Mia pisze:dla mnie za wczesnie troche, ale pomysle.
Za wcześnie na co?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ja drinków nie pijam to se wyobrażam. ;DD Zresztą wielka mi impreza no ;P Bez przesady. Wpaść posiedzieć trochę z Wami, a potem idźcie szaleć. Ja się piwa napiję, a wy se obiad będziecie jeść noMia pisze:jakoś drinkowania o 15 sobie nie wyobrażam![]()

księżycówka pisze:Mnie możecie i ewentualny przyjazd potraktować tak symbolicznie![]()
księżycówka pisze:Ja się piwa napiję, a wy se obiad będziecie jeść no
Mia pisze:a z Teda to się śmiejecie jak porponował spotkania 12-15

No tak, ale Ted chciał tak wcześnie, bo dla niego 18 to noc jest i spać trzeba. A ja chce wcześnie, bo boję się ewentualnie sama pociągiem jechać i ze względu na faceta. Jestem kobietą - mam prawo ;PMia pisze:a z Teda to się śmiejecie jak porponował spotkania 12-15![]()
No to akuratMia pisze:przyjezdni w okolicach popoludniowych 12-13

Więc to tak naprawdę ponad 3 h w pociągu by było. Nie opłaca się tracić czasu wg mnie nawet
księżycówka pisze:A ja chce wcześnie, bo boję się ewentualnie sama pociągiem jechać i ze względu na faceta.

No dla mnie nie do końca.Mia pisze:to fakt, ale mysle, ze jakby Cie np odeebral z dworca, liczac ten nocny pociag to by bylo cakiem okej jesli chodzi o powrot
Raczej nie. Juz powiedziałam. Jeśli będę to popołudniu i to moja ostateczna wersjaMia pisze:ale moze fakycznie z lolli sie dogadacie i wrocicie obie?
Jaką czwórką? Góra 2 osoby jechać będą ;DDMia pisze:a w ogole mozecie przyjechac cala czzworka jak dla mnie i wrocic wszyscy razem tym pociagiem
A ja tak!Olivia pisze:a ja prezentu dla Mii nie wymyśliłam.
No to akurat by musiał, bo ja z dworca do niego nie umiem trafić ;DDOlivia pisze:Życie to nie bajka.![]()
księżycówka pisze:No dla mnie nie do końca.
księżycówka pisze:Jeśli będę to popołudniu i to moja ostateczna wersja Najbardziej sensowna
księżycówka pisze:Jaką czwórką? Góra 2 osoby jechać będą
księżycówka pisze:Raczej nie. Juz powiedziałam. Jeśli będę to popołudniu i to moja ostateczna wersja
Mia pisze:przyjezdni w okolicach popoludniowych 12-13
jak sie chce to sie jedzie a jak nie to jest mase problemów które sie wytyka

Andrew pisze:to czysta wymówka , jak sie chce to sie jedzie a jak nie to jest mase problemów które sie wytyka
lollirot pisze:No co Ty, nie chce mi się samej tłuc pociągiem, jak mogę z Tobą, więc jeśli się w ogóle zbiorę, to jedziemy i wracamy razem.

Oczywiscie, ze Cie licze. Bo w koncu ktos mi ten plecak z dworca do obozowiska przeniesc musi, nie?SaliMali pisze:zaprawaMia pisze:tudzież w pokoju siedzieć.
a Ty mnie liczysz w tych prognozach, znaczy się czy ja też o takiej porze będę?Wujo Macias pisze:bo wg wszelkich prognoz ja bede w katowicach dopiero o 16.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 432 gości