyslic, ze to opinia posiadaczki chyba najgorszego gustu na tej polkuli.
[ Dodano: 2008-02-02, 17:11 ]
Nemezis pisze:nietrudno Cie znalezcYasmine pisze:zastanawiam się jak, gdzie,kiedy, co ... Ty mnie na gronie widziałaś ?Poza tym, Ty jesteś na gronie. Ja nie kojarzęjak i spora czesc forumowiczow
i nie dziwno, ze nie kojarzysz, bo jedyne (poki co?) moje zdjecie w necie jest na naszej klasie
Nie wstydz sie, zapodaj i tu.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

- Administrator

- Administrator