księżycówka pisze:Nie wiem <rozkłada łapki> Jak bede wiedziec to dam znac w kazdym razie
oki
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

tarantula pisze:Do Katowic?Wow niech mnie
księżycówka pisze:Zrobia Ci taka roznice 2 osoby?

księżycówka pisze:Watpie zeby moj ewentualny przyjazd z mezczyzna zmienil czyjakolwiek decyzje przyjazdu

księżycówka pisze:Jak zwykle Brzydalu ;PWujo Macias pisze:...Co nie zmienia, ze troche racji Anula ma.
księżycówka pisze:I myslalas ze jak sie zabiora razem to dojada?Mia pisze:wujo, który zabiera po drodze SaliMali![]()
![]()
Yasmine pisze:Wujo Macias pisze:Ale mnie liczmy na 95%.
to znaczy, że będziesz.
W biologii dopuszcza się 5 % błąd
księżycówka pisze:Wujo zadnej nie przepusci ;POlivia pisze:Czyli jak Go spotkam, to bardziej prawdopodobne są macanki?
księżycówka pisze:Wiem,ze u Wuja to czesto sa jakies obiecanki-macanki i nic z tego nie wychodzi. Mamy 27 stycznia, a ten mi w pazdzierniku obiecywal ze do konca grudnia pojawi sie w WawieMia pisze:wiesz lepiej od samego wuja?
Yasmine pisze:Olivia pisze:Raczej zręczny.
albo ręczny
Olivia pisze:księżycówka pisze:Wiem,ze u Wuja to czesto sa jakies obiecanki-macanki
Czyli jak Go spotkam, to bardziej prawdopodobne są macanki?
Martinoo pisze:Yasmine pisze:Ale Ty tylko Mię kochasz
Eee tam znalazła sobie innego i nawet do kina jej wyciągnąć nie można...

si, ja jestem w fazie planow, ale Wujo jest na dobrej drodze do przekonania mnieMia pisze:si?
nie lubie tancowMia pisze:Do 24 knajpka później tańce, pasi?
SaliMali pisze:si, ja jestem w fazie planow, ale Wujo jest na dobrej drodze do przekonania mnie
SaliMali pisze:nie lubie tancow
SaliMali pisze: nie lubie tancowbede siedziała i ogladala Wasze tylki! Taaaaaak!! <krzyczy szyderczo drapiąc się po brzuchu>

Andrew pisze:Dobra ! jak nie lubisz , to jak ja bede bedziemy siedziec razem i obgadywac , jak i oceniac kto ma zgrabą dupe a kto nie , kto małą a kto wielką , i wezmiemy kartke i dawac punkty bedziemy - pasuje ?
nikt nie bedzie zwracal uwagi na Twój Tyłek ( ZARAZ A WLASNIE
) masz za to zajawkowe piersi ! i wiekszosc bedzie wlasnie tam zagladac - nie zapomnij jednak zalozyc bluzeczki z dekoltem ! <browar>
to zbok -- gapił sie ciagle w ....
zauwazyłem też inne "rzeczy" np. swietne buty ! ładne nogi - aaaaaaaaaaa tam cicho juz endriuł siedz <browar>Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 435 gości