Dzindzer pisze:ale Ty dziwny jesteś. Przecież bycie białym to jedna z ważniejszych rzeczy z jakich można być dumnym
ale ja jestem czarny
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:aaa to zmienia postac rzeczy
Dzindzer pisze:takim razie wkurza Cię bo masz kompleksy, że nie jesteś tak wspaniale biali jak my

Mialam sie upomniec od lekarza o badania, ale powiedzial, ze za 2 miesiace dopiero zrobimy. I mi nie pobierali krwi, a ja bym chciala!

księżycówka pisze:Wkurza mnie ze na stronie nie ma cennika u fryzjera.

księżycówka pisze:Myślicie, że jeśli 2 i 3 lutego mam egzaminy, a poprawki w tydzień później dokładnie to do środy sprawdzą prace kilkuset osób?

księżycówka pisze:Za to dzienni w poniedziałek pisali z psychometrii i dziś już wyniki mają
SaliMali pisze:sciagnela wszystkio dostala 5, a ja ucyzłam się i mam 3,5 <walka>

O fak, tez tak mam.księżycówka pisze:Ze jestem mistrzem nietaktu i w ogóle za luźno się poczułam i za dużo powiedziałam. Czasem mam problem z wyczuciem tej subtelnej granicy kiedy należy się zamknąć.
Czuję się z tym fatalnie
Wujo Macias pisze:nie kazdy koles lubi nawijki o tylku panny przy barze.
księżycówka pisze:Ze jestem mistrzem nietaktu i w ogóle za luźno się poczułam i za dużo powiedziałam. Czasem mam problem z wyczuciem tej subtelnej granicy kiedy należy się zamknąć.
Czuję się z tym fatalnie
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 355 gości